Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 črc 2013 16:38

+naklání zamyšleně hlavu na stranu a vypadá to, že se v tom snaží stále tak trošku vyznat a přemýšlí nad tím+ Není to lehké rozhodnutí. +dojde nakonec k závěru a konejšivě se na něj pousměje+ Každopádně myslím, že ať se rozhodneš jakkoliv, tak pokaždé zůstaneš členem rodiny. +zlehka ho pohladí po tváři, jako by chtěla zahnat všechny jeho chmury+ Bylo to naprosto úžasné. +přikyvuje vehementně, že se jí to líbilo a kapesníkem s nenápadně otírá oči+ Je to neuvěřitelné, jako takový univerzální jazyk beze slov. +usměje se na něj a spokojeně se u něj stulí a užívá si dozvuků představení a atmosféry+ Určitě, rozhodně... chtěla bych. +očka se jí rozzáří, když vyhrkne souhlas a vehementně pokyvuje hlavou+ A to je všechno v tomhle divadle nebo i jinde? +zajímá se, jelikož představa, že by viděla jak uvnitř vypadají další divadla se jí také neméně zamlouvá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 črc 2013 18:54

Není. +přikývne+ Ona je vůbec s velkýma složitýma rozhodnutíma hned hotová. +zavrtí nesouhlasně hlavou, jemu zas všechno děsně trvá :D+ U nás ne, jak se toho vzdáš, rodina tě začne ignorovat. +vykládá+ Budou koukat skrz prsty taky na mě, že se s ní pořád stýkám, a taky na Van, když u ní bydlíme. S tou si o tom budu taky muset popovídat. +zamračí se, že Van zatím vypouštěl z rovnice, ale teď to bude muset napravit; a usmívá se, když vidí, jak se jí to líbilo+ Jistěže i jinde, existují stovky představení, a tady hrají jen některá, co mají zrovna na repertoáru. +zasměje se+ Můžeme si sehnat program léta, až půjdeme ven, a podívat se, co tu hrají. +navrhne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 črc 2013 19:10

Jo to tak někdo mívá. +pokývá s tichým zasmáním hlavou+ Takže by se to vztáhlo i na vás? +zamračí se, zdá se že tahle část rovnice se jí také nezamlouvá+ Myslíš s Van? Chceš jí vysvětlovat, proč se teta Vicky vzdává? +usměje se na něj a rty jí cukají v úsměvu, jelikož si ho představuje jak Van vysvětluje takové sem tam delikátnější věci a Van se tak nevinně ptá :D + Tak to je skvělé. +září jak sluníčko+ Tak na co čekáme? Pojďme zjistit, co dávají. +vyskočí na nohy, chytne ho za ruku a vytahuje nadšeně na nohy, jak dítě kterému řekli že má pod stromečkem dárečky, ale nikdo nechce jít ke stromečku s ním+ Někdy bych chtěla vidět zákulisí a zkoušky. Vidět jak takový skvělý představení vzniká. +zase se rozbrebentí, když míří ke dveřím od lože+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 črc 2013 20:38

No asi ano, byl by tu na mě určitý tlak, abych ji taky zavrhnul, a jisté společenské vrsty by na mě koukaly skrz prsty. +pokrčí rameny+ Budu muset, Tiff se od toho bude chtít co nejvíc distancovat, tak kdoví, co jí napovídá. Chci, aby si udělala názor sama, a ne pod vlivem nějaké pošahané prpagandy svojí matky. +zavrtí hlavou, na včeličky a květinky zatím tolik nemyslí :D+ Už jdu, už jdu. +směje se, chlápkovi, co je tam obsluhoval, dá dýško, a jde za ní do haly+ No, tam obyčejní smrtelníci nesmí. +usměje se, vezme jim program a vede ji z divadla, aby se mohli přemístit domů odněkud z prázdné uličky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 črc 2013 21:07

+zlehka pokyvuje hlavou na znamení, že ho poslouchá+ Jo máš pravdu. Měla by si udělat vlastní názor a určitě bys to měl udělat co nejdříve. +pokývá vážně hlavou. ale něco takového ho stejně nemine, rozprava o rozmnožování hmyzu a opilování :D vesele se zasměje a vyleze na chodbu, neodolá aby se kolem sebe pořádně rozhlédla, jak už jsou skoro všichni pryč, tak je tam poměrně i prázdno+ To je ale naprostá škoda. +trošku posmutní a dramaticky si povzdechne, ale netrvá jí to dlouho, jelikož se mu vzápětí obtočí kolem paže a zamíří s ním do haly pohledem zkoumajíc výzdobu a neodolá aby se naposledy ohlédla, když vyjdou ven a na kůži jí pohladí studený vzduch až se zlehka zachvěje+ To je nádhera. +rozzáří se, když se dostanou blíž k řece a jí se naskytne pohled na světla odrážející se na hladině a na jednu z částí nočního Londýna. pustí ho a rozeběhne se ke kraji řeky, proplete se mezi lidmi, dokonce seběhne dolů na molo, aby se mohla pořádně rozhlédnout kolem sebe a lehký vítr si pohrává s její sukní, když se otáčí pomalu do kola a vypadá tak nadšeně a šťastně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 črc 2013 22:32

