Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Beatrix » 18 zář 2013 00:10

Kristian: +spíš tvrdej teda, esi nechce, aby jí bylo zle+ Když to říkáš..+dá mu pusu a napije se+ Mmmmh!
+musí se tomu taky smát+ To bysme se asi divili všichni! Já nemyslím přímo na práci..ale takový to..místo klidu, víš. Ehm..ten domek máš pronajatej kvůli tvým zaměstnavatelům, aby nevěděli, že sme spolu, ne? +koukne na něho+ Ale ráda bych ti zajistila nějaký místo...Žanie má pokoje na základně, kde se může zašít, ale ty...+přemýšlí tak trochu nahlas, když ju něco napadne+ Víš jak mám kancl ve sklepě? Tak tam na konci chodby je takovej...místnost...zatím sou tam uskladněný počítače, ale dal by se tam zařídit solidní kancl. Hm? A mohl by sis tam v klidu nechat klidně i válet svoje...hračky...+zatváří se, že doma to fakt ležet nechat nemůže+

Styx: No jo, s těma většíma zvířatama je to problém. Já Rabia taky musela nechat u Schlangennest, ale je tam spokojenej. A Pusíksi zase nestěžuje v Alpách. U nich je fajn, že jim stačí ta příroda jako taková.
To je variabilníí! +směje se+ Náhodou...vždycky zasloužilý matky říkaly, že čím víc dětí, tím víc od nich klid a já tomu nevěřila, ale fakt! Zabavijou se samy. Taky...tohle nejsou žádní spratci. Sylvia a John měli děti docela pozdě a už byli zvyklí na nějakej styl života, kterej nepodřídili dětem - jako úplně, chápeš, takže z nich rostou slušní lidi, ohleduplní a jakž-takž soudní. Nejsou to rozmazlení smradi. Takže sice křičijou a dělají blbosti a snijou všichni jako zájezd, ale nemusím vést dvouhodinovou debatu o tom, že mají udělat to co sem řekla prostě proto, že sem to řekla. Taky v itálii je velkej pozemek, takže chvílama o nich člověk v dobré víře ani nevíí! +uculí se+ O odpočinku to sice moc není, ale je to fajn..takový...že máš pocit, žes udělala něco dobrýho pro někoho, kdo to aspoň trochu ocení. A když si chci dát voraz, tak hlídají Sylvie, nebo naženu vojáky! Divila by ses, jak sou vděční, když můžou lítat po zahradě a hrát si na indiány! +ochotně jim dolije jak se bavijou+ To není o zvládání...prostě...dělám co můžu,+pokrčí ramenama+ víc halt nemůžu. Zatím to všichni přežili...takže...
No a to sou co? Plááány! +usmívá se+ Jo, to je dobrej tah. Není nic horšího, než po pár letech zjistit, že chcete každej něco jinýho. +zavrtí hlavou+ Tak...je fakt...že Amonovi bych to dávkovala po kapkách..možná...+zamyslí se+ Kdybys chtěla, můžu mu něco takovýho říct já...v zájmu zdraví všech...on se někdy neumí moc ovládat...a mateřská dovolená asi není zrovna to, co od svých smrtijedů očekává v hlášení...
Tak důležitá sice ne...aleee...+pokýve hlavou+ No není kam spěcha. Já si taky myslela, že se budu vdávat někdy v létě a zatím to vypadá možná i na sníh! Kdo ví...musíme počkat jak se to vyvine. +mrkne na ni, že to platí aji pro ňu+ Mh..ale..četla sem něco o tvé sestře? Jak to teď je? Nepotřebuješ nějak pomoct?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 18 zář 2013 13:51

Styx píše:Postrach: Já mám ráda překvapení. A ty jich máš nepřebernou zásobu +uculí se+ Čím mě například chystáš překvapit na příští lekci? A neříkej, že si mám počkat. Nevydržím to +zasměje se+ Právě proto chodím jenom k vám a ne ke konkurenci. Ale mám doma i sbírku zbraní, které nejsou od vás. Je to dědictví po předcích. Nádherné a vzácné zbraně +přikyvuje+ Nepovídej, že bys měl zrovna ty nedostatek dobrovolníků +kroutí nevěřícně hlavou+

Ah...a to zrovna jsem měl na jazyku...*směje se* ale čekají na tebe ty nože..uvidíme, třeba dojde i na házení...*usměje se*Tak sbírku? To museli být předkové zapálení sběratelé...nebo bojovníci. Nebo obojí?*zadívá se na ni* Ale tak...občas by se i někdo našel...ale zoufale málo vydrží...*pokrčí rameny, že to vůbec nechápe, jak je to možný*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 18 zář 2013 13:54

