Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2012 23:58

Mě to přijde dobrý +usměje se+ Protože když si takhle řekneš, že bys vlastně nedělal nic jinýho, než děláš obvykle, víš, že žiješ svůj život... správně. +mudruje s hlavou na stranu+ Možná bych tě vzala ještě jednou proletět +zaculí se+ No jo, konec deprese +souhlasí, jde si pro jablka a cestou se k němu nenápadně přitočí a rukou od těsta mu udělá pořádnou moučnou šmouhu na nos+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2012 00:05

Hej! Co to je? +zaměje se a otočí se a plácne ji po zadku+ Nech si to. +otře si nos a šoupne ty lasaně do trouby+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2012 00:12

+vyplázne na něj jazyk a zazubí se+ Hmm, to vypadá dobře +přidřepne si k troubě a kouká skrz okýnko, jak se rozpouští sýr+ Krásně to voní +mrkne na něj a začne krájet jablka na plátky, občas si mezi soustama strčí nějakej do pusy, začne si broukat Alice Coopera a očividně je ve svým živlu+ Chceš jabko? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2012 00:17

+ukradne jí pár kousků jabka+ Díky, už jsem si vzal. +zazubí se na ni a dřepne si k troubě a kouká dovnitř+ A počkej až to ochutnáš, to je totiž úplně božský.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2012 00:25

Neužírej! +pleskne ho přes prsty, ale nechá ho si vzít+ No už se těším +uculí se a začne skládat jablka na rozválený těsto do formy+ Já to šoupnu k tomu, jo? +dokončí koláč, přidá ho do trouby a kecne k němu před dvířka+ Ježiš, já mám hlad +uvědomí si, když tam tak intenzivně sledujou pečící se jídlo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2012 00:29

+schválně jí užere ještě další jabka a vrátí se k troubě+ Je to hezký, co, To sledovat. +usměje se na ni, pak vstane, a donese jim dva hrnky horký čokolády+ Na. +strčí jí jeden do ruky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2012 00:33

Je to pěkně nenažraný, ale hezký +zasměje se a kouká, jak se na sýru dělají puchýřky+ Jé, dík. +krásně se na něj usměje a trošku upije+ Mňam, dobrota +olízne si pusu+ Nemáš šlehačku? +zamrká naprosto nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2012 00:49

+upije čokoládu+ Hm? +koukne na ni+ No jistě, jak jsem mohl zapomenout. +zasměje se a položí hrnek na zem a dojde pro šlehačku a sedne si zas zpátky a nastříká jí do hrnku obří kopec šlehačky a sobě pak taky+ Stačí? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2012 00:58

No to teda nechápu +zakření se+ No joo, takhle je to správně +uculí se naprosto spokojeně, pořádně se napije a na nose jí zůstane kopeček šlehačky+ Já myslela, že nemáš rád čokoládu +koukne na něj zkoumavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2012 01:14

Někdy je prostě... +natáhne se, vezme utěrku a rohem jí utře špičku nosu od šlehačky+ Na čokoládu nálada. V zimně je to časo. +usměje se, koukne na lasaně a napije se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré