Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 črc 2013 11:06

Aha. +viditelně posmutní, když to nevypadá na procházku celým městem+ Mě by to nevadilo. +broukne, ale vzápětí si zacpe ústa jídlem, takže se na něj jen vesele uculí+ Ale tak jo, světla jsou taky skvělá. +usměje se na něj nakonec, prolézt město můžou konec konců jindy. Natáhne se po vidličce a stáhne si z ní rty opatrně ten kousek jídla a pak ho zamyšleně žvýká a ochutnává+ Je to docela dobrý. +usměje se na něj nakonec vesele+ Chceš taky kousek? +strkne názorně do kousku svého jídla, aby bylo jasné co myslí+ To nevím, já neumím moc napovídat. +zamyšleně si prstem poklepe na bradu a koukne na něj+ Tak dobře... jde o činnost, kterou jsi jistě dlouho neprováděl a už jsme se o ní bavili. +zazubí se na něj vesele jak to vymyslela, protože to může být v podstatě cokoliv+ Hmn, nic formálního. Stačí džíny, stejně se tam budeme převlékat. +pousměje se a tváří se jak hrad v Karpatech, tedy tajemně+ Neboj se. Nebude to zase tak moc brzo. +zasměje se tiše, když vidí jak se tváří+ Tak v sedm, v osm... +tváří se tak, že je jasné že ho z postele vytáhne prostřednictvím všech možných známých i neznámých prostředků+ Jak vůbec přesvědčíš soud, aby přidělil děti matce? +zajímá se jak takový stání probíhá, ale zdá se, že nepochybuje o tom, že vyhrají+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 črc 2013 14:08

Ale nestihli bychom představení. +uculí se+ Však není všem dnům konec. +pokrčí rameny, že do města můžou vyrazit jindy+ Já to znám, jen si dej. +zavrtí hlavou, že jí nebude ujídat, a svraští obočí, když přemýšlí nad jejíma nápovědama+ Nebudeme tančit, že ne? +vyděsí se poněkud, to by mu tak odpovídalo+ To je půlnoc. +poučí ji, když vyrukuje s těma nekřesťanskýma hodinama+ Doufám, že budeš podávat hodně kafe, nejlíp nitrožilně. +zazubí se+ No, když jsou ještě hodně malé, jde to snáz. Ale obecně musím přesvědčit soudce, že otec je k výchově nezpůsobilý. U těch nejvyšších kruhů je to docela náročné, protože obvykle se k dětem stejně pořizují vychovatelky, a je jedno, jestli je zaměstná otec, nebo matka. Takže musím prokázat, že na ně bude mít nevhodný vliv, milenky, alkoholismus, nebo tak. +pokrčí rameny+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 črc 2013 17:45

Hmn, to je pravda. Půjdem jindy. +zazubí se na něj vesele, jakože tedy souhlasí s tím, projít si město i někdy jindy a malá procházka jí bude bohatě dnes stačit+ Jak chceš. +zazubí se vesele, rozhodně mu to nehodlá nutit a s chutí se pustí do jídla, málem se zadusí, když vidí jak se při myšlence tance tváří, jak se rozesměje+ Ne, neboj se. O tanec se nejedná a mám takový dojem, že si tu činnost možná i užiješ. +zamrká na něj spiklenecky, ale dál se tváří tajemně+ Ne, když půjdeme spát brzo. Třeba už v osm nebo v devět. +zazubí se vesele+ A neboj se. Kávy budeš mít co hrdlo ráčí, než vyrazíme. +zatváří se hrdě, jako že myslí na všechno i na tu kávu, na kterou by v žádném případě nemohla při ranním stávání zapomenou a jen doufá, že se mu ten nápad bude líbit a bude tak nadšený jak si představuje, pak ho zaujatě poslouchá+ Ach, to zní hodně náročně. +nakrabatí trošku čelo jak si to snaží tak nějak představit+ A můžou si děti třeba i od určitého věku říct s kým by chtěli dál žít? Jestli s matkou nebo otcem?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 črc 2013 18:39

+jak dojedí předkrm, objeví se číšník s hlavním chodem, tak se do toho s chutí pustí+ Děkuju, to bych asi nedal. +zazubí se při představě nějakýho tancování, kor ještě poránu+ Budeme mít sex na pláži? +podiví se+ Dobře, dobře, nechám se překvapit. +zasměje se tedy potom, a radši si ucpe pusu jídlem+ Ale tak brzo se přece nedá usnout. +namítne na to poněkud nešťastně+ No dobře, tak aspoň že tak. +uklidní se trochu, když slyší, že kafete bude spousta+ Ani ne, spíš je to emocionálně složité. +pokrčí rameny, jemu to taky připomíná vlastní rozvod+ No, říct si můžou, ale soudy na to moc ohledy neberou. U hodně tradičních rodin sezdaných podle starých způsobů se spíš bere, že děti mají zůstávat s otcem, protože nosí jeho jméno a patří do jeho rodiny. Jen v případech mimořádné nezpůsobilosti je soud svěří matce. +vykládá trochu zamračeně, a je vidět, že se mu to moc nelíbí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 črc 2013 19:02

