Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 22:53

Já? Já mám strašnou spoustu zbraní. +pokýval vážně hlavou a couve ke zdi dokud se neoprénu zády+ Ale budeš je muset najít. +uculi se a nemůže se ubránit zastenanim když mu sklouzne dlani mezi nohy. Trochu se zavrti a cítí jak začíná tvrdnout+ to mám problém hadam. +koukne na ni vážně a trochu se mu rozšíří oči když uvidí tu dyku ale je deane statecnej+ Uh...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 23:05

Tipuju, že jsem nějakou našla. +zazubí se, když ucítí, jak jí tvrdne pod rukama, přejede mu rukama po holý kůži na hrudi a tupou stranou tý dýky mu zlehka přejede pod klíční kostí, ale pak zavrtí hlavou+ Tohle mi nejde. jednou jsem četla o holce, co svýmu klukovi při sexu omyle uřízla bradavku. +zazubí se, nůž zahodí a omluvně se na něj usměje, a tu lehce narůžovělou stopu pod klíční kostí přejede jazykem+ Tak co, ty upíre? +uculí se+ přepadáš slušný holky v noci na ulici a koušeš je? +zazubí se na něj a lehce mu přejede nehty po ramenou, než ho znova políbí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 00:40

Já chci obě svoje bradavky. +usměje se na ni omluvne+ Jasné že jo. A tebe taky kousnu. Konečně mám šanci když jsi zahodila zbraň. +uculi se na ni a v ocich mu rostacky blyskne když ji chytne za ramena a lehce kousne do krku na chviličku pritlaci ale pak rty sklouzne pod klíční kost a jazykem pohladi její místo+ Já jsem totiž strasnej upir. +prsty jen lehce přejede po zebrech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 01:54

Já chci taky obě tvoje bradavky. +uculí se souhlasně a když už o nich mluví, pohladí je palcema, a když ji kousne, zasténá napůl slastí napůl bolestí, přitiskne se k němu boky a sevře mu dlaň ve vlasech+ No jo, to ode mě nebylo moc chytrý. +zazubí se+ Teďka jsem totiž úplně strašně neozbrojená a bezbranná. +zatváří se strašně bezbranně+ Úplně totálně ve tvý moci. +uculí se a oči jí zajiskří, prsty si hraje se zapínáním jeho kalhot a občas sklouzne trochu níž do slabin+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 12:58

Jenže v mí moci seš už dlouho. +zamumlá jí do kůže na krku, když jí olíbává kůži a rty sjede přes klíční kost až do výstřihu a tak mu nějak zavazí to triko, tak jí hnedka všechno stáhne, než ji odlifruje na postel, kde ji naprosto nekompromisně zalehne a začne jí líbat ňadra. Nejdřív vezme do úst jednu její bradavku a pohraje si s ní jazykem a pak druhou. Rozkrokem se strašně nenápadně otírá o její stejno a že už je čím se otírat, to Vici může naprosto jasně cítit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 13:24

+pomůže mu se odstrojit, protože vysoukat se z těch kalhot není žádná sranda, a když se začne s takovou péčí věnovat jejím ňadrům, prohne se proti němu v zádech a zakloní hlavu, ze rtů jí uteče pár dlouhých zasténání, hladí ho po ramenou a po zádech a pohybuje stehnem zase proti němu, kalhotky už by pomalu mohla ždímat, tak si ho vytáhne k sobě nahoru a pořádně ho políbí+ Byrone. +vydechne mu do rtů vzrušeně+ Udělej mi to pusou. Prosím. +napůl zasténá, přejede mu nehty zlehka po páteři a přitiskne se k němu boky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 13:41

+hlava se mu točí z její vůně a sám už by nejradši... ale drží se a to ho právě baví+ Pousměje se její prosbě, nahne se nad ni a prsty jí přejede v klíně přes kalhoty, sleduje její reakci a pak se usměje+ Udělám. +slíbí a možná až trochu rychle jí rozepne a stáhne kalhoty, pohladí ji po stehnech a pak je pomalu roztáhne od sebe, prsty sjede po vnitřní straně až do klína, lehce ji tam pohladí konečky prstů až se k ní konečně skloní a špičkou jazyka olízne její klín+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 13:58

+tiše vydechne, když ji pohladí, a prohne boky proti němu, a pak nadzvedne zadek, aby jí mohl svlíknout úplně, a když jí roztahuje nohy, dech se jí zadrhne vzrušením a očekáváním, nadzvedne se na loktech, aby na něj viděla, protože když jí takhle leží mezi nohama, připadá jí to neskutečně sexy, dlouze zasténá a bezděky se boky pokouší natisknout se k němu blíž+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 14:15

+chytne si ji za zadek a přitáhne si ji k sobě, špičkou jazyka podráždí klitoris než se k němu přisaje a začne ho sem tam jemně přejíždět zuby. Co chvilku jazykem sjede níž, dostane se kousek do ní, ale vždycky se vrací zpátky. Sem tam se poočku koukne, jak se jí to líbí, nebo ji kousne do stehna. Prsty přejíždí její undičku,nachvíli vnikne dovnitř, aby se k ní zase vrátil jazykem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 14:40

+zalapá po dechu, když konečně ucítí jeho jazyk, a brzo jí lokty povolí, padne pozadu do peřin a vychutnává si to krásný vzrušení, co jí způsobuje, sklouzne rukou dolů a prohrábne mu vlasy, a bezděky si ho přitlačí trochu víc do klína. za chvilku se jí stehna chvějou vzrušení a sténá čím dál hlasitěji, sevře v dlaních prostěradlo, boky mu vychází vstříc a cítí, že je na hraně krásnýho vyvrcholení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house