Taky jí nejdřív musím říct, že bude družička. +zasměje se; no na to zatím nechce ani myslet, koupí si knihu :D; program schová do saka a jde s ní ven, ale když to vypadá, že přemisťování se hned tak nekoná, jen se usměje a jde za ní kam si přeje ona, je celkem teplo, takže ani nevadí, že nemají kabáty, i když od řeky trochu fouká+ Támhleto, +ukáže jí osvětlené budovy na druhém konci řeky+ to je parlament, a Big Ben, a za ním Westminister Abbey, a támhle směrem dolů je Tower of London, ten nemůžeš vidět. Ta kopule vzadu je St.Paul, katedrála. +ukazuje v nočním panoramatu, aby se trochu vyznala, a má co dělat, aby jí stačil, když seběhne na nábřeží, kde se pohybujou různá individua :D, opře se o zeď a kouká na ni jak blbne, usmívá se pro sebe, a říká si, že je pěkně v hajzlu :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 črc 2013 23:19

Tak to rozhodně. Jen si nejsem jistá jestli tě pak z toho nadšení bude vůbec poslouchat, co říkáš dál. +zasměje se tiše, jasně knihu a nebude jí číst on ale rovnou Van co, aby se z toho vyvlíkl :D + Big Ben? To jsou ta věž s těma velkýma hodinama? +zajímá se nadšeně, jestli v tom přítmí rozpozná správné budovy a nekouká na nějakou jinou třeba hned vedle+ A Tower je to slavný vězení? +zajímá se pro změnu, jestli si to neplete s něčím jiným+ Musíme to všechno navštívit. Myslíš, že bychom se dostali až úplně nahoru na Big Ben nebo na vrchol katedrály? +brebentí nadšeně jak z ní padá jedna otázka za druhou. a jí je úplně jedno kdo se kolem ní pohybuje, tak nějak zapomněla na to, že to není asi dvakrát bezpečné, ale jak ví, že je Christian na blízku tak se cítí naprosto v bezpečí a tak si naprosto impulsivně užívá večera, dokonce jí napadne že by se mohla svléct a skočit do vody :D na chvilku se na molu zastaví a prohlíží si noční město, na které se jí naskytl pohled a nastaví tvář lehkému větříku, než se s tichým veselým smíchem zatočí a trošku se roztančí po molu. spíš tak blbne, jak se najednou cítí tak plná života a točí se, i se trošku předvádí no :D než se zastaví na místě a natáhne k němu obě ruce s takovým rozkošně zamilovaným a přiblble šťastným výrazem na tváři+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 črc 2013 00:50

+no takhle se z toho vyvlíkla moje máma. :D teda ne ve čtyřech letech, ale asi v jedenácti, dostala jsem knihu s obrázkama, a bylo to. :D nebyla to děvčátka na slovíčko, ale něco hodně v tom stylu :D+ To je přesně ono. +přitakává, když vidí, že si to všechno správně pamatuje, a hází po okolosepotulujících přiměřeně vražedný pohledy, aby se drželi zpátky+ Na Big Ben se myslím nesmí. Na katedrálu pokud se dobře vzpomínám ano, ale je to pěkná výška. +usměje se, pozoruje ji a už vidí, jak ji bude lovit z vody, až se jí zatočí hlava a hupsne do řeky, no radši ať se tam nesvlíká, to by asi na ty houmlesáky musel vytáhnout hůlku :D, a pak k ní tedy dojde, a přejede jí dlaněmi po pažích+ Je ti zima? +zajímá se, když má tak studenou kůži, jestli jí nemá dát sako+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 črc 2013 01:09

+tak to bylo velice chytré :D já si třeba vůbec nevzpomínám, že bychom nějakou vážnou debatu vedli nebo něco takového, myslím že máma jednou měla trošku tendenci, ale hlavně jsme měli na základce něco v hodině a besedy :D to taky byla prča no, ale vysloveně že by si mě máma zavolala a dostala jsem přednášku i od ní tak to ne no :D + Já mám ráda výšky. +prozradí mu naprosto s pyšným úsměvem, když tak pěkně přiřadila jména ke správným budovám a těch toulajících se lidí si vůbec nevšímá, jako by tam pro ni vůbec nebyli. dokud je neohrožují, tak nemá potřebu je kontrolovat navíc s Christianem se prostě cítí naprosto v bezpečí+ Hmn... +zamručí naprosto spokojeně, když mu obtočí ruce kolem pasu a tvář si mu schová na krku+ ...teď už mi zima není. +zabrouká a zlehka ho líbne na hranu brady+ Víš na co mám chuť? +zabrouká a koukne na něj, jako by myslela na něco naprosto hříšného a dramaticky napínavě se odmlčí+ Chtěla bych... +protáhne a dlaní mu přejede po kříži a sklouzne naprosto nenápadně na jeho pozadí+ ...si zaplavat. +dokončí myšlenku a vesele se na něj zazubí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 črc 2013 02:31

+no jo, moje mamka se problému zbavuje elegantně :D+ Ach bože. +povzdychne si jenom, už vidí, jak běhají po rozhlednách :D+ Mně výšky nevadí. +pokrčí rameny, ovšem to neznamená, že se do nich hrne :D; obejme ji kolem pasu a vtiskne polibek do vlasů, když se k němu přitulí+ Tady? +vypadne z něj poněkud zděšeně, když mu sdělí, že má choutky :D + Tady?? +zopakuje svoje zděšení, když tu myšlenku dokončí, a neví, kterou svoji obavu vyjádřit první, řeka je špinavá, je zima, jsou ve městě, všude jsou lidi, jsou tu spodní proudy, už by se nevyhrabali zpátky, někdo by je okradl a utopil... :D+ Doma máme bazén. +sdělí jí místo toho s nadějí, že se jí to bude líbit víc+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner