Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 srp 2013 20:33

Nevím, jestli bych chtěla zkoumat zrovna to, jak je možný, že nás otec zplodil a hlavně jak. +zavrtí nesouhlasně hlavou, a když mluví o Sendersově plánu má husinu snad všude a vlasy jí nepříjemně vstávají na zátylku+ Věděla jsem, že je šílený. Ale nikdy mě nenapadlo, že až tolik. +potřese hlavou a strašně se jí uleví, když jí Chris vezme pevně za ruku, jelikož v tu chvíli ho zase pevně drží kolem pasu a je k němu přitulená tak těsně, že by je od sebe neoddělil nikdo, i když Nef se tváří tak, jako by to chtěla každou chvíli zkusit+ Nelíbí se mi to. +hlesne a zamračí se+ Pořád si myslím, že Jadea nepotřebujeme.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 srp 2013 20:56

+pokyvuje hlavou, zkrátka je mu to divný :D, a chvilku váhá, jestli to má Neferet vymlouvat, ale pak rezignovaně pokrčí rameny+ Dobře. +souhlasí+ Dát pozor na moji sestru je celkem nadlidský úkol. +pousměje se trochu+ Ale děkuji. +přikývne vážně+ Taky si to myslím, ale na druhou stranu nám dochází možnosti, a pokud by nám vážně dokázal pomoct... +povzdychne si+ Třeba ho Touha vážně změnila. +zadoufá, a v rychlosti vysvětlí Nef jak se to s Jadem má, a jak vypadala ta výprava, co proti němu vedli+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2013 21:00

Typ žen? +pousměje se+ On... nemá typ. Popravdě řečeno si myslím, že problém je spíš v tom "má rád". On totiž moc nemá. +zašklebí se+ Spí většinou s brunetkama, ale není to o estetice, myslím, že mu spíš jde o... určitou jiskru. +zamračí se, jak to nedovede popsat+ Hlavně když je po jeho. +pokrčí rameny, a za chvilku se vrátí seshora poněkud přešlá, a oblečená do džín a trička s dlouhým rukávem, zkrátka co nejmíň vyzývavýho oblečení, vlasy má stažený dozadu, a je poznat, že asi nejspíš plakala, ale na ty tři se usměje+ Tak jo. Asi můžem jít. Nenapadá mě před čím víc tě varovat. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 18 srp 2013 21:18

Aha takhle. +pokývá hlavou a chvíli o tom naprosto vážně přemýšlí+ O tu mojí taky. +pousměje se a koukne na Jasmine+ Ale i tak se o to pokusím. +slíbí naprosto vážně+ Jo, přesně. Měli bychom to zkusit. Nechci nic zanedbat. +pokývá souhlasně hlavou a pozorně poslouchá jeho vyprávění+ No páni, tohle bude opravdu zajímavý zážitek. +ušklíbne se nevesele+ Jsi v pořádku? +koukne na Vicky poněkud ustaraně+ Jestli tam nechceš jít, tak to zvládnu sama. +nabízí jí možnost zůstat tady, když vidí jak je špatná už ze samotnýho výhledu shledání+ Jasmine půjčíš mi něco na sebe? Takhle bych tam asi neměla vpadnou. +stočí pohled k sestře, nepřijde jí jako dobrý nápad dávat záminku k tomu aby se někdo domníval, že není z tohohle světa+

(Neferet)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 srp 2013 21:18

Někdy ti to vysvětlím víc. +šeptne mu do ucha, aby se tím teď netrápil a vesele se na něj pousměje a jen jen poslouchá jak plánují a mluví, přemýšlí nad tím vším a je z toho poněkud nešťastná, že jí minulost dohání rychleji než by chtěla a navíc ohrožuje ty který má tak ráda+ Nemusíte to dělat. +koukne na Vicky velkýma smutnýma očima, protože si uvědomuje, jak těžké bylo se toho muže zbavit a teď kvůli ní za ním jdou aby s ním opět navázali kontakt+ Jasně, pojď se mnou. +vyskočí na nohy a na chvíli odběhne i s Nef a když se vrací, tak je její sestra oblečená podobně jako Vicky ale o trošku víc vyzývavěji, ale ne moc jen tak tajemně vyzývavě, aby strhla pozornost spíše na sebe doufajíc, že to Vicky pomůže+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2013 22:05

Jo, v pořádku. +přikývne+ To neí kvůli tomu hajzlíkovi. +zavrtí hlavou, slíbila si kvůli němu už v životě nebrečet, to akorát Byronovi se ta myšlenka moc nezamlouvala a trochu se rafli+ No to víš, že tam nechci, ale kdyby rodina byla jen o věcech co chcem dělat, kde by byla všechna sranda. +ušklíbne se, ale celkem vesele, posadí se na gauč, a čeká, až se holky vrátí, a zatím si zapálí+ Ty máš taky spoustu věci k vysvětlování. +loupne okem po Chrisovi+
Já vím, promiň. +zatváří se přiměřeně kajícně, a obejme ji kolem ramen+ Děkuju, že to pro mě uděláš. +usměje se na ni+
Tss, prej pro tebe. +zatváří se+ Já akorát nechci, aby se mi po baráku honil splašenej upír. +vyplázne na něj jazyk+
Já tě mám taky rád. +zasměje se Chris, a když holky dojdou, podá sestře její koženou bundu a doprovodí je ke dveřím+
Bylas někdy v Hotelu? Dovedeš se tam přemístit? +zajímá se Vicky na Nef+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 srp 2013 22:15

Dobře, je to jen na tobě. +pousměje se na ni Nef+ Jo, tak to je svatá pravda. +zazubí se na ní vesele, a když se vrátí ještě Jasmine strčí do rukou zbraně co si tu nechá, aby neprovokovala a rychle jí obejme+ Nezlob. +usměje se na ní+ A vy na ní dejte pozor, než se vrátí. +koukne vážně na Christiana a už je malý div, že něco takového chce zrovna po něm+ Jo, párkrát jsem tam, takže se uvidíme v hale. +pousměje se a počká až se přemístí aby se vydala za ní+

+Jasmine zatím složí věci na křeslo a koukne na Christiana+ Víš, že tě miluju? +hlesne naprosto vážně a stulí se vedle něj na gauč mu k boku a obejme ho kolem pasu+ Omlouvám se, že sem tak vpadla. Vůbec jsem nevěděla, že je tady. +koukne na něj omluvně+ Ale musím říct, žes na ní udělal velkej dojem. +pousměje se+ Myslela jsem, že bude nejlepší si s ní promluvit o samotě, ale spletla jsem se. Jsem naprosto úžasně nepřekonatelnej.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 srp 2013 22:58

Mám pocit, že už jsem to někde zaslechl. +zasměje se+ Tos ani nemohla vědět. +pokrčí rameny, že se není za co omlouvat+ Přišlo mi, že to nešlo zas tak špatně. +usměje se, očividně spokojen sám se sebou+ No, to si piš že jsem. +mrkne na ni pobaveně+ Však není důvod, aby se vztekala moc dlouho. Až přestojí ten šok, bude dobrá. +dodá přesvědčeně+ A krom toho teď máme jiné starosti. +pokrčí rameny trochu ustaraně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 srp 2013 23:18

Šlo to naprosto skvěle. +ujistí ho a jemně mu prohrábne vlasy+ Navíc jsi v jednom kuse a zdravý, takže to šlo úžasně skvěle. +zazubí se vesele+ Doufám, že máš pravdu. Přeci musí vidět, jak to je. Že jsem šťastná, tak jako nikdy. +pousměje se+ To ano. +zamračí se+ Doufala jsem, že něco takového nepřijde. Nelíbí se mi to. To, že se do toho sami tak zaplétáte. Nikdy jsem nechtěla z někoho vás takhle ohrozit a najednou to vypadá, že se se Sendersem setkáš a už jen z tý představy je mi nevolno a mám sevřený žaludek natolik, že mám problém s dechem. +tváří se strašně smutně a zdrchaně+ Umíš ovládat dýky? Nebo třeba meč? Střílet z luku nebo z kuše? +zajímá se, co kdyby jeho magie u nich nefungovala, musí přijít na způsob, jak by se mohl bránit proti útoku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 00:35

Myslíš, že by po mně s těma dýkama vážně šla? +uculí se pobaveně+ Je překvapená, a bojí se o tebe. Bylo by divný, kdyby mi hned padla kolem krku. +zavrtí hlavou, jakože tomu úplně rozumí+ Jistě že jsi nechtěla. Jsme dospělí lidé, co dělají vlastní rozhodnutí. +usměje se a pohladí ji po vlasech+ A čím víc lidí, tím líp. Z kuše dost dobře, luky se u nás už skoro nepoužívají. Střelné zbraně taky zvládám víc než slušně. S dýkou bych se asi ubránil, a o meč bych nejspíš zakopnul. +zasměje se+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house