Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 01:25

+usměje se na ni+ No tak teďka už jsem klidnej, kočko. +přejede jí špičkou prstu po ňadru+ Můžeš si to tam nechat vytetovat. +zazubí se na ni+ No takže... +koukne na ni, jako přísnej učitel+ Potřebuješ k tomu papírky - velký OCBčka, pak papírový filtry, co si takhle smotáš, Dál trávu, samozřejmě, nadrcenou, drtička je nejlepší, ale daj se použít i nůžky a tu smícháš s tabákem, jenom trochu, aby se to všechno spojilo. Papírek takhle zasuneš do okraje filtru, kousek zamotáš, nasypeš tamtrávu a doruluješ. A zalepíš. A zbytek trávy, co ti spadal tam dosypeš a udusáš to tužkou. Ta dááá! +podá jí umotaný brko+ Příště si to vyzkoušíš ty.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 01:44

vytetovat si to nenechám . +zavrtí hlavou a směje se+ Ale můžeš si mě podepsat. +uculí se, převalí se k němu a podepíše se mu pod pánevní kost do podbříšku, hezky novým podpisem s jeho příjmením, a dopíše k tomu NESAHAT, vtiskne mu pusu na břicho, a zblízka sleduje, jak mu to jde+ Já to jako teoreticky ovládám. +přikyvuje+ Nejlepší filtry se dělaly z bráchovejch vizitek. +uculí se+ Ale OCBčka jsou na mě strašně tenký, dycky mi to vypadá spodem, když to zkouším zabalit. +stěžuje se, a pak si mu lehne hlavou na břicho, kolmo k němu, a odpálí jim to+ Parádní. +mrkne na něj, než mu taky podá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 11:43

Jo. +směje se+ Takže už jsem taky podepsanej, jenom doufám, že já na sebe sahat můžu. +zazubí se na ni+ Nejsou, jenom to musíš umět. +zavrtí hlavou a vezme si od ní jointa a potáhne si+ Jsou to všechno léta praxe a odříkání, abys věděla, protože nic není za darmo. +filozofuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 14:34

No, ty ještě jo, ale ostatní si to můžou zkusit. +zazubí se+ Zmasila bych je do pátýho kolene. +uculí se, a uvelebí se před ním v takovým pololehu, opře se o něj zády a přikryje je peřinou+ No teda, ty seš ale moudrej. +uculí se a vtiskne mu pusu, a pak si potáhne pořádně trávy+ Hmm... +vydechne blaženě kouř, hlavu má krásně lehkou a je jí hezky teplo a blaženě, takže si dá ještě trochu, hladí ho lehce po stehně a za chvilku tam takhle spokojeně usne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 16:56

+potáhne si a líně vyfoukne kouř+ Ale lidi maj jenom dvě kolena. +poznamená mírně sjetě a lehce se jí prohrabává ve vlasech,m jak tam tak spolu kouří a mhouří oči, ona usne, a on jí tak dlouho splítá vlasy doohromady, až je z toho slušnej zachuchanec, ne li obří dred, načež taky usne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 17:11

+celou noc se k němu tulí a spokojeně a klidně spí, a probudí se až pozdě dopoledne, v puse má sucho jak na sahaře, ale nikam se jí od něj nechce, když tak hezky hřeje, takže se zavrtá blíž k němu, opře si o něj hlavu, a má v plánu počkat, až se vzbudí taky, ale asi po půl hodince už to nevydrží, vyhrabe se co nejtišejc z postele, koukne z okna, a když vidí, že je ještě jeden z posledních fakt hezkejch a teplejch dní, využije toho, vezme si plavky a sejde dolů, nafoukne si matračku, roztáhne se na ni v bazénu, upíjí nějakej křiklavě modrej drink místo snídaně a do uší si dá sluchátka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 17:55

+spí spokojeně ještě hodně dlouho, střídaně se k ní tulí hrudníkem a zadkem. Ale časem se taky probere z říše snů, tak kolem poledního a protáhne se na posteli. Vici ani neshání, protože ta vstává přímo obludně brzo. Tak se obleče a sejde dolů na snídani od Jeefese a k tomu si vezme noviny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 18:29

+když jí začne bejt trochu chladno, sklouzne z matračky, dá si pár bazénů tam a zpátky a pak vyleze, omotá kolem sebe ručník a jde se podívat dovnitř, trochu z ní kape a nechává za sebou mokrý šlápoty+ Nazdar fešáku. +zazubí se, když ho uvidí v kuchyni, skloní se pro pusu a trochu ho u toho zamokří+ Nevíš o tom náhodou něco? +uculí se a ukáže si na hlavu, kde má takovej mokrej zámotek, jak se jí furt nepovedlo rozčesat jeho úchvatnou kreaci+ Za chvíli bude říjen. +poznamená a nandá si snídani+ Takže je načase tě upozornit, že jsem totální podzimní maniak, peču jak šílená, dýňový a pekanový koláče a štrůdly, a miluju vyřezávat dýně, a zbožňuju Halloween. +zazubí se+ Měla bych začít vymejšle kostým. +zarazí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 18:48

Ahoj. Já? +koukne na ni, jakože on neví o ničem+ Já nic... Já si jenom někdy musím nařídit budíka, abych vstal dřív než ty. +zazubí se na ni+ Pujč mi hřeben, já ti to rozčešu. Opatrně, slibuju. +splaší tam někde hřeben a posadí ji do křesla a začne jí to rozčesávat+ Jo, teď můžeme jít za společnej kostým na halloween! +zazáří mu oči+ Tak jo a já to budu všechno jíst. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 19:03

No tak to nám asi Jeefes v noci tajně leze do postele,jinak teda nevím. +uculí se a usadí se s talířem na klíně do křesla+ Mně je jedno kdy vstáváš, já už se do tý doby nějak zabavím. +pokrčí rameny+ spi jak dlouho chceš. +usměje se+ No tak hlavně ať nejsem plešatá. Líbila bych se ti plešatá? +zazubí se a drží+ Chceš mít společnej? +zazubí se dychtivě+ Mně to taky napadlo, ale říkala jsem si aby ti to nepřišlo trapný a klišovitý. +uculí se+ Máš nějakej nápad? Já myslela letos na srdcovou královnu, ale je mi to celkem jedno. +mávne rukou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house