Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 04 srp 2013 21:51

To je parádní. +zopakuje a usmívá se na celý kolo, jak už se nemůže dočkat, až zas nasedne+ Vážně? Ty se znáš s Juls? +zvedne obočí, to je aliance, který by se asi měl obávat :D+ Asi dostane letní prémie. +zasměje se+ To jako... že si ho můžu vzít domů? +vykulí oči+ Vážně? To je... páni. +nemá slov a je celej nadšenej, a když přijde chlap, aby jim osedlal vybraný koně, vezme mu sedlo z ruky a zavrtí hlavou+ Já sám. +uculí se+ Teda to je kromě Van ten nejlepší dárek, co jsem kdy dostal. +zasměje se+ Jedeš taky? +mrkne na ni a vyšvihne se na koně pohybem, ve kterým je znát, že to kdysi měl v krvi, a s úsměvem ho pohladí po hřívě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 srp 2013 22:08

+září jak sluníčko, když vidí jeho nadšení+ No, neřekla bych, že se s ní znám. Trvalo mi, než mi uvěřila, že ti chci jen udělat radost a pomohla mi. +pokrčí zlehka rameny, zase moc velký kamarádky nejsou, i když kdo ví časem :D + No pokud ti to Vicky dovolí. +rozesměje se vesele+ Ale doporučovala bych ho nechat tady v hřebčíně. Nic mu tu nebude chybět, skvěle se o něj postarají a mají tu úžasný pastviny. Nebude daleko, stačí se jen přemístit a navíc pravidelně můžeme vyrážet na projížďky. Ale je to jen na tobě, je tvůj. +zazubí se na něj vesele, tak nějak tuší, že by se Vicky nemuselo moc líbit, kdyby jí pod okny zařídili stáje+ Jsem moc ráda, že jsem se trefila. +zazubí se vesele a udělá pukrle a pak s nadšením a zaujetím sleduje, jak si sedlá hřebce, a co teprve když se vyšvihne do sedla+ Cože? +trhne sebou, jak byla zaujatá výhledem+ Copak? Chceš mě odvést za Dixie? +zazubí se vesele a kouká na něj nahoru+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 srp 2013 04:31

No to je taky v pořádku, nesmí rozdávat moje osobní informace jen tak na potkání. +uculuje se+ To bych jí musel sebrat nejen prémie. +pokrčí rameny+ Myslím, že Vicky je to úplně fuk. +zasměje se+ Ona už tam koně taky má, takže by se vlastně ani nic přistavovat nemuselo. Ale asi bych se měl zeptat. +připustí pobaveně+ Chci tě odvézt někam, kde to míň smrdí, a kde se dá ležet v trávě. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 srp 2013 08:26

A taky nerozdává. Dalo mi pořádně zabrat, než mi uvěřila. +pokývá naprosto vážně hlavou+ Ale jakmile pochopila, že to dělám proto, abych ti udělala radost, tak mi pomohla. +usměje se vesele+ Když myslíš, ale pro jistotu bych se jí zeptala. +zazubí se vesele a souhlasně pokývá hlavou, když dojde sám k názoru, že by se měl asi zeptat+ Tak v tom případě...+rozesměje se vesele a natáhne k němu ruku, aby jí pomohl nahoru+ ...nemůžu odmítnout, ale musím tě upozrnit, že venku na mě čeká dosti temperamentní klisna, která má k sedlu přivázanou deku. Nerada bych se takhle brzo po ránu z toho ležení v trávě nastydla. +zubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 srp 2013 17:31

Stejně si myslím, že na ní pustím trochu hrůzy. +zazubí se+ jen tak pro jistotu, chápeš. +zahýbe obočím a vytáhne ji do sedla přes sebe+ Tak to je rozhodně moudré. +přikývne+ Necháme si na ni přivázat ten piknik? +koukne na ni tázavě a vyvede koně před stáje+ Koupila sis ji? Já ti ji koupím. +nabízí se hned, jak dojedou k jejímu koni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 srp 2013 17:49

Opovaž se, pak už mi s ničím nikdy nepomůže. +zasměje se vesele a hezky se před ním usadí. pohladí Gastona po krku a jemně ho poplácá, než se opře zády o Christianovu hruď, aby si užila ten kousek společné cesty+ Už se stalo. Jsem vzhůru už od sedmi, abych to všechno připravila. +zazubí se na něj vesele, že i s piknikem se počítá a zřejmě dokonce i pekla něco čerstvýho a dobrýho, co jim bude vonět po celou cestu+ Ne nekoupila. +zavrtí hlavou+ Ukecala jsem majitele, abych jí mohla vzít na projížďku. +oči se jí rozzáří, když vyjedou ze stájí a pohled jí padne na klisnu, která na ně očividně netrpělivě čeká přivázaná k zábradlí, osedlaná s piknikovým košem a dekou připevněnou k sedlu+ Lásko, tohle je čistokrevná kráska s obrovským potencionálem, za ní budou chtít majlant. +zavrtí posmutněle hlavou, což je zvláštní protože ona jemu koně může kupovat bez sebemenších výčitek svědomí, ale nenapadlo by jí utratit mailant pro sebe. otočí se k němu, aby ho jemně políbila, než sklouzne ze sedla a přejde k Dixie. jemně jí poplácá po plecích a něco jí zabrouká do ucha, když jí odváže od zábradlí a přehodí si opratě přes její hlavu+ Takže pánové... +vyhoupne se elegantně do sedla+ ...dovolte, abych vám představila posledního člena výpravy. +zazubí se vesele a netrpělivou klisnu pobídne, aby se otočila a pevně drží opratě, protože zvíře pod ní je ve svém nitru nezbedný a divoký mládě, který netrpělivě přešlapuje na místě a touží potom vyrazit co nejrychleji vpřed+ Tohle je Dixie. +usměje se na Christiana vesele a je vidět, jak moc si klisničku stihla oblíbit+

