Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Aubrey » 22 črc 2013 18:35

Mno jo...a ty přece bys mouše neublížila, viď...*ušklíbne se pobaveně nad sklenkou* nedejrohatý, aby si na tobě chtěl někdo zajezdit...*upije další doušek jako by se nechumelilo* Jo, rakvičky...což o to, postel je fajn, ale tolika roků zvyku...to se blbě odnaučuje. Ale dneska mi asi nic nezbyde...si budu připadat jak nahý.*dopije a ledabyle pošle sklenku po lince na dolití* Nová móda, jo? To abych si honem něco pořídil, at nedělám šéfovi ostudu...

*když vleze Jason, tak jen protočí oči* Hledej, vlčku...a vůbec, k čemu je tobě mlíko?
Aubrey
Upír

Příspěvekod Jason » 22 črc 2013 18:39

Tss...náhodou, jsem ještě ve vývinu...na rozdíl od některých, co už chytaj plíseň, jen trochu přihnojit a můžu pěstovat žampiony...*otočí se od lednice, pak se zamyslí a zvedne oči* Tooo jsem si mohl myslet.*ušklíbne se a natáhne se pro sklenici mlíka. Odšroubuje ho a přihne si, až se mu udělají fousky*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 črc 2013 19:32

To máš recht, proč bych ubližovala mouše...+zavrtí nechápavě hlavou a koutky jí pobaveně cuknou. Po Aubreyho poznámce o "ježdění" se ale málem zadusí douškem snídaně, který si právě dopřávala. S námahou polkne a se smíchem kroutí hlavou.+ Skvělý Aubrey, vedeš jedna nula, na to nemám co říct. +uchechtne se znovu zavrtí hlavou.+ No jo, zvyk je železná košile, co? Ale zvyknout se prý dá i na šibenici. +zašklebí se.+ Jak nahý? Nemáš sexy pyžámko? +uculí se a v očích jí uličnicky zablýskne. Sklenku kterou jí poslal po lince chytí, dolije a na oplátku mu ji odlevituje zpátky. Sklenička mu chvilku krouží kolem hlavy, trochu ho ťukne do čela a nakonec se nechá chytit. Becca se snaží tvářit neproniknutelně, ale nakonec radši schová nos do své sklenky, jinak by se rozesmála nahlas.+ No popravdě moc tuhle ozdobu nedoporučuju, její výroba není něco, o co by jeden stál... +vyměkkne trochu a tvrďácký kecy vymění za upřímnost.+

No ahoj, Jasone. +pozdraví ho s úsměvem+ Cože, ve vývinu? +sjede ho zkoumavým pohledem.+ Co přesně se ještě vyvíjí? +pozvedne na něj tázavě obočí a potlačuje smích. Když mu ale zůstanou mléčné fousky, nevydrží to a rozesměje se.+ To nemá chybu, myslím, že by sis měl nechat narůst knír, byl bys vážně k sežrání. +směje se čím dál víc, když si živě představí Jasona s blond knírem+

(hrozná představa :smich: :smich: :smich: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » 24 črc 2013 10:06

*zatváří se spokojeně, že tedy vede, to se mu vždycky líbilo, být v čele :lol: * Hm..no jo...co mi zbývá. Nikdo se neodvážil s nějakým přijít...a dovedeš si mě představit při nákupu "sexy pyžámka"?*napodobí její intonaci. Pak chvíli pošilhává na sklenku ve vzduchu, něco si mrčí pod zub, ale pak ji lapne a sjede Beccy pohledem* Jo, to už tak bývá...není třeba náhodou zas někde někoho vykosi- ehm...domluvit mu?*zeptá se s nadějí*

Já ti dám přihnojit....žes to byl ty, s tím hřebíkem*přimhouří oči na pijícího Jasona, pak mu zaškube v obličeji, po té poznámce o kníru* Jo...třeba by konečně nemusel ukazovat občanku, když chce nalít panáka...*pochechtává se*Nechceš na to dudlík?