Styx píše:Remus: Já přece vím, ty jsi byl z nás dvou vždycky ten zodpovědnější +uculí se na něj+ Ne, jako Molly opravdu nejsem +napije se šampaňského+ Možná nevařím tak skvěle jako ona... +povyhrne si už tak krátké šaty, aby si nenatrhla krajku:) a obkročmo si na něj sedne tváří k němu+ ...zato mám jiné přednosti +pohlédne na něj co nejsmyslněji, ale uculuje se u toho+ Co-že? +zaskočí jí v krku, když se Remus zeptá, jestli by chtěla kluka nebo holčičku+ No... nad tím jsem ještě nikdy nepřemýšlela... +jeho otázka ji překvapí, o tomhle se ještě nikdy nebavili+ ...ale důležitější, než pohlaví bude pro mě to, aby to dítě bylo zdravé... víš, co tím myslím +obejme ho kolem krku a dívá se mu zblízka do očí+ A co ty... co by sis přál radši? +vyzvídá nenápadně+

Hm, a to je dobře, nebo špatně...*sleduje ji dychtivýma očima* Tak jiné přednosti...to bys mi je mohla někdy...předvést...*poznamená tišeji a pak se musí rozesmát* no jen hypoteticky...nikdy jsme se o tom nebavili, tak mě to tak napadlo...tak jistě, že to je hlavní...ale...*zamyslí se nad tím poprvé v životě :D* asi kluka...*uculí se* od dcery bych musel odhánět nápadníky...*směje se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2013 14:21

Styx: Však jo, život je moc krátkej na to, aby ho člověk strávil uklízením. +zasměje se+ Jo, to ti určitě můžu doporučit. my bysme bez Jeefese zahnili nebo vyhladověli. +zazubí se+ A ani vaření se ti neznudí, když nemusíš do kuchyně každej den a vaříš jen když se ti chce. +usměje se+ To je skvělý nápad, určitě bude moc ráda, že tě zase uvidí. +uculí se+ Jo, na výlet je to parádní, ale žít tam delší dobu, to snad ani ne. +zasměje se+ Prosím tě, jak se ti to povedlo? +vykulí oči+ Ah, tak to jo. Tos nemohla být ani na seznamu ani na žádných plesech, kterých jsem se účastnila. +přikývne se smíchem+

Becca: Ne, my si z toho nic neděláme, jsme rádi, že máme jeden druhýho, a můj brácha se s tím snad pomalu smiřuje. +usměje se+ Jen je to únavný, pořád to poslouchat. A nechci tomu Byrona vystavovat, on si to zas tak nebere, ale nikdo nechce pořád poslouchat, jak je nevhodnej a neschopnej. +povzdychne si+ Už tak toho se mnou vydržel dost. +pousměje se+ No, možná to bude moudrý. +zasměje se+ I když už jsme celkem zvyklý, že na nás někdo přijde, když u mě bydlí brácha. +protočí oči se smíchem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 18 zář 2013 15:42

+to je tvrdej likérek neboj+ dobrý co +spokojeně a dolije jim ještě jednoho panáčka+
mm.. místo klidu, to zas nemůže být pracovna! +směje se+ no ten domek je momentálně pasé +ušklíbne se+ trochu mi to tam.. probrali a momentálně je docela těžký zjistit kdo a co zrovna o nás ví +dá jí vlásky za ouško a dá jí pusinku+
mhmm? no teď zrovna nevím +ušklíbne se+ ale to by šlo. Taky jsem si říkal, že by to doma nemělo být.. přecejenom Zuzka je.. zvídavé dítě +pokývá hlavou+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 18 zář 2013 17:56

Postrach píše:Ah...a to zrovna jsem měl na jazyku...*směje se* ale čekají na tebe ty nože..uvidíme, třeba dojde i na házení...*usměje se*Tak sbírku? To museli být předkové zapálení sběratelé...nebo bojovníci. Nebo obojí?*zadívá se na ni* Ale tak...občas by se i někdo našel...ale zoufale málo vydrží...*pokrčí rameny, že to vůbec nechápe, jak je to možný*

Nože, hm... takže sis mě při tom krájení dortu nenápadně prověřoval, jak mi to s nimi jde? +rozesměje se+ Tak pokud nebudeš házet mnou, tak to už se na to těším. Bodné zbraně jsou moje oblíbená hračka, vždyť víš +mrkne na něj, jak jí už ne jednou dal nějaký pěkný kousek+ Sběratelé i bojovníci. Temný středověk byl poznamenaný věčnými boji a válkami. Jestli tě to zajímá, přijď se někdy podívat +nehne ani brvou, protože ve své sbírce má spoustu i těch „normálních“ zbraní a kdyby ho i náhodou zajímal původ těch templářských, je to válečná kořist :D +

Remus Lupin píše:Hm, a to je dobře, nebo špatně...*sleduje ji dychtivýma očima* Tak jiné přednosti...to bys mi je mohla někdy...předvést...*poznamená tišeji a pak se musí rozesmát* no jen hypoteticky...nikdy jsme se o tom nebavili, tak mě to tak napadlo...tak jistě, že to je hlavní...ale...*zamyslí se nad tím poprvé v životě :D* asi kluka...*uculí se* od dcery bych musel odhánět nápadníky...*směje se*

