Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 17:22

Tak doufám, že takhle šíleně se mi dva milovat nebudeme. +zazubí se na ni+ Nechci abys mi uvařila psa. Ještě, že žádnýho nemám. +zasměje se+ Oh, jak seš laskavá, moje současná a velmi vřele doufám, že i budoucí manželko. +uculí se na ni nevinně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 17:37

No my se budem milovat naprosto šíleně. +uculí se a nakloní se k němu pro polibek+ Akorát že šílet z toho budou spíš ostatní. +zazubí se+ Jak dlouho po svatbě je společensky přijatelný ocucávat se na veřejnosti? +zajímá se+ To si piš, že budoucí, mně už se nezbavíš. +zasměje se+ Mám tě okroužkovanýho na furt. +ukáže mu ruku s prstenem+ Mám tě fakt ráda, víš to? +usměje se a položí si mu hlavu na břicho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 zář 2013 17:56

No přece pořád, ne? Proto jsme se vzali, abysme se mohli ocucávat na veřejnosti a nebudili tím veřejný pohoršení. +řekne jí, jako by to bylo naprosto jasný+ Já s tím nikdy skončit nehodlám, aby bylo jasno. +zazubí se na ni a hned ji začne olíbávat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 19:07

Tak to jo. +uculí se a oplácí mu polibky+ To bych totiž byla děsně zklamaná, kdybys mě přestal ocucávat. +uculuje se a nenápadně ho osahává+ Víš co? +řekne mezi polibkama+ Já za tebou teďka půjdu kam budeš chtít, a budu s tebou bydlet třeba v karavanu, ale až se rozhodnem mít děti, chtěla bych se sem vrátit. +koukne na něj vážně+ Já mám na svý dětství i celkem pěkný vzpomínky, na lezení po stromech, a koně, a moře, a lítání po venku... a chtěla bych, aby to mý děti měly taky. +usměje se a zas ho políbí+ Co myslíš?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 00:09

Tak dobře dohodnuto. +přikývne+ Ruku na to. +stiskne jí pevně ruku a pak jí dá ještě pusu, ale to už jenom tak, to by ostatně mohl dělat pořád+ Takže ti nevadí, že jsem nám koupil srub v himalájích a tam budem chovat jaky? +koukne na ni, ale pak se zasměje+ No jo, no jo, dělám si srandu. Ale mohli by sme se tam aspoň kouknout.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 00:42

Pusu na to. +zazubí se a jednu mu vtiskne+ Do Himalájí. +přikývne vážně+ Tak to bude chtít spoustu sexu, abych ti na tohle kejvla. +uculí se+ Budu mít sexy šaty z jačí kůže. +zazubí se+ Kouknout? A co tam budem dělat? Mně mrznou nohy i v létě, a oba skuhráme už když je mekáč cestou do kopce. +zasměje se+ To bych tě musela hodně milovat, abych kvůli tobě lezla po horách. +uculuje se a trochu ho tam muchluje+ Ale koukla bych se do číny. Na novej rok, až budou běhat s těma papírovejma drakama, dát si opravdický chow mein na ulici a tak. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 00:47

No, necháme se tam vynést od šerpů nebo tak. +zazubí se na ni+ Nebo si koupíme lítající koberec, to jde přece sehnat, ne? Budeme mít každej svůj, malej dvojsedadlovej. +posadí se a dělá, že lítá na lítajícím koberci+ DObře. +přikývne+ Tak jsme domluvený, do Číny na novej rok. Ale oni ho tam maj jindy než my, ne? To je boží, protože ho budeme slavit dvakrát. Zazubí se na ni nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 00:57

No pozor, lítací koberce fakt existujou. +zvedne prst+ Jednou jsem jeden viděla, ale byl už starej a lítal jen asi dva metry nad zemí. +zazubí se, sedne si za něj na ten imaginární koberec, omotá mu ruce kolem pasu a letí s ním+ Kam to letíme? +zajímá se+ Tak jo. Někdy v únoru myslím. +zamyslí se+ Těším se. +zazubí se a vtiskne mu zezadu pusu na krk+ Turbulence! +vykřikne najednou a začne ho lechtat na žebrech, ale jenom tak, aby se nevyklopili z imaginárního koberce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 zář 2013 01:03

No to předpokládám, že existujou, když už jsou i lítací košťata. +řekne naprosto přesvědčeně a pak se začne smát jako blázen+ Ne! Ne! Pomóóóc! Turbulence! +směje se a snaží se sundat její ruce ze svejch žeber, až to nakonec vzdá a začne ji lechtata taky, aby si nemyslela, že to má tak snadný a taky aby si trochu užila těch turbulencí s ním+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2013 01:14

No jo, košťata. +vzpomene si+ Já si nějaký koupím, co ty na to? To se ti líbilo, ne? +uculí se+ ááá vražda! +ječí jak postřelená, když ji lechtá, a snaží se uhýbat+ A kdo jako řídí, když ty děláš turbulence? +směje se+ já se počuráááám +hihňá se pod jeho prstama, až z toho dostane škytavku+ Ne-e. +zaběduje nešťastně+ tys mě roz-bil. +směje se, a vždycky do toho škytne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house