+Sejde dolu, kde se holky na chodbě kvůli něčemu štěkaj, tak je od sebe odtrhne a vezme je do pracovny, aby to teda vyřídili, usadí se za stůl, a hned si připadá líp, protože tahle pozice a jednání přes desku jsou mu známý, holky si sednou naproti němu každá do křesla, ale tak daleko od sebe jak to jde, a ostentativně koukají každá na svoji stranu, a ignorujou tu druhou+ Takže. +začne pomalu, a snaží se nedělat moc prudký pohyby
+ Připravil jsem všechno potřebné k podpisu. Vics, tohle je tvoje nová svatební smlouva. +podá jí přes stůl listinu+ Musíš to podepsat ty i Byron, tady dole, oba vaši svědkové, a pak mi kopii dej, ať ji zaarchivuju. A tady, to je můj souhlas. +zvedne další papír, otevře pero a napíše dolu dnešní datum, a chystá se to podepsat+
Nechápu, jak můžeš bejt takovej sobec. +odfrkne si Alex, což Chris poněkud vyvede z míry, protože mu to naopak připadá jako relativně nesobeckej akt+
Vydrž, na tebe se dostane. +poznamená jenom a připojí k listině svůj rozmáchlej podpis, Vicky je sice pořád nafouklá, ale nedovede skrýt šťastnej úsměv+ Což taky znamená... +odmlčí se, zatím co hledá v lejstrech+ ... že musíme přidat dodatek k závěti. A tohle... +vybere ten správnej papír+ je darovací listina. Nemůžu ti dát pozemky, který by ti jinak patřily, protože to je chráněný poměrně neprůstřelně, ale můžu ti vyplatit tvůj podíl dědictví. Ze svýho, takže to bude nenapadnutelné. +usměje se na sestru+
Cože? +vypadne z obou holek zároveň+
Já nechci tvoje peníze. +zavrtí hlavou Vicky+
To si ze mě děláš srandu. +vydechne Alex+ To si ze mě vážně děláš prdel.