Že jsi zodpovědnější? Samozřejmě, že dobře. Víš, co bych už nadělala průšvihů, kdybys mně nenápadně neusměrňoval? +culí se nevinně+ Ale to já ti je moc ráda někdy předvedu... třeba když budou dávat v televizi fotbal (nebo famfrpál?) :lol: +škádlí ho trošku+ No když jen hypoteticky, tak radši bych chtěla holčičku +ať mají taky jednou na něco rozdílný názor :D + Kluci zase víc zlobí +taky se rozesměje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 18 zář 2013 19:00

Bea: Jo s velkými zvířaty je trochu problém ustájit je někde... ale Nia je ještě mládě, sotva větší než kočka. Alespoň co jsem ji viděla naposled, tak byla :D +pokrčí trochu nejistě rameny+ Tak na tom bude něco pravdy. Děcka si vyhrají samy, když jich je víc... ale toho křiku co nadělají... si pamatuji, jak jsem v Bradavicích rok co rok chtěla všechny nové prvňáky proměnit v housenky, jak lítali po chodbách a řvali. Ale hodně záleží na výchově +popíjí pomalu, jak jim tam nalévá+ Ale stejně... nikdy bych neřekla, že bys zrovna ty měla tolik trpělivosti s dětmi... velice příjemně jsi mě překvapila +mrkne na ni+ Tak myslím, že už se s Remusem po těch letech známe tak dokonale, že víme, co oba chceme +akorát se teď nemohou shodnout na pohlaví dítěte :lol: + Tak to bys byla fakt hodná... tak pokud by to jednou v budoucnu bylo aktuální, přijdu nejdřív za tebou, abys Amona mohla na to připravit, aby mi neutrhl hlavu. Ale zatím to opravdu nehrozí +uculí se+ No to by mně taky zajímalo, kdy do toho konečně praštíte. Léto pomalu pryč, za chvíli začnou plískanice a pak zima. Měli byste si pospíšit, ať to oslavíme ještě venku. Už se nemůžu dočkat svatebních koláčků +mrkne na ni šibalsky+ No, objevila se tady moje sestra, o které jsem neměla ani tušení a dělala si nárok na můj život. Ale už jsem jí vysvětlila, že je jenom můj a nemínim se ho vzdát. Pochopila to docela rychle +ušklíbne se, když si vzpomene na Vanessu, kochající se provensálskou krajinou skrz mříže+ Pomoc už nepotřebuji, ale díky.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 18 zář 2013 19:02

Viki: Jo Jeefes je poklad +přikyvuje souhlasně, když si vzpomene na tu jejich párty+ Já mám taky na Orlíku skřítka, co se mi stará o celý hrad. Ale sem nechci pokud možno kouzelnický svět vůbec tahat. Pokud to nevyjde s tou starou hospodyní, budu se muset po nějaké poohlédnout. Hlavně nesmí být moc sexy +zaksichtí se se smíchem+ No to by byla vážně sranda, kdybychom byly teď švagrové +rozesměje se+

Nef: +přikyvuje+ Je neuhlídatelná, to je fakt... ale není zdaleka sama. Mně by taky nikdo nedokázal uhlídat, kdybych si to nepřála. A přiznej si... tebe jo? +pohlédne na ni s pozvednutým obočím+ Tak když vidíš, že je šťastna, přej jí to a nezasahuj jim do toho. Myslím, že to ocení +usměje se+ Zbláznila ses? Proč by jí měl ublížit? Neříkala jsi, že se mají rádi? Nef... +pohladí ji po rameni+ pusť to z hlavy a netrap se tím. Myslím, že tvé obavy nejsou na místě. Smiř se s tím, že Jasmine už není dítě a chce si žít svůj život.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 23:06

+pokyvuje hlavou, jak jí poslouchá a pak se vesele rozesměje+ Máš pravdu ani já nejsem zrovna dvakrát uhlídatelná, když to sama nechci. +zazubí se na ní vesele, když jí dává za pravdu+ Ale já jí to přeci přeju. +povzdechne si+ Nezbláznila, jen jsem od určitý doby asi víc realista nebo co. +pokrčí zlehka zachmuřeně rameny+ A proč by neměl? Jistě mají se rádi, ale ani ho pořádně neznám. Jak můžu mít jistotu, že mu něco nepřelítne přes nos? +koukne na ní ztrápeně+ Je to pořád moje malá sestřička. +koukne na ní vážně a v těch pár slovech zazní to jak moc jí má ráda a záleží jí na tom, aby byla šťastná a nikdy nezažila jakoukoliv bolest+ Ale to je jedno, přeci si nebudeme kazit takovýma úvahama tvojí oslavu. +usměje se na ní nakonec+ Dostala si vůbec nějaký pořádný dort? +rozhlíží se kolem, že by si mohli dát něco sladkýho+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 19 zář 2013 11:53

Styx:*jen se pousměje* Neboj...neházím s dámami..pokud si to samy nepřejí...a pokud náhodou nejsou mými žačkami...*dodá jen tak ale pobavené jiskry v očích ho prozrazují* To mě opravdu zajímá...evropské zbraně středověku zvlášť...a žádnou vlastní sbírku vlastně ani nemám...jen rodinný meč.*cha, válečná kořist - to se mu bude líbit*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont