Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Victoria » 14 led 2013 22:17

Na jižním konci pozemku zahrady volně přechází v pruh lesa, který už k parcele nepatří, ale je neobývaný. Za lesíkem se rozprostírá malá písčitá pláž a mořská zátoka. Není součástí pozemku, ale vzhledem k neobydlenosti okolí se tam lidi ukážou málokdy.

Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Okolí domu

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2013 21:37

+přijde tam z domu, sundá žabky a šaty, roztáhne tam deku a plácne sebou na záda, pač ty si nenamaže sama, hlavu si zakryje velkým plážovým kloboukem a rozvalí se a vyhřívá, než přijde Byron a přinese zákusky+ Jé dík! Ty seš boží. +zazubí se na něj a ukousne si půlku koňakový špičky, a vylízne vnitřek, a přitom ho velice zaujatě očumuje při převlíkání, otře si pusu od čokolády a letí za ním do vody, která je studená jak psí čumák, tak akorát vyjekne, zastaví se na mělčině, kde má vody jen tak nad kolena, a začne se pomalu osmělovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2013 23:08

+vypadá to že Byron zimu necítí protože tam zahuci rovnou celej+ Co je? +zasmeje se a koukne na ni+ Tak pojď já ti pomuzu.+už se za ni žene a chce ji tam stáhnout sebou+ Já tě zahreju Kočko. Neboj. +chytne ji do náručí a ponoří se s ni do vody až k bradě+ Studi co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 čer 2013 00:23

Zima! +koukne na něj s čirým zděšením+ Ne, ne, ne, opovaž se, vůbec se nepřibližuj, jestli mě strčíš do vody, tak s tebou do nejdelší smrti smrťoucí nepromluvím, nešahej- +ustupuje od něj honem, ovšem ve vodě jí to moc nejde, takže za chvíli stejně skončí namočená+ Studí. +hlesne a tváří se u toho naprosto zničeně, tiskne se k němu, aby měla aspoň nějakej zdroj tepla a zuby jí poněkud cvakaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 čer 2013 06:36

+veselé se zasmeje a vynese ji na břeh aby mu tam ještě nezmrzla když teda ani ještě nejspu svoji. Pak ji zabalí do osusky. Pořádně utre a zahřeje a prisoupne k ni krabici s cukrovim+ Tak tady si vém něco na posilneniu a jako omluvu že jsem tě tam šoupnul. +uculi se na ni omluvne+ Ale nezmrznes mi že ne? +ujišťuje se+ To bych si musel vzít obrovskou krychli ledu jak je v animacich.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 čer 2013 23:07

+nechá se teda rozehřát a když už zase cítí prsty u nohou, vezme si krabici a začne vyžírat svý oblíbený kousky+ Tolik k mojí dietě. +uculí se s plnou pusou, vymotá se z osušky a nechá se zahřívat sluníčkem+ No, ještě si to rozmyslím. +loupne po něm pobaveně okem+ Za trest mi musíš namazat záda. +zazubí se na něj a překulí se na břicho+ Ty, heleď, lásko moje, myslíš si, že líbání je nevěra? +zajímá se, když tam tak leží a kinklá nohama ve vzduchu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 čer 2013 13:16

+uculí se na ni, jak tam do sebe pěkně tlačí ty zákusky a sem tam si taky kousek vezme, jestli ho teda nechá, ale jí jenom ty, co nejsou její oblíbený+ Mě to bylo jasný, že tváří v tvář čokoládě to nevydržíš. +uculí se na ni, nahne se k ní a rty jí přejede po čelisti až k uchu+ Ty seš moje sexy kočka, co miluju ať už vypadá, jak chce. Ale takhle vypadáš nejlíp. +usměje se na ni a pak na ni koukne+ No, to záleží na stupni opilosti... +poněkud podežřívavě zúží oči+ Ty ses s někým líbala? +prokřupe si prsty na rukách+ Kdo to byl? +ale koutky úst mu cukají+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 čer 2013 15:03

Ty seš děsně děsnej. +zazubí se na něj s pusou plnou větrníku, nechává mu indiány a taky mu přistrčí jednu pařížskou čáru, i když ty má fakt nejradši+ Pojď sem, ty kecko. +usměje se tak hezky, otře si pusu a pořádně ho políbí, hezky něžně a hluboce+ No to taky myslím, za střízliva líbám jenom tebe. +přikývne honem+ Ale tak ani né, to bylo jen tak trošku... +kroutí se+ No neblbni, Wenai zmydlit nemůžeš, kdo by ti šel za svědka. +vykulí oči+ A Jasmine... Ale Styx né, ta mi jen olizovala prsa. +brání se honem+ My jsme měli takovou malou tequilovou párty. +vykládá a po očku po něm kouká, jestli mu to vadí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 čer 2013 16:30

(co to je pařížská čára? já chci obrázek a dělat si chutě :D)

+zasměje se a oplatí jí tu sladkou pusu, pak si teda vezme tu tajemnou pařížskou čáru a ukousne si+ Co? +vykulí na ní oči a zapomene polknout+ S... Wenai... Jasmine... Styx... +vypadá to, že zapomněl, jak se polyká a vůbec jí+ Éééé... +zavrtí nakonec hlavou a polkne+ A máš z toho nějaký fotky? +zeptá se nenápadně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 čer 2013 18:25

+tváří se přiměřeně kajícně a pokukuje po něm, co on na to+ No, ale to stejně ani nebylo pořádně, jenom tak jakože. +vysvětluje mu to, a zavře mu pusu, aby mu něco nevypadlo+ Ty seš blbej. +plácne ho a culí se+ To by se ti líbilo, jo? +uculí se+ To si počkej, až přijede Angie, ta když se sjede, tak se musí po někom plazit, a když nemá kluka, schytám to já. +zazubí se+ Tak já příště řeknu Jeefesovi, ať nás u toho fotí. +zasměje se, a pak se zarazí+ Jeefes! Věděl jsi, že je pod tím sluhovským úborem opravdickej? +vykulí na něj oči+

Spoiler: show
http://www.magnolieplus.cz/products_img/4877/j%C3%A1drov%C3%A1%20ty%C4%8Dinka-1.JPG
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Další

Zpět na Winter house