Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 14 srp 2013 02:04

No... možná maličko? +uculuje se a smlouvá+ Nejkrásnější maminka na světě. +dodá honem, a zachraňuje co může :D+ Jako po kom jsem tak krásný, jo? +zazubí se a udělá modelovskou pózu+ To nemůžu posoudit, ale ta fotka se hýbe doopravdy. +přikývne pobaveně+ Asi se jí líbíš. +uculí se+ To je z oslavy jejích pětatřicátých narozenin. Pamatuju si na tu róbu, kterou si koupila na čtyřicáté... +zasmuší se trošku, pač tu už neměla možnost obléct+ Na tom večírku jsem si směl poprvé dát sklenici šampusu. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 srp 2013 02:13

+našpulí rty+ Dobře, jen maličko. +ukáže na prstech jak maličko a je to asi dva milimetry+ Ach, tak to potom jo. +koukne na něj na oko podezřívavě, než se na něj vesele zazubí a líbne ho na tvář+ Jo tak nějak. +rozesměje se vesele, když se tak předvádí+ Jsi ten nejhezčí chlap, kterýho jsem kdy milovala. +to že je první do koho se kdy zamilovala takovýmhle způsobem si raději nechá pro sebe a s radostí mu hýčká ego+ Nemůžeš posoudit? Tím chceš říct, že opilá jsem, i když se ta fotografie opravdu hýbe? +zvedne obočí a dramaticky dopije skleničku vína, ale hlídá se, přeci jen je čeká ještě cesta zpět na koňském hřbetě+ Myslíš? +vykulí na něj oči, který jí zazáří ještě větším nadšením při představě, že by se jeho matce mohla líbit+ Máš ještě nějaké její fotky? +zajímá se, jelikož by jí ráda viděla ve větším provedení než je miniatura s požadavkem na lupu a jemně ho vezme za ruku, kterou si obtočí kolem pasu a položí na ní svoje paže+ Ale nepovídej. +zasměje se tiše, že si pamatuje zrovna tohle+ A jak ti chutnal? +zajímá se s veselým jiskřením v očích+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 srp 2013 16:24

Jsem to špatně formuloval. +culí se pobaveně+ Hmm, něco mi říká, že v tom bude háček. +zasměje se, ale je rád, že je aspoň hezčí než ten upír :D+ Říkám jen, že to určitě není tím. +vykrucuje se nenápadně+ Určitě. +mrkne na ni+ Mívali jsme takové malé album, kdoví kam přišlo. Původně ho udržovala máma, a potom já a Vicky. Když o tom tak přemýšlím, mám pocit, že zmizelo, když odešla z domova. +zamračí se podezíravě+ Musím se jí zeptat. +svraští obočí+ Bylo hrozně suché a nechutnalo mi, a bublinky mi hned vlezly do hlavy. +zasměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 srp 2013 17:12

Jo vypadá to tak. +zasměje se tiše a vesele+ Háček? Ale kdepak, o žádném nevím. +culí se na něj vesele jako andílek. no upíra nemilovala, takže ať si počká až ho pozná :D ovšem rozhodně před upírem vede to jo :D + No jen aby, protože já nemůžu být opilá. Ještě nás čeká cesta zpátky. +zazubí se na něj vesele a trošku podezřívavě a hravě na něj koukne, jestli nemá nějaký postranní úmysly a pak se u něj opět pohodlně uvelebí a rozzáří se ještě víc jelikož by se jí moc líbilo kdyby se jeho mámě líbila+ Možná je to jen shoda náhod. Třeba se někde objeví. +usměje se na něj trošku konejšivě+ Páni musel na tebe být skvělý pohled. +zasměje se tiše jak si ho představí jako opilého mladistvého+ Víš, že jsi rozkošný, když se opiješ? +zajímá se naprosto nevině, ale v očích jí svítí uličnictví+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 srp 2013 17:55

