Pracovna

Moderátor: Victoria

Re: Pracovna

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 02:14

No jo, jde ti to nádherně. +zazubí se na ni a hltá ji pohledem a radši se nesvlíká, protože to by pak bylo naprosto jasný, na co on myslí+ Za kloboučníka? No tak dobře to by taky šlo. Já jsem teda spíš osobně myslel, že bych šel za toho chlápka s jedním okem, aby jsme byli srdcová dvojka, ale za kloboučníka jít můžu. Ten je totiž děsně hustej. Obzvlášť když ho hraje Johny Depp. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 02:21

To je přirozenej talent. +zazubí se, a radši si zas umotá svoji tuniku z ručníku+ No právě, já mám Johnnyho Deppa ráda. +uculí se+ a měl parádní paruku. Nebo můžem jít za piráty. +napadne ji, když jsou u toho Johnnyho+ nebo za sweeneyho todda a paní Lovettovou +nadchne se+ Moh bys cvakat břitvama. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 02:26

No to bych v zájmu bezpečnosti radši nedělal. Opilej nechci mít v ruce nic ostrýho, ani ztupenýho, já bych se určitě vžil do role a pak se pokoušel oholit nějakýho toho mafiánskýho bossa a skončil bych v bocháncích dřív než řekneš salám. +zavrtí hlavou+ Nebo bysme mohli jít za Harryho Pottera a Hermionu. +zazubí se na ni+ Jako z recese.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 02:33

Já bych tě nedala... +zazubí se+ Ale t bysme se nemohli ocucávat, Hermiona přece skončila s Ronem. +uculí se na něj+ Mohli bysme jít za Leiu a Hana, už mi dorazily ty zlatý bikiny, a vlasy bych si zapletla. +zahýbe obočím a culí se+ A jeefes by moh jít s náma, za žvejkala. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 02:39

No tak to by ovšem bylo dokonalý. +zazubí se na ni+ Ale Han neměl světelnej meč, co? A nemůžeme jít za Padmé a Anakina a Jeefes za Jar Jar Binkse? No, tak zas neměla zlatý bikiny... To je problém, to je problém... +drbe se bezradně ve vlasech+ No, asi to necháme na tý srdcový královně.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 02:54

no měl tvrďácký pistole nebo samopaly nebo co to bylo. +počkrábe se ve vlasech+ Ale kdybys chtěl. tak bys určitě mohl mít světelnej meč. Nebo bych mohla bejt Padmé ve zlatejch bikinách. Nebo bych mohla jít za Padmé a zlatý bikiny si vzít až do postele. +zahýbe na něj obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 02:58

+chytne ji za ruku a přitáhne si ji k sobě, obejme ji kolem pasu a zády přitiskne na svoje břicho+ Stejně bych byl radši, kdyby jsi byla Leia tady doma. +šeptá jí do ucha+ Protože kdyby jsi byla v těch zlatejch bikinách na nějakým večírku, tak bych určitě děsně žárlil a odneslo by to spoustu lidí. +uculí se na ni a rty jí přejede lalůček ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 03:10

+opře se o něj a trochu se mu zachvěje v náručí+ Tak jo. Zlatý bikiny jenom doma. +souhlasí a uculí se+ Má to vůbec nějakej scénář, tahle tvoje bikinová fantazie? +zazubí se+ To je náhodou roztomilý, když žárlíš. +zazubí se a pohladí ho po ruce, co má kolem pasu+ A je potom parádní sex. +zahýbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 12:04

Jasně, to má úplně danej scénář. Jeefese navlíknem do kostýmu tý slizovitý obludy a já o tebe s ním budu bojovat a totálně ho porazím a pak tě unesu a ty budeš okouzlena mojí silou a gentlemanstvím, až mi zcela podlehneš. +zazubí se na ni+ Náhodou se mnou je parádní sex vždycky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 13:00

To bysme Jeefesovi asi měli přidat, když už se má účastnit i sexuálních fantazií. +zasměje se a otočí se mu v náručí čelem k němu+ Jo tak, ty budeš můj statečnej záchránce. +uculí se+ No tak to mi měknou kolena už teď. +zazubí se a dá mu pěknou pusu+ No jo, to můžu potvrdit. +zasměje se+ Vždycky je to hezký. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house