(uff..to teda :lol: :lol: a ty vystoupení, to by mělo grády! Možná, kdyby JC chtěl něco jako grotesku...)
Aubrey
Upír

Příspěvekod Jason » 24 črc 2013 10:15

Beccy: no všechno možný...*uculí se a zablýská po ni vyzývavě očima* pfff...*olízne si kníra a zbytek utře provokativně palcem, až musí Aubrey vedle protočit oči* Knír by škrábal, víš...*zamrká na Beccy* teda mě ne, ale při jistých činnostech ty druhý...*vyculí se, to už Aubrey, mlátí hlavou o skříňku za sebou* Ne, na umělotiny já nejsem. *píchne prstem po Aubreym a upije znovu* Nenech ho vymýšlet žádnou záábavu, jde dneska nějaký..pichlavý...*pronese k Beccy nevinně a zadívá se na Aubreyho významně v nevyřčenou odpověď na ten hřebík*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 črc 2013 15:35

No to moc nedovedu, to máš pravdu. +snaží se moc si tu situaci nepředstavovat, ale koutky jí stejně zrádně cukají.+ Ne, nikdo vhodný k likvidaci není. +zavrtí hlavou+. Aspoň zatím. +dodá s úšklebkem.+ Takže je mi líto, žádný hraní nebude. +pokrčí rameny, stylem "nemůžu sloužit, sorry.+ No hele nevím, možná by nemusel ukazovat občanku, ale pro změnu by se mnozí asi ptali, jakou módu že to vyznává. +přisadí si taky trochu a v očích jí vesele jiskří.+

Jo škrábal..to máš pravdu. Ale trocha toho škrábání ještě nikoho nezabila...+přivře oči významně+. I když pravda je, že knír nestojí zrovna na vrcholu mýho žebříčku "pánských porostů" +naznačí uvozovky a zašklebí se.+ Ale takový dvou- až třídenní strniště... +pokýve hlavou a v očích jí zablýskne.+ No hele já ti nevím, ale on je někdy i nějaký jiný? +koukne z Jasona na Aubreyho tázavě+ Řekla bych, že to jsou spíš různé stupně...pichlavosti. +poklepe si zamyšleně prstem na spodní ret a ze všech sil potlačuje smích.+

(lach, groteska:D by dostal ještě o dvě čísla větší smoking, vycházkovou hůl a buřinku na hlavu :smich: )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » 24 črc 2013 20:36

( :lol: ale on by se s tím Jason popral, já mu věřím...i s buřinkou :smich: )

A co stojí na vrcholu? *zajímá se hned* Hm...tak strniště...*zamyslí se vážně nad tím* Jo,tot otázka...stupně? Jakože od píchnutí pro srandu až po nesedni si v poušti na obří kaktus?*buble si do mlíka* To by mohlo tak nějak být...*pokýve vážně hlavou, ale skoro slzí, jak se snaží nesmát při představě "kaktusového Aubreyho*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Aubrey » 24 črc 2013 20:40

*ušklíbne se, jak si představí sám sebe, jak se ptá nějaké chudery prodavačky* dá se něco takového vůbec tady koupit?*všechny prodávající na losu dají asi výpověď, Aubrey na nákupech:D:D*

A máš si vůbec co holit? Holobrádku?*sjede si Jasona významně pohledem za ten kaktus*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 črc 2013 23:43

Co je na vrcholu? No třeba zrovna to strniště vůbec není k zahození. +uculí se nevinně+ Jo tak sedání na kaktus nedoporučuju, je to docela dost nepříjemný. +zavrtí odmítavě hlavou a stejně jako Jason potlačuje smích.+
No to si piš, že se to dá koupit. Je tu dokonce i sexshop...+prozradí jim tlumeným hlasem, jakoby svěřovala státní tajemství a v očích jí uličnicky jiskří.+ Hmm, ukaž? +přistoupí k Jasonovi a pohladí ho po tváři.+ Něco tam je, ale tipuju, žes byl včera vzorný a věnoval se péči o svůj xichtík, co? +uculí se vesele a rozcuchá Jasnovi háro:D+

(heh, to já se klidně vsadím, že by to zvládnul a že dámy padaly z židlí úplně stejně jako jindy :P :D )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 črc 2013 06:30

(laach, Aubrey na nakupech v Sexshopu. :D Aby to na nej Robertek nezacal nahodou zkouset. :smich: )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti