Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » 19 srp 2013 20:49

Dobře? +zvedne mírně překvapeně obočí+ Čekala jsem, že po sobě každou chvíli skočíte a pokusíte si vydrápat oči. +zamračí se a zavrtí nad tím hlavou, když vejde do obýváku+ Jsme celý a zdravý. +oznámí jim naprosto vážně a pak se usměje+ A máme kletbu. +zamává zlehka pergamenem+ Zbytek snad dostaneme co nejdřív. +padne do křesla a jak je z toho zážitku poněkud mimo ani nijak zdá se nezaznamená, že se její malá sestřička tulí Chrisovi na klíně :D+ Ale ten chlap je vážně... +nakrčí čelo, jak hledá to správný slovo+ ...zvláštní. Dlouho jsem se s někým takovým nesetkala, i když svým způsobem je vlastně první, co má v rukou takovou moc. Ale myslím, že by se nám mohl ještě hodit. +pokrčí nakonec rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 21:03

+poněkud si oddychne, když se obě dvě objeví v pořádku, a pozorně poslouchá+ Tak... to je skvělé. +usměje se s úlevou+ Chcete něco jíst? +zajímá se, když vypadají obě tak zdrchaně+ Něco přinesu. +zvedne se+ Pomůžeš mi? +mrkne na Jasmine, přece jenom ji nechce moc nechávat se sestrou samotnou, aby mu ji zatím neunesla do jinýho světa :D+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2013 21:08

No jo, ale tak to bylo vždycky. +pokrčí rameny+ Neschytala jsem to už ve dveřích, což znamená, že ten trik s Touhou zafungoval. Popichovat a štvát mě asi bude vždycky, ale vypadá to, že už nemá potřebu mě získat zpátky nebo zabít mě, Byrona a všechno v okruhu třiceti metrů +usměje se šťastně+ A magii by na mě nepoužil. +zavrtí přesvědčeně hlavou+ Má potřebu ubližovat mi fyzicky, protože zjistil, že emocionálně už to nedovede. Že už jsem prostě za vodou. +uculuje se, a bezděky si konečky prstů hladí snubák+ Takže jsem se musela nechat aspoň trochu vytočit, kdyby měl dojem, že si z něj nic nedělám, měl by potřebu to změnit. +zasměje se, a když Chris zmizí, ztiší hlas+ Hele, je to tvoje věc, ale dej od toho ruce pryč. Splň si svoje, zaplať obchod, a tradá od něj. Mně na začátku taky přišel zajímavej a tajemnej, a z toho jak si po cigáru olizuje rty jsem měla v kalhotkách niagáru, ale tohle fakt nechceš. Věř mi. +ušklíbne se trochu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 21:20

+dychtivě se naklání dopředu a pozorně si je prohlíží, jestli jsou skutečně v pořádku a když dojde k názoru, že ano, tak si znatelně oddychne a poslouchá je+ Jakou kletbu? +zajímá se hned, ale dřív než se stačí dozvědět odpověď, tak už stojí na nohou a žene se za Chrisem+ Jasně, že jdu s tebou. Ty bys to totiž připálil. +zazubí se na ně vesele+ Tak co jim uděláme dobrýho? +zajímá se hned, jakmile se dostanou z doslechu a hravě ho plácne po zadku jak má hravou náladu, když se holky vrátili v pořádku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 19 srp 2013 21:20

No...+koukne na Chrise zamyšleně+ ...možná bych si něco malého dala. +uzná nakonec, že má přeci jen trochu hlad, taky komu by nevyhládlo po takovém setkání+ Ach tak. Skutečně jsem se chvílema bála, že se to zvrtne. +zakroutí nad tím podmračeně hlavou+ Ale i tak. Příště půjdu sama. Nechci riskovat, že by si to náhodou rozmyslel. +podívá se na ní naprosto vážně+ Znáš tu knihu, kterou použil? +zajímá se, když v dlaních převrací získaný pergamen a přemýšlí jestil se do něj podívat teď nebo až po jídle+ Hmn... +zvedne hlavu, když se k ní tak nakloní a pozorně na ní koukne+ Mám od toho dát ruce pryč? Vypadám, že bych to neměla v plánu? +zvedne mírně s úsměvem obočí a někde v koutku mysli si uvědomuje, že přesně to v plánu její malá část nemá. přišel jí zajímavý a zvláštní způsobem, který jí nutí přemýšlet o tom, jestli by bylo možné poznat ho víc. zjistit kdy a jak se chová, navíc jí ani ta vidina toho případného sexu nepřijde až tak zcestná, když je tak dlouho sama+ Neměj strach. Dám na sebe pozor. +ujistí jí nakonec+ Ale děkuju za varování. +pousměje se na ní+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2013 21:48

Nejsem blbá, vím, že je magicky mnohem silnější než já. +zavrtí pobaveně hlavou+ Jak chceš. +povzdychne si nepřesvědčeně+ Já jen že kdybych já tehdy měla někoho, kdo by na mě dal pozor, uštřila bych si pět let života. +uculí se+ Už jsem ji u něj viděla. +přikývne+ Nikdy mě nenechal do ní nahlídnout, ale některý kouzla z ní jsme spolu provedli. Není to nic pěknýho. +zhodnotí to podmračeně a přejede si dlaněma po pažích, jak se zachvěje při vzpomínce na tu mrazivou vlnu+ Jenže s Jadem jsou plány jedna věc a realita druhá. +povzdychne si+ Nedá se mu věřit, a nejhorší je, že s ním nemůžeš věřit sama sobě. Ani se neotočíš, a má tě v hrsti. Můžeš tvrdit, že o tom nepřemejšlíš, ale... +pokrčí rameny s vědoucím úsměvem, a zmlkne, protože se už vrací z kuchyně ti dva+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 21:50

+za chvilku se vrací s tácem plným sendvičů s různýma náplněma a citronádou, rozloží to na stolek a usadí se+ Takže. +zajímá se mezi soustama+ Ta věc s touhou asi fungovala? Co jste vlastně získaly? A co nás to bude přesně stat? +zamračí se trochu a těká pohledem z jedné na druhou+ Poradil vám, jak se ho zbavit?
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 19 srp 2013 22:11

No, chvílemi to tak nevypadalo. +zazubí se na ní vesele+ Chápu. +pokývá vážně hlavou+ A opravdu si toho vážím, že jsi mě varovala. +koukne na ní naprosto vážně a taky tak vážně to myslí, ale stejně si všechno udělá sama jak bude chtít+ Takže černá magie. +pokývá vážně hlavou+ Cítila jsem jí, ale netrvalo to dlouho. Nebyla jsem si jistá, jestli si s námi jen nehraje. +promne si zamyšleně bradu+ Takže se asi můžeme těšit, až to otevřeme. +mávne zlehka pergamenem a nevesele se ušklíbne+ Chceš se na to podívat? +zajímá se, přeci jen tam šla s ní, takže má dojem, že by se na to měla podívat mezi prvními, zejména když Jadea zná ze všech nejlíp+ Rád manipuluje s lidmi, jak to sleduji. +pokývá hlavou, že na vše bude pamatovat+ To vypadá dobře. +usměje se na Jasmine, když přinesou sendviče a pro jeden se hned natáhne+ Zatím jsme dostali kletbu. Zaručí nám, že už si na krvi moc nepochutná. +ušklíbne se+ Ještě čekáme na jeden speciální meč a něco na způsob povolávacího kouzla nebo kouzlo na uvěznění. Záleží na tom, co dokáže sehnat. Myslím, že povolávací kouzlo se bez přímého potomka nebude dát uskutečnit. +zamyšleně se zakousne do sendviče+ A cena... no... +povzdechne si+ ...ještě nevíme. Ozve se, až zjistí k čemu bych mohla být dobrá. +ušklíbne se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 22:11

+nese na tácku citronádu se skleničkama a hned všem nalije, než se usadí vedle Chrise a schová se mu pod paži, jak si dělá pohodlí se sendvičem v ruce+ Nepochutná? Chceš říct, že nebude moc nikoho kousnout? +koukne na ní překvapeně+ To je ovšem poměrně dost dobré. Snižuje to možnost, že by nám šel po krku. +pokývá zamyšleně hlavou+ Jak nevíte? +těkne pohledem od Nef k Vicky+ Proč se mi to nelíbí? +zamračí se nad tím nesouhlasně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2013 22:53

+před těmi dvěma už to nekomentuje a vezme si ten pergamen, aby si to přečetla+ To takhle nefunguje. +odpoví n tu Jasmininu domněnku+ rozpárat tě klidně může. Jen se té krve nebude moct napít, ale to neznamená, že nemůže svoje zuby použít. +pročítá to zamyšleně+ Inkantace je v nějakým jazyce, kterej mi nic neříká. +poznamená+ Je to dvoukletba. Takže to asi uděláme spolu? +koukne po Chrisovi a vezme si sendvič+ No, nevíme. +pokrčí rameny, jakože jí se to taky nelíbí, ale jak Jade podotknul, ona ten obchod neuzavírá+ A nějací potomci existují? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house