od Remus Lupin » 24 zář 2013 18:54
Popravdě mi to nikdy nepřišlo....vždyť s žádným jiným dlakem jsem tady nepřišel do styku...*poznamená* ale je to zřejmě tak. Že poznáme svého...Jo, to bylo fakt...divný,myslím, že na mě něco zkoušel a nejsem si úplně jistý, jestli to dopadlo dobře nebo ne. Nemyslím, že by Vanessa toho nějak mohla zneužít...čeká ji první úplněk, to bude mít jiné starosti...*chvíli mlčí, ale pak mu to nedá* nevím...jestli je úplně nejlepší, nechat ji tím projít napoprvé samotnou, nemá představu...*a tady on neví, co jí JC nasadil do hlavy* aby se to celé ještě nezhoršilo...třeba by pak..byla ochotnější ke spolupráci, poskytla tvým kolegům nějaké informace. *povzdechne si* Ne že by si to po tom, co provedla, zasloužila....ale...*pokrčí rameny* Hlavně když se nedostane ven...a pokud máte takové vězení, které ji i v tomhle stavu udrží...*obejme ji pažemi, že ji úplně u sebe schová, jak je proti němu drobná* snad ano...ale...*napadne ho* když už mluvíme o mém spojení s ní, to není tak hrozné, dokud ji nemám blízko, v podstatě o nic nejde....ale co ty?*dojde mu* u vás dvou vzdálenost nerozhoduje...nerad bych, aby ti nějak...ztěžovala život...*narazí tak nevědomě na to, co se jí ted honí hlavou*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-