+sjede ji přimhouřenýma očima, že ho jen tak neoblafne; no proto. :D+ Kdyžtak tě přehodím přes koně a dovezu tě do bezpečí. +ujistí ji a uculuje se+ To by byla divná shoda náhod, na 85% ho šlohla, straka jedna. +zavrtí pomstychtivě hlavou+ Objeví se nejspíš u ní pod postelí. +zasměje se, tss, mladistvého, mu bylo nějakejch dvanáct! :D+ To tedy určitě nejsem. +zavrtí hlavou s despektem, touží po poněkud maskulinějších adjektivech teda :D+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 srp 2013 18:05

+tváří se jak nevinnost sama, ona prostě nic je to malý andílek :D+ Tak přesně tenhle styl jízdy opravdu nesnáším. +zašklebí se na něj vesele+ Takže žádný opíjení se nebude. +zavrtí rázně hlavou a odloží skleničku stranou a aspoň má ruce volny k nenápadnému oťapkávání a omakávání jeho stehen+ Tak se pod ní podíváme. +zazubí se na ní vesele a myslí samozřejmě pod postel ne pod Vicky. jako tak málo? :D no tedy! :D + To tedy jsi. +uculí se+ A taky ohromně zábavný, odvážnější a odvázanější, to se mi líbí. +zamává na něj svůdně řasama+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 srp 2013 18:55

Jezdíš tak často? +uculuje se, jak si to představuje+ škoda. +zasmutní si, ale koutky mu cukají+ No to snad radši ani ne, kdoví, co bysme tam taky mohli najít. +zavrtí zděšeně hlavou, na pouta, vibrátory a latex mají ještě čas :D; a je poněkud zmaten, co si to zas nepamatuje z posledních alkoholových dýchánků :D+ Co jsem kdy zase dělal? +diví se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 srp 2013 19:03

Nejezdím, protože do tý doby než jsem tě potkala, tak jsem nebyla nikdy opilá. +zazubí se na něj vesele+ Ale Marius mě takhle jednou přehodil přes koně, aby mě odvezl domů, když jsem se odmítala hnout. +zaxichtí se+ Nechápu, co by si tak mohla schovávat ještě pod postel? +zamrká trošku nechápavě, je prostě zvědavá :D a někde určitě mají ten dárek od Meg :D + Co já vim? Já tě pořád nehlídám jen střílím od boku. +rozesměje se vesele a píchne ho měkce špičkou prstu do špičky nosu+ Zdá se mi to nebo začíná být trochu zima? +zamručí, když se jí o kůži otře studený větřík. vezme ho za ruce a obtočí si je kolem sebe, aby jí bylo tepleji+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 srp 2013 21:01

No vidíš, tak nezlob, nebo pojedeš jako pytel. +zazubí se+ Spousta věcí. Moje sestra je divná. +zatváří se dramaticky, nee, na ten se zapomnělo. :D+ Já myslel, že mluvíš o něčem konkrétním. +zazubí se+ Trochu ano. +přikývne souhlasně+ Chceš se vrátit? Bundu sebou nemám. +koukne na ni zkoumavě a přejede jí dlaněmi po pažích, protože třením jak známo vzniká teplo :D+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 srp 2013 21:09

Tohle bys mi přeci neudělal. +udělá na něj velká psí očka+ A vůbec já nezlobím. Ani nevím co to je. +tváří se jak andílek+ Například? +šťourá do toho zvědavě a vesele se u toho zubí. jo tak zapomnělo, tak jo no :D + Ne, myslím, že ne. Tedy ne že bych si moc pamatoval z toho večera, kdy jsem byla opilá. +zavrtí zamyšleně hlavou+ Hmn... ještě se mi nechce zpátky. Musela bych vstát a tady je mi dobře.Moc dobře. +zamručí a opře si mu hlavu o rameno a zavře oči+ Pokračuj. Myslím, že mi začíná být tepleji. +usměje se a spokojeně se zavrtí a povzdechne si, nenápadná jak dvoumetrové kuře v průjezdu :D+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner