Music room

Moderátor: Victoria

Re: Music room

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 čer 2013 21:56

(když se vám to bude chtít psát, tak si to rozhodně rádi přečteme :) a ta melodie je skvělá :) )

+překříží si bezděky ruce přes břicho jak neví co s nimi zatímco ho poslouchá a snaží se to všechno zapamatovat. když mluví o technice pohybu podvědomě se zhoupne na špičkách jako by si to snažila představit a má na tváři takový trošku nepřítomně zamyšlený výraz, než se vrátí s mírným trhnutím hlavy zpět+ Labutí... dobře. +pousměje se a pokyvuje hlavou, zavře oči a zaposlouchá se do hudby. mírně se přitom usmívá a sukně se jí zlehka vlní jak jí hudba nabádá aby tančila a ona se snaží stát na místě+ Nádherná melodie. +usměje se a otevře očka, když dozní poslední tóny a pak už zase dává pozor na jeho instruktáž snažíc se napodobovat jeho kroky. není to tak lehké jak se na první pohled může zdát. připadá si poněkud prkenná jak má nejisté kroky, ale čím víc je opakují tím je to lepší a sebejistější, i když ne přehnaně sebejisté. položí mu ruku na paži a druhou mu zlehka vloží do dlaně a soustředí se na kroky. nohy se jí ze začátku motají jak se jí to ještě plete a taky jí chvilku trvá, než se podvolí tedy až potom co si desetkrát vynadá a připomene si, že jí jen naučí tančit+ Dobře. +rozzáří se jak sluníčko, když si to konečně zkusí z hudbou, která by jí mohla pomoci s rytmem+ Tak jo. +zazubí se na něj vesele a jen co zazní první tóny hudby jako by se něco v ní probudilo k životu a dovolilo jí se přestat naprosto soustředit na kroky ale přesto se jich podvědomě držet, spíš uvolněně než prkenně. trošku se jí nohy sem tam přeci jen zamotají, jak jí otočí a ona hned neví co s nimi, ale na první pokus to není tak zlé, je znát že má rytmus a cit v těle+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 07 čer 2013 18:53

Je to jako bys vyprávěla příběh lásky. +zamyslí se nad tím, zatímco trénujou bez hudby+ Pro mě je waltz monogamní tanec, jestli chápeš, co tím myslím. +usměje se, a když začne hudba, taky jako by v něm něco přeplo, soustředí se, a plynule a elegantně s ní krouží okolo místnosti, kouká jí někam přs rameno a vypadá ztracený v něčem, co si projektuje aby vyjádřil správně emocionální rovinu tance, ale netančí bez ohledu na ni, uvědomuje si ji v náručí a rozhodně tančí v páru a ne že by ji on poponášel z místa na místo, a když se náhodou zaškobrtne, na chviličku ji zvedne nad taneční plochu, než si srovná nohy, aby nemusel přerušit plynulost tance a zastavovat, a když hudba dohraje, usměje se na ni+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 čer 2013 19:06

+s úsměvem pokývá hlavou a pak si dovolí ztratit se v tanci a po chvíli i nechat se vést. přivře mírně oči a naslouchá hudbě, ale stále ho vnímá. cítí jak jí bez slov říká co přijde a vděčně se usměje pokaždé, když jí zamezí v pádu ve chvílích kdy se jí zamotají nohy. vnímá poslední tóny, poslední kroky a pak se plynule zastaví. chvilku jen stojí jak si uvědomuje, co právě dělali, že skutečně tančila a pak se rozzáří jak sluníčko+ To bylo... +vydechne a chvilku hledá správná slova+ ...naprosto úžasný. +usměje se na něj nadšeně a bez přemýšlení ho přátelsky a bez žádných postranních úmyslů obejme kolem krku a jen z ní číší ta radost+ Ehmn.... promiň... +hlesne, když se od něj po chviličce odtáhne a zatváří se trošku rozpačitě, není to kvůli tomu že by byl gay prostě je pro ní stále poněkud cizí a ona většinou cizí lidi neobjímá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 08 čer 2013 05:19

Jo, to vůbec nebylo špatný. +usměje se+ Budem to ještě procvičovat, ale myslím, žes waltzem nebude problém. +pokýve hlavou spokojeně, a taky ji obejme, on rozhodně s osobním prostorem problém nemá, tak její omluvy jen odmávne, stejně se musí naučit se kolem něj pohybovat uvolněně+ Ještě ty ukážu nějaký posilovací cviky na střed těla, srovná ti to trochu držení těla a nebude tě po trénincích tolik bolet všechno. +zazubí se, a začne jí je tam předvádět, popisuje přitom co a jak dělá a občas jí opraví postoj nebo pomůže protáhnout víc, dokud z nich obou neleje pot+ Tak jo, já budu muset jít, za hodinku mám další lekci. Ale přijdu zase ve středu, jestli ti to vyhovuje. +navrhne+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 čer 2013 07:59

+naprosto září nadšením, když jí vlastně pochválí a trošku si oddechne, že se na ní za takový emocionální výlev nezlobí. něco jí říká, že ho bude mít ráda, samozřejmě jako kamaráda+ Dobře, tak jo. +zazubí se vesele a bezděky si přejede dlaní po břiše, což značí že má pravdu, cítí břicho tak jako dlouho ne, jen dělala hrdinku a tvářila se že je fit. opakuje po něm cviky a snaží se všechno zapamatoval a opravdu se k tomu snaží přistupovat velice svědomitě, protože jí je jasné, že tyhle hodiny bez ohledu na námahu bude milovat a udělá si poznámku, že si bude muset sehnat nějakou malou osušku aby si měla čím otírat pot z tváře+ To už je tolik hodin? +vykulí na něj očka, nějak přestala vnímat čas a trošku posmutní, ale vážně pokývá hlavou a pak se zamyslí co bude příští středu+ Jasně, žádný problém. +pokývá nakonec s úsměvem hlavou+ Nemohla ych si na tebe vzít kontakt? Kdyby se něco stalo tak abych ti mohla dát kdyžtak vědět. +navrhne, protože se může stát všelicos tak aby měla nějaký to spojení, sova jí přijde přeci jen někdy poněkud pomalejší než třeba sms nebo telefonát+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 08 čer 2013 22:36

+všechno jí to vyloží a vypadá vcelku spokojeně+ No jo, tancovali jsme skoro dvě hodiny. +usměje se+ Jsem rád, že to bereš vážně. Čím dál častěji mám klientky, co berou tanec jako příležitost ukázat na večírku svoje nový šaty v pohybu, a myslí si, že když si mě pozvou na hodinku týdně, přepnu jim něco v mozku a najednou z nich budou graciézní labutě. +protočí oči, a je jasně vidět, co si o tom myslí+ Tanec je jako každý jiný druh umění, musíš se do něj naprosto ponořit, dát do toho kus sebe, jinak nemůžeš čekat nadprůměrný výsledky. +pokrčí rameny+ No jo, jasně. To mi nedošlo, já na tebe kontakt mám. +zasměje se, asi že mu Chris dal číslo, a napíše jí to svoje na kus papíru+ Kdyby byl nějaký problém, ozvu se ti. +usměje se+ Tak jo. Uvidíme se ve středu. +usměje se na ni a potřese jí rukou, a jak je zvyklej na velký taneční šatny, otočí se k ní zády a začne se úplně samozřejmě převlíkat zase do civilu+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 čer 2013 22:54

Ani mi to nepřišlo. +pousměje se, protože jí to přišlo jak chvilka, rozhodně jí to uteklo skutečně neuvěřitelně rychle+ Manekýny a rádoby paničky. +protočí oči a zavrtí nad tím hlavou, rozhodně není ten typ, co by chtěl předvádět jen nové šaty, jí to prostě baví a dokáže se do hudby a kroků vcítit+ Už od malička mám tanec ráda, i když doteď jsem ho... jak bych to řekla... provozovala spíš impulsivně. +chce říct, že tančila jak jí zrovna napadlo bez nějakých předepsaných kreací a kdo ví co všechno se bude muset naučit+ Děkuju. Jasně po většinu dne bych měla být na příjmu. +pokývá s úsměvem hlavou a jemně ale přesto pevně mu stiskne ruku+ Ve středu. +pokývá souhlasně hlavou a pak na něj chvilku zírá, jak se začne zničeho nic převlíkat. zamrká a otevře ústa, pak je opět zavře a stočí pohled stranou. gay nebo ne, cizího muže jí nepřijde dobré očumovat+ Ehmn... tak já tě nechám v klidu se převléci... a Jeefes ti ukáže cestu ven... +pousměje se trošku křivě a v rozpacích, jak míří ke dveřím+ Takže... ahoj. +mávne na něj a zmizne dřív než se stihne ještě víc znemožnit. zaběhne se osprchovat a převléct, aby se nakvartýrovala Jeefesovi do kuchyně a připravila vlastnoručně Christianovi večeři, dokonce si u toho vesele pobrukuje a vlní se v rytmu hudby, která se zrovna line z rádia, které si k tomu vaření pustila+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 08 čer 2013 23:48

Já to poznal. +usměje se a přikývne, v klídku se převlíkne a ještě jí zamává přes rameno, na Jeefese co ho vyprovází zamrká a uculí se nad tím jeho kamenným pohledem, posbírá si všechny svoje věci a vyleze před dům, odkud se přemístí pryč+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2013 03:06

+když je Byron pryč, občas si taky zajde dolů zahrát, když si tam to piáno pořídila, not moc nemá, tak musí hrát hlavně to, co si pamatuje nazpaměť, hlavně melodie, ke kterým má osobní vztah, a dovede je zahrát s citem, trochu se usmívá a hezky se u toho odreaguje+

This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2013 20:53

This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Předchozí

Zpět na Winter house