od Styx Lupin » 06 zář 2013 12:09
+loví lžičkou nakrájené ovoce v misce a tváří se zadumaně+ Trochu se to zkomplikovalo... chtěla jsem, aby o tom vědělo co nejmíň lidí. O tom, že máš... vlkodlačího potomka... o tom, že mně něco spojuje s asasíny... že mám dvojče, které mně nenávidí. Všechny tyto důvody by se jen velice těžko vysvětlovaly. Ale vím, že nemáme jinou možnost +vloží mu ruku do dlaně a pousměje se na něj, trochu smutně+ Máš pravdu, nejdřív musíme Vanessu dostat za mříže, aby nám nebyla nebezpečná. A pak... pak se uvidí, co dál +chvíli si trochu nervózně hraje s pramenem vlasů+ Mám pocit, že jsem s ní podivným způsobem svázaná. Občas cítím to, co ona... takové záblesky... nedokážu to vysvětlit... asi jsme se nějak propojily, jak se na mně napojila +zvedne se, když si Remus povzdechne a sedne si mu na klín+ Neměj strach, že bys byl někdy pronásledován. To se nikdy nestane, protože není k tomu žádný důvod. Kromě toho, máš mně... já bych to nikdy nikomu nedovolila. Jen ať si to někdo zkusí +usměje se na něj už trochu veseleji a obejme ho, silně a pevně, jakoby chtěla celému světu ukázat, že ho nikomu nedá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)