Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 01:44

+nemůže popřít, že jí ze srdce nespadl obrovský balvan, když se ukáže, že se vdávala Victorie a ne její sestra+ Tak to gratuluju. +usměje se na ní skutečně potěšeně+ Kdo je ten šťastný? +zajímá se přátelsky+ Po rozvodu? +vypadne z ní po chvíli co na ní jen zírá a snaží se všechny informace postupně zpracovat+ Já myslím, že bych si dala klidně panáka. +rozhodne se nakonec, když zmíní rum. má dojem, že trochu alkoholu by její tělo potřebovalo a nejen to+ Klepat... +vydechne a přikývne, ale v hlavě jí to šrotuje a kolečka zapadají do sebe, a když konečně zapadnou tak má dojem, že potřebuje někoho praštit a nejlépe onoho Christiana, o kterém je řeč, jelikož jí přivodil myšlenky na její malou sestřičku, která zřejmě už není tak malá, což jí nutí skřípat zuby a pevně sevtřít pěsti, aby do něčeho nepraštila nebo někoho neproklela a v očích jí přeběhne tošku rudé barvy v duhovkách místo její běžné hnědé, ale vzápětí se ovládne. trhne sebou a zatváří se poměrně míromiluvně+ Takže Chris... je tvůj bratr? +ujišťuje se nenápadně+ A moje sestra s ním má víc jak čtyři měsíce vztah... a bydlí tady spolu. +musí si to prostě shrnout, protože má dojem, že jí začalo tepat ve spáncích, jak pomalu skládá své malé soukromé puzzle+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 01:53

Ále Byron, toho asi neznáš. +pokrčí rameny, a nablble se culí, prostě jako dobře osouložená nevěsta :D+ No jo, ale jeho žena byla kráva, tak to se ani nepočítá. +mávne rukou+ Klepat. +přikývne+ Však víš jak to je. +zazubí se, a rovnou já nalije, a sobě solidárně taky, ať nepije sama+ Fakt je ti dobře? +pozoruje ji zkoumavě, když tam tak zuří, a vůůůbec jí to nedochází+ No jo, můj velkej bráška. +přikývne+ Já ti ani nevím, jak dlouho jsou spolu. +pokrčí rameny+ Já se do toho bráchovi nemontuju, mám pocit, že si ji nabrnknul na tom Styxiným plese v zimě. +zamračí se, jak přemýšlí, a hrdě Styx napráská, ať má taky průšvih někdo jinej :D+ No jo, já z toho taky odvázaná nejsem, ale přece je nevyhodím,že jo. +zazubí se+ Já mu říkala, ať jdou bydlet k ní, ale on musí být tady kvůli sociálce, a podle všeho bez sebe nevydrží ani vteřinu, takže se mi sem nakýblovali, a zeptali se až potom. +protočí oči, ale mávne nad tím rukou, jakože je smířená+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 02:02

Hmn... +zatváří se zamyšleně a skutečně přemýšlí+ ...ne toho neznám. +přispustí nakonec a musí se pro sebe uculit, když vidí jak se tváří. docela jí to přeje ať si to užije :D + Tak proč... domluvený manželství? +zajímá se+ Vím? No... rozhodně nějaký tušení mám. +vypadne z ní pomalu a vděčně si vezme sklenku, kterou regulérně drtí prsty a přesto se snaží tvářit jakoby nic, když upíjí+ Jo, jsem naprosto v pořádku. +vykouzlí kouzelný úsměv, i když poněkud křečovitý+ Jo, Styxin ples byl před těmi čtyřmi pěti měsíci. +pokývá hlavou a div se jí nezatmí před očima, když si uvědomí, jak rychle se ti dva museli dát dohromady a dochází jí všechny ty souvislosti od faktu, že na ples poslala Jasmine ona až po vědomí, že její sestra je stále tak nezodpovědná jako před lety+ Kvůli sociálce? Takže tvůj bratr má dítě? +pokyvuje hlavou jako by to už dávno věděla a je to jen řečnická otázka. musí ale na chvíli zavřít oči aby se donutila aspoň trochu uklidnit, aby to sní přeci jen hned neseklo :D+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 02:12

Já jsem si to myslela. I když on teda zná snad úplně každýho. +zasměje se+ No jo, domluvený. +přikývne a zaksichtí se+ Utekla jsem tomu o chlup. +zazubí se na ni a přičinlivě jim nalije ještě+ Tys tam byla? +svraští obočí, nějak si ji nepamatuje, ale v tý době měla oči akorát pro Byrona, takže je klidně možný, že ji přehlídla jak krajinu. :D+ Holčičku. +přikvne+ pětiletou, děsně rozkošnou, jsem teta. +vyprsí se hrdě, akorát když venku bouchnou dveře, jak se vracejí domů+ Chrisiiiii! +zařve zase, aby je náhodou nepřešli+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 02:15

+tož ten všechno dojedná, nechá si poslat účet ke Gringottům a vyjde ven, ještě se v rychlosti rozloučí s Gastonem a pošoupne stájníkovi bankovku, aby se o ně hezky staral, pak chytne Jasmine kolem pasu a přemístí je domů, do haly+ Chceš něco k jídlu, než půjdem nahoru? +navrhne, když mu na bubínky zaútočí Vickiny decibely+ No jo panebože. +protočí oči, a jde se podívat, co chce, Neferet samozřejmě nepozná, tak se na ni jen vcelku přátelsky usměje+ Dobrý den. +pokývne na ni, a považuje ji za Vickinu kamarádku+ No co chceš? +obrátí pozornost k sestře+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 02:21