Spoiler: show
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 srp 2013 22:01

Výborně. +zazubí se+ Co budem mít dobrýho? +sonduje hnedka, a čeká, než naskočí na svého koně+ Ta je krásná. +obhlídne to znalecky+ Nohy jí jen hrajou. +usměje se, aspon něco mají ty dvě společnýho :D+ No a co? +pokrčí rameny+ tak za ni dáme majlant. K čemu jsou člověku peníze, když z nich nemá radost? +uculí se, a bere to za hotovou věc, že ta s nima půjde domů taky+ No, někomu se rozhodně líbí. +zasměje se, když se k ní Gaston poněkud má+ Nech si to na potom, ty nedočkavče. +pohladí ho po krku a odvede kousek dál, ay je neobtěžoval :D, a rovnou sdělí chlápkovi, co se o koně stará, ať jim než přijedou zpátky udělá cenu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 srp 2013 22:15

Cože? Ty už máš zase hlad? +zasměje se vesele, když sonduje, co jim připravila na cestu+ Nech se překvapit krasavče. Určitě ti bude chutnat. +zamrká na něj spiklenecky, když už je v těch překvapeních, tak proč v nic nepokračovat, že+ Jo, je úžasně temperamentní a nedočkavá. +září jako sluníčko, když klisnu hladí po hřívě a jemně poplácává po straně krku+ Hodná holka, za chvilku už půjdeme. +konejší jí a mírným trhnutím opratí jí drží na místě+ Ach, dobrá... nemám vůli tě přesvědčovat. +usměje se na něj něžně, přeci jen si Dixie hned zamilovala a pošle mu vzdušný polibek+ Vypadá to tak. +vesele se rozesměje, když vidí jak se Gaston chová, jak jejich koně odráží svým způsobem je samotné+ Tak co lásko? Můžeme vyrazit? +zazubí se na něj vesele, protože ony dvě připravený rozhodně jsou, což je jasně vidět ve chvíli kdy Dixie popustí uzdu a ta se s nadšením vrhne v před. tedy vrhne jen natolik co jí dovolí volný krok, aby jim nelítali po dvoře jak splašený, ale přeci jen je to zlepšení než stát na místě a Jasmine se usmívá jak sluníčko a přímo z ní srší stejné nadšení jako z klisny. je to příliš dlouho co seděla na koňském hřbetě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 srp 2013 00:49

Jak zase, já mám velkej žaludek! +brání se+ Slyšíš, krasavče. +pohladí Gastona po krku a uculuje se+ Já myslím, že můžeme. +přikývne, a pobídne koně do kroku, a sotva se dostanou ze vrat dvora na cestu, dovolí mu klus, nasměruje ho na louky, které na obzoru končí lesem, a pobídne ho ještě do větší rychlosti, povolímu uzdu, skloní se ke krku a vystřelí jako šíp, nechá koně běžet, jak se mu líbí, jen mu mírně určuje směr, a zase jednou má pocit, jako by byl součást zvířete, žene se pastvinami k nízké ohradě, kterou plavně přeskočí, a řítí se k lesu, dokud na Gastonovi nevystoupí pot,a teprve pak mu dovolí zvolnit, otočí se, a čeká, až je holky dojedou, vlasy má trochu rozcuchané větrem a tváře zčervenalé vzrušením a námahou, ale oči mu svítí nadšením, a počká, až k němu dokluše+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 srp 2013 01:09

Ano, jak jinak, že. +rozesměje se vesele a zamíří s Dixie ven ze dvora, kde je nucena přinutit jí zastavit, aby si rychle stáhla vlasy gumičkou a než se rozkouká, tak ti dva jsou už pořádný kus cesty před nimi+ Vidíš je? Jak malý kluci. +zasměje se tiše a pobídne jí do kroku, zatímco nad tím vrtí hlavou+ Ale co, přeci se nenecháme zahanbit. +zabrouká vesele a vzápětí, už se za nimi ženou s větrem o závod, jak povolí Dixie otěže a nechá jí, aby si sama poradila se zmenšující se vzdáleností mezi nimi. nízká ohrada je pro ně naprosto nic, když jí přeskočí v plavném a elegantním skoku, aby po chvíli přitáhla otěže a přiměla klisnu trochu zpomalit, když vidí, že si ti dva dávají oraz a čekají na ně+ Tak co? Ještě tě mrzí, že si musel dnes vstávat tak brzo? +houkne vesele na Chrise a široce se na něj usmívá. tváře zdravě zčervenalé, vlasy mírně pocuchaně a v očích živý svit, když k těm dvěma doklusají. na chvíli se zastaví, než Dixie udělá pár kroků ke Gastonovi a kousek couvne, živě se otočí kolem dokola a popoběhne vedle nich z druhé strany, jak jí Jasmine dovolí dorážet na hřebce a vybízet ho ke hře, protože obě dvě mají nadšeně hravou náladu+ Neříkejte, že už jste unavení. +zazubí se na Christiana vesele, než vybídne klisnu do klusu, která předvede elegantní a provokativní otočku a vyrazí od těch dvou pryč+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner