od Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 23:21
+zamračeně si je vyslechne a svědomitě nad tím přemýšlí+ Ale i tak je to dobrý nápad. +pokývá souhlasně na Christianovu připomínku+ Navíc by ho to mohlo přitáhnout k nám a k nikomu jinýmu. Pokud si bude myslet, že máme lék. +stočí pohled od jednoho k druhému+ Musí být přítomný, při vyřknutí kletby? +zajímá se a natáhne ruku pro pergamen, který si opatrně převezme a nahlédne do něj+ Hlína ze země, ve které byl zrozen? +zvedne překvapeně obočí a ani si neuvědomuje, že je možná trošku divný, že jazyk s Nef znají+ To si říká o výlet. +zamračí se nad tím nesouhlasně+ Myslím, že je to hlavně díky tomu, že si ke mě vytvořil pouto, když jsme spolu cestovali. Bylo to v době kdy neměl tušení o tom kdo jsem. Když mě poprvé unesl... +bezděky se při té vzpomínce zachvěje+ ...opravdu mě chtěl jenom přeměnit. Myslím, že o možnosti, že by mohl zplodit potomky, se dozvěděl až teď. +koukne zkoumavě na Nef+
N: Vypadá to tak. +pokývá souhlasně hlavou+ Ale divím se, že už to nevěděl dřív a nebo mu to bylo jedno. Mám pocit, že ten oheň mu připomněl, že i on je smrtelný a chce tu po sobě nechat nějaký odkaz.
J: To by mu bylo podobné. +zamručí+
N: A než se zeptáte, proč nešel po mně, když jsem byla dostupnější než Jasmine. +stočí pohled k Chrisovi+ Tak řekněme... že... +přemýšlí jak to zaobalit+ ...mám v naší úzké komunitě jiného postavení, než moje sestra, takže se ke mně tak snadno nedostane. Myslím, že si je i zároveň vědom toho, že moje magie jako prvorozené je mnohem silnější a spolu s tím s poutem, který ho táhne jinam... +pokrčí zlehka rameny+