+vesele se rozesměje a zavrtí hlavou+ Jsem si vědoma toho, že nemáš tanec příliš v oblibě. Nemučila bych tě jím, zejména hned po ránu. +slíbí mu, že ho něco takového nečeká ani v budoucnu a jen co předrm zapije vínem hned se s chutí pustí do hlavního chodu+ Ne. Pláže tam nejsou, alespoň myslím. +zavrtí se smíchem hlavou+ Ale jsem velice flexibilní a neděli máme pořád bez plánu. To překvapení je spíš jen celosobotní záležitost, prozatím. +zavlní tajemně obočím, protože podle ní by tu tajemnou věc mohli provozovat celý víkend a když nad tím tak přemýšlí, tak by se k nim mohla přidat i Van. Očka se jí rozzáří, kdyžjí napadne další geniální nápad, ale raději schová obličej za sklenkou vína, aby nebylo vidět jak přiblble se usmívá+ Oh, tak dobrá. Pokud nechceš, tak nemusíš jít tak brzo spát, ale pak si mi nestěžuj až tě budu budit. +vyplázne na něj hravě jazyk, než si do úst strčí další sousto+ Navíc si myslím, že pokud budeš dostatečně utahaný, tak usneš klidně i dřív. +zavlní dvojsmyslně obočím a vesele se na něj zazubí+ Kolik takových tradičních rodin u vás je? +pošle svojí zvědavost raději jiným směrem, když vidí jak se mračí, poněkud opozděně jí došlo, že se ho něco takového vlastně hodně dotýká a jistě ne příjemným způsobem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 črc 2013 22:49

To je od tebe velmi milé, děkuji. +zazubí se, taky má hlad, takže u vyluxoval půlku talíře+ Já jsem taky flexibilní, nepotřebuju k tomu zrovna pláž. +uculí se významně+ Dobře, napíšu si to do diáře. +přikývne pobaveně, ovšem když vidí, jak se tváří nadšeně, jímají ho poněkud obavy :D+ No nejideálnější by rozhodně bylo posunout začáteekna později, nejlépe tak na jedenáctou. +pokýve hlavou, spokojen, jak to hezky vymyslel+ To bys musela vymyslet, jak mě dostatečně utahat. +uculí se nevinně+ Tak... pár desítek. +zamyslí se nad tím+ Ale mnoho rozvodů v nich neprobíhá. Vnímá se to jako velká ostuda. +ušklíbne se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 črc 2013 23:14

+pokývá elegantně hlavou jako že nemá vůbec za co a vesele se na něj zazubí+ Jo, to mi je naprosto jasné. +rozesměje se vesele a v očích jí zajiskří, když si lehce významně olízne špičkou jazyka rty a koukne na něj zpoza řas, jako by se na chvíli přenesla do některé z jejich soukroumých chvil, ale trvá to jen chvilku, než se napije vína a zmizí v ní čtvrtka talíře a pak další+ Jo to si napiš, abys na to nezapomněl. +zazubí se vesele+ Jak dlouho s námi Van bude? Týden? +zajímá se naproso samozřejmě a nevinně, když už má v hlavě další nápad, tak proč ho rovnou nenápadně nerozvynout+ Už takhle jsem to posunula. Původně jsem měla v plánu vyrazit už v pět, v šest... ale pak mi došlo, že bych ti něco takového nemohla udělat. +zatváří se jako andílek+ Ale tak dobře, abys věděl, že jsem na tebe hodná a že tě miluju, tak stačí když budeme vyrážet až v deset. +zazubí se vesele a dokonce přidá i dramatický povzdech+ Mám takový dojem, že dlouho přemýšlet nemusím. +zavlní významně obočím a pak mu pošle vzdušný polibek, když odloží příbor, jakmile dojí+ To je docela dost s ohledem k tomu v jaké době se všeobecně vaše společnost ocitla. +pokývá naprosto vážně hlavou jak nad tím přemýšlí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 črc 2013 11:24

+usměje se a musí nad ní pobaveně zavrtět hlavou, jaká je to malá provokatérka, a za chvilku má dojedeno, zkontroluje čas, a spokojeně přikývne+ Máme dost času, jestli chceš dezert. +nakooukne do jídelníčku, že by si taky něco dal+ Domluvím se s Tiff, ale asi do čtvrtka. Myslím, že mluvila o nějakých plánech na víkend. +zamyslí se a pokrčí rameny, a nad šestou hodinou mu zaskočí víno+ No to bys mě ani neprobudila. +zasměje se+ Děkuju. +uleví se mu očividně+ Za to si můžeš vybrat jakej chceš dezert a slibuju, že ti ho nesním. +zasměje se+ No jo, je to dost. +souhlasí+ V právních kruzích se to teď hodně řeší, není moc praktické soudit jedny podle rigidního konzervativního práva, a druhé podle jiného. +pokrčí rameny+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 črc 2013 12:12

Hmn, myslím, že by se do mě ještě něco malého vešlo. +protáhne zamyšleně a vrhne se po jídelníčku, opravdu si s linií nedělá žádný starosti+ Dobře, tak jo. +pokývá zamyšleně hlavou a pak se na něj vesele usměje, než vidí jak mu nad tak brzkou hodinou zaskočilo, což jí upřímně rozesměje+ Já bych to klidně zkusila, ale nechci riskovat, že skončím vykázaná na gauči. +vesele se na něj zazubí+ Beru tě za slovo a dám si tu jahodou pyramidu. +vybere si rovnou, co by si dala jako malou větší tečku k večeři+ Jo to asi není. +pokývá souhlasně hlavou nad tím dvojím metrem a viditelně se nad tím zamýšlí+ Jak byste to chtěli řešit? Staré rodiny mají jistě svoje tradice a přístupy, které se moc nemění na to aby přistoupili na to, aby se s nimi jednalo jako s ostatními. +nakloní hlavu na stranu a zamyšleně upíjí vína+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 črc 2013 19:04

+objedná ji to,a taky skleníku dezert ního vina a pro sebe sýry+ na gauč bych té neposlal, měl bych moc studenou postel. +zazubi se+ já vím, jenže z legálního hlediska je to náročné, když potom je jeden z manželů z jiných poměru, než druhy, nemluvě o tom, ze se musíme učit dva druhy prava. +pokrci rameny+ (ja na ipadu nemůžu psát moc dlouhý příspěvky, pardon:D)
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner