od Victoria » 16 pro 2012 03:37
No, o práci skutečně nouze není. A člověk se přitom rozhodně nenudí +přikývne+ V podstatě jen díky tomu jsem procestovala tak velkou část světa +usměje se+ Jo, čas člověku priority srovná. Já na sobě vidím moc dobře i ten rozdíl nějakejch pěti let, jak to potom musí vypadat po pár stoletích. +pousměje se chápavě+ Jak se přitom zvládneš... nenudit? +rozhodí ruce+ Po tisíciletí už přece nemůže bejt vůbec nic, co bys nevyzkoušela. +zajímá se+ Určitě je všechno hrozně zrychlený. +souhlasí+ Lidi se točí v kruzích frustrace, nic není dost rychlý, dost nový, dost moderní, dost top +ušklíbne se+ Chtěla bych se jednou, až budu stará a ošklivá, moct otočit a říct si, že ničeho nelituju. Nemuset se ten život, kterej budu mít za sebou, stydět. +pokrčí rameny+ Myslím, že člověk nikdy nezačne doopravdy žít, dokud se tváří v tvář nestřetne se smrtí. S tou pomíjivostí. +zamyslí se+ Já? No, nemyslím, že bych dokázala přežít v nějaký jiný době, než v týhle. +zasměje se+ Ale je pár míst, kam bych se ráda na chvilku podívala. Jak se stavěly pyramidy, do antického Říma v době jeho největší slávy, na nějaký pořádný středověký turnaj, poznat Shakespeara, podívat se, jestli byl Napoleon vážně tak maličkej, jak se o něm říká, nasát viktoriánskou Anglii a zajít do hospody s Prokletými básníky +vyjmenovává+ A pak do Německa třicátých let, a pořádně bych kopla Hitlera do holeně +zasměje se+ Nemělas někdy chuť se do něčeho takovýho vmísit? Mám zkušenost, že s nadpřirozenou podstatou taky přichází nadpřirozený schopností +zaculí se na ni+ takže si troufám odhadnout, že třeba Hitlera bys mohla sejmout mávnutím ruky. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.