Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Remus Lupin » 19 zář 2013 12:01

Styx:hm..na tom něco bude.*zasměje se a líbne ji na nos* a to já oželím...když to bude stát za to...*rozmyslí se naoko poctivě (cha, nebo pořad o zahradničení :smich: )* No, tak to máme každý 50% šanci...a myslíš, že zrovna tvoje dcera by míň zlobila?*směje se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 zář 2013 15:57

Remus: Budu se hodně snažit, abych tě zaujala víc, než nějaký zajímavý pořad v televizi (no jo, třeba Receptář :lol: ) +zamrká na něj svůdně+ Tak to jsem opravdu zvědavá, komu z nás dvou se to nakonec splní. Necháme se tím překvapit do poslední chvíle +heh, plánují, jakoby to už čekali :lol: + Tak jestli bude po tatínkovi, tak určitě +culí se+

Postrach: To je součást tréninku? Házení žákem? Doufám, že jen o žíněnku +zasměje se, když si vzpomene na ty modřiny, co od něj už utržila+ Tobě se líbí středověké evropské zbraně? Tak to máme společného koníčka. Které období máš nejradši? +zajímá se a předpokládá, že ne křížové výpravy :D + Rodinný meč? +zaujme ji to+ Jak je starý... a je možné jej někde vidět, nebo jej strážíš jako oko v hlavě? +uculí se+

Nef: No vidíš... jste obě stejné +mrkne na ni s úsměvem+ Ty ho neznáš, ale Jasmine ho zná, tak jí trochu věř. A pokud tak moc chceš, aby byla šťastna, nech je být. Třeba až ho poznáš víc, změníš na něj názor +snaží se jí vymluvit z hlavy ty myšlenky, kterými se zbytečně trápí+ Nerada ti kazím iluzi, Nef, ale Jasmine už dávno není tvojí malou sestřičkou. Je jí už dvacet, Víš, co jsme my měly ve dvaceti už za sebou? +ušklíbne se uličnicky+ Dort? Jasně... tys ještě neměla? To musíme napravit +uculí se i ukrojí jí pořádný kus+ Jak se ti vůbec líbí naše nové bydlení? Je to trochu skromnější, než Orlík, ale schválně.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 19 zář 2013 19:29

(až doodpovídáte, jestli dovolíte, pomalu bych to tady ukončila, aby se to nevleklo dlouho ;) )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 20 zář 2013 01:30

(Jasný, my se pomalu zdekujem.)

Styx: Jo taková maličká! Tak to s ňou zatím můžete manipulovat docela dobře.
Špunty do uší odvedou svý! +usměje se vědoucně+ Já taky trpělivost nemám! Spíš máme všichni pud sebezáchovy! +lach jako dítě na přání! tak to je dobrý!+ Jasně, cokoliv, přiď rači zamnou prvně...ono...tohle povolání zrovna nepřeje svobodnýmu životu...
Jo to mě taky..ale hlavní je, že sme ve stavu "svatba bude"! +zatváří se spokojeně+ Zbytek se doladí za pochodu. tak jestli de jenom o koláčky, ty klidně můžem napéct i bez svatby! Taky bych si dala!
+zvedne obočí+ No to muselo být docela překvápko... Dobře. Však víš, že kdybys potřebovala...číslo máš. +mrkne na ni+

Kristian: Zvídavé dítě...+povzdychne si s úsměvem+ Jak hezky se dá říct, že co není zamklý, nebo u stropu, to před ňou není jistý! +dá mu pusinku+ Měli bysme jít...+vezme ho za ruku a vstanou+

Styx: Tak my se pomalu odebereme. Zbytky si hoďte do mražáku.+kývne k jídlu, kterýho tam furt ještě zbývá víc, než dost a poobjímá jak Styx, tak Remuse+ Díky za hezký odpoledne a slavte až do rána! +dělá na ně spiklenecký grimasy, rozloučijou se i s ostatníma a odeberou se dom+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 20 zář 2013 14:40

*dojde dovnitř a za Postrachem*

Tak my taky asi poběžíme...*usměje se na Styx, poobjímá to tam všechno* Zas vás někdy přepadnem... *uculí se na Stys s Remusem, mávne na ostatní a vyjdou s Postrachem před dům, odkud se přemístí k sobě na Nocturnu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 20 zář 2013 14:43

Styx: No...dopovíme to jindy...*koukne, že se Man vrací ze zahrady* no, docela starý...13. století....a abych odpověděl na tvůj dotaz, ano, střežím ho, je to rodinný meč...ale, vidět ho můžeš. Ale to musíš do Guns...*usměje se a zvedne se, aby se rozloučil se všemi* hezký zbytek večera..*mrkne na ně a jde s Man ven, kde se jí chytne a nechá se přemístit*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Kristián » 20 zář 2013 14:55

Bea: no právě, tomu se říká.. zdravá zvídavost +směje se+ tak jo, půjdem
Styx: užij si zbytek oslavy +usměje se a rozloučí se se zbytkem a odvede si Beuš domů+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 20 zář 2013 16:11

(chm, jsem to tady už rozpustila, protože jsem myslela, že budu celý víkend pryč a nebudu mít na los čas a nakonec mám volno až do neděle...)

Bea a Kristián: Neboj, něco sní ještě Remus, má věčně hlad jako vlk +zasměje se+ Tak moc děkujeme, že jste přišli, i za dárky. A Beuš +nakloní se k ní+ tomu, koho tohle napadlo vzkaž, že to přepadení mi udělalo velkou radost a že klidně to může podnikat i častěji +mrkne na ni šibalsky+ No jo, my s Remusem budeme ještě pokračovat +uculí se nevinně a pak ji poobjímá, na Kristiána se jen usměje, přece jen je to skoroženáč+ Přijďte zase někdy, moc rádi vás u nás uvidíme +pozve je ještě a rozloučí se s nimi+

Man a Postrach: V to oba doufáme, že nás zase někdy přepadnete +směje se+ U nás jste vždycky vítáni... a nemáte to k nám ani daleko. A Postrachu, určitě se přijdu na ten tvůj meč podívat. Tak děkujeme za návštěvu a za dárečky. Bylo to skvělé +obejme se s nimi a rozloučí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 zář 2013 17:07

(tak já se taky zdekuju. :))

Já původně taky měla jenom skřítka, ale byl to spíš takovej roztomilej cvok, bylo mi líto ho vyhodit, ale práce moc nezastal. +uculí se+ To Jeefesovi to jde od ruky jinak, dokonce i toho skřítka celkem zprovoznil. Když chytneš dobrýho sluhu nebo hospodyni, tak už je pak spíš jako člen rodiny, než podřízenej. +pokyvuje souhlasně, že to má chytře vymyšlený+ Tak to je fakt, že tohle u nás není problém. +zasměje se nad tím sex appealem+ ale jestli se starala o domácnost už když ty jsi byla malá, tak bych obavy neměla. +zazubí se+ Já už bych měla pomalu mířit domů, bude rodinná porada. +zasměje se a začne koukat po svý kabelce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 zář 2013 00:48

Viki: No ještě kdybych věděla, kde hledat dobrého sluhu +přemýšlí+ Naše bývalá hospodyně byla postarší dáma už tenkrát, takže obavy opravdu nemám +zasměje se+ Ale dokonale zná každý kout v našem domě, což je velká výhoda. Rodinná porada? Tak jen doufám, že nic důležitého. Tak já tě nebudu zdržovat. Ale jsem moc ráda, že jsi přišla. A stav se zase někdy, i s Byronem třeba +rozloučí se s ní s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont