od Victoria » 24 črc 2013 00:14
+objeví se tam mezi bordelem a hned obhlíží situaci, během pár vteřin má na zádech Chrise a za ním spoustu dalších+ Všichni? +sykne, když už se nikdo další nepřemisťuje, a jak se tam tak strkaj a pošťuchujou, aby se všichni vešli za popelnice, tak se musí chtě nechtě uculit, jakej profi tým si přivedla+ Tak fajn. +přikývne odhodlanějc, než se cítí, nakloní se k Byronovi, že mu něco řekne, ale pak si to rozmyslí+ Víš jak je ve filmu vždycky ten chlápek, co se hned musí hnát a přestřihovat dráty u bomby a skákat autům pod kola, a pak ten rozumnej chlápek, co utíká směrem od výbuchu a ví, kolik má v pistoli nábojů? +zašeptá mu do ucha+ Buď ten druhej, jo? Prosím. +pousměje se mu do kůže, vtiskne mu pusu na rty, a donutí se pustit jeho ruku, vyleze z úkrytu, dojde k hlídačovi u zadních dveří a s úlevou zjistí, že to je jeden z těch, co ji měli rádi, když tu ještě žila+ Ahoj Miku. +osloví ho, radši opatrně a potichu, aby ji nezastřelil z leknutí, a věnuje mu svůj nejpřesvědčivější úsměv+ Jak se má Eva? Poslouchej... já bych ho potřebovala vidět. +kývne směrem k nejhořejším patrům+ Já... jsem si to rozmyslela, Miku. On mi děsně ublížil, ale co mám dělat, když ho pořád miluju? +pokrčí zoufale rameny, a rozehraje etudu na téma Ach já nešťastně zamilovaná, a přitom se natočí tak, aby ho odvedla kousek od dveří a otočila zády k nim, takže ho o pár vteřin později sejme Chrisovo omračovací kouzlo, Vicky s jednou z kamarádek schovají bezvědomýho Mikea za roh a odstraní nijak komplikovaný zaklínadlo na dveřích, a nahrnou se dovnitř, kde je tma jak v pytli+ Tiše. +sykne na ostatní dozadu, a při první známce pohybu před sebou střelí do prostoru kletbou, zatím na ně nikdo nepřišel, tak se snaží dostat do co nejvyššího patra, než si jich všimnou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.