Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 20:59

Jaký nechutný přísady? +zeptá se+ Ne ne víš co? Já to asi ani nechci vědět. +zasmeje se nakonec a mávne nad tím rukou+ No klidně to můžeš udělat i na tu věrnost. +zazubi se na ni+ Tak jo. Zkus to Kočko. Mužů ti nějak pomoct? Jakkoli kludne si řekni. +usměje se a špačka od cigara hodí do záchodu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 21:15

Hnusný vnitřnosti, kusy mrtvejch zvířat a tak. +zašklebí+ Chceš si posichrovat, že se nespustím s vlkodlakem, jo? +zazubí se+ Ne, já ti věřím, a radši tyhle věci ani nechci vědět. +zavrtí hlavou a uculuje se+ Já se musím kouknout do nějakejch knih. Ty budeš na Tvrzi, až budu pryč? Tady by ses asi dost nudil. +usměje se+ Jeefes to tu zvládne pohlídat sám. +usměje se a natáhne se pro pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 21:20

Ty znas nějakýho mlqdyho vlkodlaka co by připadal v úvahu? Co? Na toho já si posvitim. +řekne na oko výhrůžné ale koutky mu u toho cukaji+ No vzhledem k tvé sestře a tvymu bratrovy pojedu radši na tvrdacky ale pochybuju že tam budu klidnější nebo si to tam budu nějak užívat. Kočko. Mám o tebe strach. +skoussne si ret protože neví co s tím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 21:38

Nejmíííň deset. +zazubí se+ Můj favorit je Lupus MacWerewolf. Dokáže přeštípnout dvanáctiletý dítě v pase jednou rukou a miluje procházky při měsíčku. +vykulí vážně oči, ale uculuje se u toho+ no brácha jede se mnou, a moje sestra už doufám brzo vysmahne. +zavrčí zamračeně+ Byrone... +povzdychne si tak smutně a vleze mu na klín+ Neboj se, mně se nic nestane. +pohladí ho po ramenou+ Já budu strašně opatrná, fakt. Nebudu dělat vůbec žádný kraviny, slibuju. +schová si mu obličej do ramene a pohladí ho špičkou nosu po krku+ Třeba přijedu s nějakou sexy jizvou. +uculí se mu do kůže+ Chceš vidět můj sexy loveckej obleček? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 21:45

No víš... +uculi se na ni omluvne+ Ono se to lehkou řekne ale já se stejně budu furt bát. +usměje se na ni+ Lupus MacWerewolf. +prikyvne vážně+ Píšu si a až půjde na lov tak si ho podám. +zazubi se na ni+ Ty máš sexy loveckej oblecek? No jasné že ho chip vidět. Pak se teprv uvidí jestli tě tak moc sexy vůbec někam pustím. +zasmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 21:56

Víš co? Já se taky bojím. +zašeptá mu do kůže+ Strašně moc se bojim. +obejme ho kolem pasu+ Obrátíš mu kožich naruby? +zazubí se+ Jasně že mám sexy loveckej obleček, jdu si hrát na Buffy, tak na to musím vypadat, ne? +uculí se, vrátí se do ložnice a vytáhne všechny hadry, co má připravený na cestu; kožený kalhoty co jsou jak druhá kůže, černý tílko a takovej ten polokorzet co je jenom na pas pod prsa, vysoký šněrovací boty bez podpatku, dvě stříbrný díky k pasu, tenkou mikinu a koženou bundičku s kapucou, a nasouká se do toho, než se mu půjde ukázat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 22:07

Jasný. +zasklebi se+ Buffy jsem nikdy nemusel ale vsadím se že ty vypadas o hodně líp. +je si tím naprosto jistej už předem a vstane a vydá se do pokoje kde si sedne do křesla a zapálí si+ Ty jo. +hvizdne obdivne+ Ty ses kost. Mohli by sme si zahrát na lovení upiru ještě než odjedes. Jenom ty já a tenhle sexy oblecek. Já budu upiru. A ty mě budeš lovit. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 22:18

Nejseš na drsný blondýnky co umí bojový umění? +zazubí se+ To bysme mohli. +souhlasí a udělá nějakou superdrsnou loveckou pózu+ Budeš strašnej upír? +uculuje se, pomalu k němu dojde a vleze mu obkročmo na klín+ To mě budeš kousat? +uculí se mu do kůže a přejede mu rty po krku a na čelist+ Tak lovit. +pokýve vážně+ No, to bys měl asi zdrhat. +uculí se a zlehka ho kousne do spodního rtu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 22:26

Nee. +uculi se+ Já jsem na sexy brunetky co umí carovat. +ruce se mu samy vyplazi po jejich bocích na pas a pak pomalu na prsa+ Já nemuzu utíkat. +zamumlal a hledí ji hluboce do oči+ Já jsem úplně paralyzovanej. Jako uhranutej. +říká trochu zblble a hluboce ji polibi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 22:46

Ale to tě hned ulovím, když nebudeš zdrhat. +zazubí se a jeho ruce z ní vyloudí tichý vzdechy+ Nejdřív tě musím prohledat. Jestli nemáš žádný zbraně, chápeš. +zazubí se, vytáhne ho z křesla a strká mu do hrudi, dokud ho neopře o zeď, načež ho začne prozkoumávat jako při letištní prohlídce, ale spíš ho u toho osahává, dlaněma mu klouže po těle přes oblečení, po břiše dolů a nevynechá ani klín, stiskne jeho mužství přes látku a párkrát ho pohladí, než pokračuje dál, a pak zpátky nahoru+ Nelíbí se mi tvý tričko. +poznamená potom, vytáhne jednu dýku, co má u pasu, zkontroluje, jestli to není náhodou jeho oblíbený kapelový tričko, a když sezná že ne, hezky mu ho odshora dolu rozřízne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house