Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Byron » 15 čer 2013 18:29

Mě? Líbilo? +uculí se+ No vůbec, já jsem se jenom chtěl přesvědčit, že je všechno v pohodě... ééé, že se na tebe třeba Wenai nevrhla a neznásilnila tě. +zazubí se na ni+ Jeefes tam byl taky? +koukne na ni udiveně+ No to teda musela bejt párty. +zavrtí nevěřícně hlavou+ Fakt? On nemá všude šaty a pod nimi součástky, jako Kryton z Trpaslíka nebo tak?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 čer 2013 18:47

No, tak nějak to skoro bylo. +zasměje se+ To je dobře, protože si nejsem jistá, jestli by mi nevadilo, kdybys chtěl do postele ještě další holku. +zamyslí se nad tím+ Jako asi by to bylo zajímavý a příjemný, ale musela bych tu kozu praštit, kdyby na tebe šahala. +zazubí se+ No jo, taky. Dal si s náma tequilu. +přikyvuje+ No taková docela komorná náhodou. +zavrtí hlavou+ Nemá, já jsem se taky děsně divila. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 čer 2013 19:14

Ne, nemyslím, že by to byl nakonec dobrej nápad. +uculí se na ni+ Třetí člověk by nám tam jenom zavazel. +zamává neurčitě rukou a vyjídá ovoce z ovocnýho košíčku+ Tak ale to bych chtěl určitě někdy vidět, protože představot si to určitě neumím. +chvilku se o to pokouší, ale nakonec jenom zavrtí hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 čer 2013 23:33

Já si taky myslím. +přikyvuje+ Mně úplně stačíš ty. +zazubí se a zatím mu okolo něj nenápadně nahrnuje písek, až ho celýho zahrabe do písku, že mu kouká jen krk, a udělá mu parádní pískový prsa a ocas jako mořský panně a pak mu dá pěkně pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 čer 2013 00:16

Co no... Počkej! +směje se+ To sme si nedomluvili tohle. Já jsem ale sexy piskova panna. Mořská. +zazubi se na ni+ Ale vyhrabes mě potom že jo? +směje se+ Tak mě vyfotil a já z tebe pak taky udělám mořskou pannu a taky tě vyfotim a povesime si to na lednici.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 čer 2013 00:38

Teda lásko, máš krásný prsa. +zazubí se na něj a vyfotí ho mobilem+ No, možná tě vyhrabu. +přikývne+ A možná tě tu nechám a půjdu se vykoupat nahatá. +zazubí se, dá mu pusu, a pak ho začne pomalu vysvobozovat z tý hory písku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 čer 2013 01:24

No to ne to by bylo vyložené unfair. +kouká na ni že kdyby se šla fakt koupat nahata tak by mu to zlomilo srdce+ Ty ses na mě ale hodná. +usměje se a setrasa že sebe písek+ A víš co by bylo boží? Kdyby sme se šli koupat nahaty oba. +usmehe se na ni nevině+ Delalas to už v moři? Co kdyby sme si udělali seznam míst kde sme to nedělali a pak si ho odskrtavali? +dostane geniální nápad+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 čer 2013 02:00

No to bych ti samozřejmě neudělala. +uculí se pobaveně a pomáhá mu se očistit od písku+ V moři ne, ale dělala jsem to na pláži, a řeknu ti že fakt nechápu, co na tom lidi viděj. Písek všude. Jako fakticky všude. +máchne rukama nespokojeně+ A není moře moc studený? +zapochybuje+ No to bysme mohli! +uculí se+ Já to třeba nedělala v letadle. Ale za to v ponorce jo! +zazubí se+ Chci vědět všechno. +usměje se tak něžně+ Všechno co máš rád, a dělat ti to. Všechny tvoje tajný sny a představy, a plnit ti je. +pohladí ho po tváři+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 čer 2013 15:40

Jo, na pláži se dá chlastat. +pokývá hlavou+ Taky to není můj favorit. +zasměje se+ Na mě není studený. +pokrčí rameny+ Tak radši počkáme, abys ještě nebyla nemocná. +uculí se na ni+ Musíme dávat bacha, aby ta svatba byla dokonalá. +mrkne na ni+ V ůetadle jsem to dělal. +pokývá hlavou+ Ale to se nepočítá, musíme to dělat spolu. V ponorce? +udiveně na ni koukne+ Tak tam jsem ani nebyl vevnitř. +zamyslí se+ Však se to dozvíš, kočko. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 čer 2013 16:23

Jo, udělat oheň do díry v písku a pak se v noci potmě koupat bez plavek. +přikyvuje+ A co je teda tvůj favorit? +uculí se a rozvalí se v písku, když to tak hezky hřeje+ To si piš že bude dokonalá. Akorát mě tak posledních čtrnáct dní nesmíš kousat na viditelný místa, to by bylo poněkud nevhodný, vdávat se s cucflekem. +zazubí se+ A není tam málo místa? +jako v tom letadle+ No jo, to je fakt dlouhej příběh. +mávne rukou+ Víš co bysme mohli? Po svatbě si pronajmout nějakou malou loď, natahat tam spoustu jídla a na pár dní vyrazit na moře. S lodním kapitánem jsem to taky ještě nedělala. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house