od Styx Lupin » 19 čer 2013 20:15
Ocitne se přímo uprostřed pekla a přestože to sama nechce, udělá krok. Propadne se do ohnivého jezera, bažiny ji stahují ke dnu, plácá sebou z posledních sil, jak se snaží dostat nad hladinu, přestože ví, že nahoře ji sežehnou pekelné plameny. Drápe se na břeh, hoří přitom jako papír, popálená kůže se jí sdírá o ostré kameny a než vyleze nahoru, z jejího těla jsou jen krvavé cáry. Nesnesitelná bolest... výkřiky zoufalství a bezmoci... slzy beznaděje...
+prudce se probudí a vytřeští oči do stropu, hruď se jí rychle zvedá a klesá přerývaným dechem. Leží strnule, dokud se jí nezklidní tep a srdce přestane bušit zevnitř na hrudní kost. Posadí se a utře si do dlaní zpocenou tvář. Následující reakce je nečekaná. Místo strachu, který ji měl přimět k poslušnosti přijde opravdový vztek. Styx začne házet kolem sebe vším, co jí přijde pod ruku. Miska, letící vzduchem se zastaví o mříž a jídlo se rozteče po ocelových trubkách, hrnek se rozprskne na tisíc kousků o protilehlou zeď+ Už mám dost těch tvých úchylných manipulací! Nedostaneš mě na kolena, můžeš mě mučit sebevíc! +její vzteklý hlas se rozléhá po celém sklepení a je jí už úplně jedno, co jí za to Vanessa tentokrát provede+ Ničím mě nepřinutíš, abych udělala, co chceš! To mě radši zabij! +oči má podlité krví a chřípí se jí chvěje zlostí, když čeká na svoji sestru, aby to už jednou provždy skončily+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)