+drží se ho jak klíště, když je přemístí zpět domů+ No, myslím, že bych si mohla dát něco malýho. Co takhle toast? Dáš si taky? +zajímá se vesele a stočí pohled směrem odkud přichází hlas Vicky+ Něco si provedl o čem nevím? +zazubí se na něj vesele a zamíří s ním do obýváku, samý úsměv a veselí, dokud nevejde dovnitř a pohled jí padne na jejich návštěvu. v tu ránu Chrise pustí a odskočí od něj jako by se spálila a zároveň vykročí dopředu jako by ho chtěla schovat a bránit vlastním tělem, následně na místě zkoprní a tváří se jako by viděla ducha+ Neferet. +vypadne z ní velice inteligentně+ Co tady... co tady děláš?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 02:27

To se nedivím. Jen málo komu se domluvený sňatky vydaří. +pokývá chápavě hlavou což ovšem vůbec neznamená, že by jí tahle situace líbila o něco víc+ Ne, nebyla. Jasmine šla místo mě. +odpoví vlastně popravdě jak je poněkud mimo sebe+ Gratuluju. +zmůže se jen a už si maluje obraz zkázy, který nejspíš nastane, když se z hali ozvou zvuky a Vicky volá bratra. přehodí si nohu přes nohu a ruce složí do stříšky, aby se naposledy pokusila uklidnit a nevyhodila jim tu něco do povětří a pak jen s přimhouřenýma očima sleduje muže, který vešel do místnosti. nemůže si pomoc a sjede ho hodnotícím pohledem ne však tím, kterým se dívají dívky, které touží po dobrodružství ale jako někdo kdo právě zjistil, že jeho malá sestra není tak úplně malá a chce vědět, co za člověk v tom má prsty+ Dobrý večer. +odpoví klidně, přeci jen je slušně vychovaná+ Jasmine. +odpoví jí pokývnutím hlavy a odloží skleničku s panákem, než se vytáhne na nohy. ruce založí na hrudníku dohalujíc tak zbraně na stehnech a vůbec se netváří vesele+ Původně jsem tě přišla informovat o tom, jak pokračujeme... ale teď vidím, že si musíme opravdu vážně promluvit. +stočí pohled od sestry k Christianovi a pak zpět, prozrazujíc že ví víc, než zřejmě Jasmine čeká+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 02:33

+jak přijdou, dojde jí při pohledu na Neferet, že asi prokecla něco, co neměla+ Máš průšvih. +zazubí se na bráchu, a pohodlně se usadí do tureckýho sedu, a nevypadá to, že by chtěla někam jít a nechávat jim snad něco jako soukromí, naopak se celkem dobře baví a hodlá si všechno vyslechnout a pak mu to připomínat až do smrti :D, když ovšem Nef odhalí zbraně, ruka jí sjede k hůlce, míchat se do toho sice nehodlá, ovšem taky nehodlá dovolit komukoliv vrhat po jejím velkým bráškovi nože. :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 02:36

Och. +vypadne z něj jenom, když Jasmine elegantně odhalí s kým mají tu čest, a trochu mu poklesne žaludek, ovšem během dvou vteřin vyhodnotí situaci a přistoupí k ní blíž, dýky nedýky+ Je mrtvý? Senders. Je po něm? +je to první, na co zeptá, a dokud mu nedá odpověď, nehne se; a když mu (předpokládám :D) řekne, že ne, uvolní svůj napjatý postoj, ramena mu klesnou, a opravdu moc se snaží tváří v tvář ohrožení nevytasit hůlku, pač to by asi nebyl ideální start vztahu :D+ To bude asi potřeba. +přikývne, a i když od něj tak odskočila, zase Jasmine chytne za ruku a proplete jim prsty, aby dal najevo, jaký je tady status quo+ Christian. +představí se a volnou ruku nabídne Neferet+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 02:50

+stočí pohled k Christianovi a přimhouří oči, když se ptá na Senderse. zjištění, že o něm ví, se jí zřejmě ani trochu nezamlouvá. nutí jí to myslet na to, co všechno mu Jasmine mohla a nejspíš i řekla. na druhou stranu si musí ovšem připustit, že jeho potřeba vědět, jestli je upír mrtvý, o mnohém pravděpodobně vypovídá, ale v tuhle chvíli to není něco čím by se toužila zabívat+ Ne, bohužel ještě není. +odpoví rozvážně a poněkud chladněji. svaly v obličejí ji zacukají, když Chris vezme Jasmine za ruku a druhou k ní natáhne, aby si spolu zatřásli na pozdrav. ovšem její pohled, který po něm vrhne jasně říká, že jestli v tuhle chvíli jeho ruku přijme, tak mu jí utrhne a nakrmí s ní svoje psi a jelikož žádný nemá, tak si je klidně i kvůli tomu pořídí :D + Řekni mi prosím, že je tohle jen zlý sen. Že jsi neprovedla takovou šílenost jako je zaplést se s čerstvě rozvedeným chlapem, kterýho ani neznáš. +stočí pohled zpět k Jasmine a zdá se že se snaží Christiana naprosto ignorovat+ To se mi... to se mi opravdu jen zdá! Věděla jsem o tom, že jsi nezodpovědná a tvoje důvěřivost je do nebevolající, ale že někdy uděláš něco takového by mě v životě nenapadlo. +pustí se do svojí sestry z ostra a o to víc o co jí má ráda a bojí se o její bezpečí, než kdyby jí byla naprosto ukradená+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house