Papa Midnite Club

Moderátor: Rebecca Altamirano

Papa Midnite Club

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 říj 2013 13:32

Bar pro většinu normálních lidí zcela skrytý a nepoznatelný. "Švýcarsko" ve světě nadpřirozena...

(miluju ten film :Love :D )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Papa Midnite Club

Příspěvekod Jade » 01 říj 2013 14:27

+přemístí se do uličky vedle, a neomylně najde vchod, pro ty, kteří nevědí kde hledat, šikovně ukrytý. Má na sobě kožený kalhoty, ne zrovna volný černý tričko a koženou bundu, pod kterou se dá leccos schovat; a vzhledem k tomu, kam jde, je ozbrojený až po zuby, kromě hůlky má tradičního Glocka a jednu menší pistoli nabitou stříbrnýma kulkama jako zálohu, pár nožů všude možně a taky nějaké ty propriety na případné nadpřirozené potyčky, všudypřítomný stříbrný křížek na krku pod tričkem, stříbrný prsten ve tvaru lebky, kdyby snad bylo nutný použít pravej hák, na druhé ruce stříbrný náramek á la řetěz, a taky pár esencialit proti démonům a jinejm mazlíčkům. Vleze dovnitř, pár vteřin nechá oči přivyknout červenýmu světlu a vydá se do útrob baru, nevěnujíc pozornost případnému kanibalství nebo orgiím, na který cestou narazí. Není tu poprvé, ale to neznamená, že by neměl smysly nastražený jak na perku. Usadí se kousek bokem, ke stolku, co je stranou, zády ke zdi, i když je mu jasný, že to na tomhle místě moc velkou výhodu nepředstavuje, očima směrem k baru a ke dveřím, zapálí si cigaretu a objedná panáka vodky, ale nepije, chce mít naprosto čistou hlavu+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 říj 2013 14:51

+zhruba po pěti minutách se otevřou dveře, za kterými přebývá ztělesnění neutrality, papa Midnite. Vyjde z nich Becca, na sobě těsné černé džíny, vysoké boty a černý top s dlouhými rukávy, které zakrývají jak většinu jizev, tak zápěstní pouzdra s noži. V podpažním pouzdru má Browning, vzadu za pasem Deagla nabitého podkaliberními Šneky ve stříbrné dum-dum úpravě. Jediným šperkem jsou naušnice z bílého zlata a ozdobná jehlice, kterou má sepnuté vlasy v týle a která v případě potřeby může fungovat jako docela nepříjemná zbraň. Stačí jí krátké rozhlédnutí se po místnosti, aby našla Jadea. Okamžitě si všimne, jak je napjatý a v očích jí nepatrně zajiskří. Vydá se přes podnik k němu a jakoby nic se usadí na židli naproti němu.+ Zdá se, že o setkání s tím novým majitelem stojíte opravdu hodně. +pronese neutrálním tónem a pak k němu zvedne oči+ Pane Tuckere. +dodá se zábleskem v očích+ Nebo si snad už zasloužím znát vaše pravé jméno? +nakloní nepatně hlavu na stranu a ostražitě ho pozoruje+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 01 říj 2013 15:36

+ze svojí pozice má po baru celkem slušnej rozhled, a ostražitost a paranoiu má v krvi, takže si jí všimne hned jak vejde do dveří. na půl vteřiny se zamračí, protože jako první ho napadne, že majitel nedorazil, ale budiž mu ke cti, že mu to celkem rychle dojde, a koutek úst se mu zvedne v pobaveném úsměvu+ Samé překvapení. +poznamená+ Ale proč ne, jedna nula pro vás. +přikývne uznale, a nakloní se přes stůl, když se usadí naproti+ Měla jste můj zájem, ale teď rozhodně máte mou plnou pozornost. (hehe :D ) Nebyla jste to vy, kdo tvrdil, že jméno o člověku nic nevypovídá? +pozvedne obočí a oči mu blýsknou, protože je mu jasný, že když se takhle ptá, už jeho jméno zná, vytáhne z krabičky na stole další cigaretu a vloží si ji mezi rty, a potom nabídne jednu i jí+ Zvláštní místo na schůzku. +rozhlídne se okolo po tom všeobecným mumraji+ Skoro jako byste měla v plánu se mě zbavit. +poznamená s pobaveným úsměvem a zapálí si+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 říj 2013 16:06

+pokrčí zlehka rameny a usměje se+ To jsem já. +zajiskří jí pobaveně v očích+ To mě těší, jen si ještě nejsem tak docela jistá, co s tou...pozorností...+zvedne koutek rtů v náznaku úsměvu+ ..provedu. Hmm no vážně, něco takovýho jsem asi fakt řekla, že? +zvedne pobaveně obočí a potřese hlavou, že se teda vzdává a přestože normálně nekouří, dnes si jednu cigaretu vezme, protože má chuť dělat věci, které většinou nedělá. Nakloní se k němu, aby si nechala připálit a zadívá se mu do očí+ To ale právě naopak. +usměje se šířeji a znovu se opře do židle.+ Sem jsem vás vzala právě z toho důvodu...abych se vás zbavit nemohla. +vyfoukne kouře a přivřenýma očima se na něj zadívá+ A ani vy mě. +pousměje se+ Takže...co hodláte dělat teď...včera jste mluvil o jakési nabídce, kterou novému majiteli učiníte. +opře se lokty o stůl a zvědavě si ho prohlíží, jakoby se snažila odhadnout s čím přijde.+ A mě opravdu zajímá, co chcete nabídnout někomu, kdo může utratit šedesát milionů dolarů v soukromé aukci... +pozoruje ho s opravdovým zaujetím ve tváři+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 01 říj 2013 16:40

+natáhne ruku se zapalovačem, a než jí zapálí, pohladí lehce palcem hranu její brady, prostě jen tak, skoro jako kdyby stíral nějakou špínu, a pak konečně cvakne a přípálí jí+ No, tahle mince má i druhou stranu. +usměje se křivě a mezi prsty se mu objeví zelená stodolarovka, kdoví odkud, jako by ji vyčaroval ze vzduchu+ Devadesát procent lidí tady by ti na místě rozervalo krk i za míň. +poznamená jen tak konverzačně a s mírným úsměvem, ale jeho oči ji nepřestávají hezky zpříma propalovat, ale vezme to jako narážku, že si o něm zjistila všechno, co mohla. a když už tedy dělají byznys, přejde úplně samozřejmě na tykání, zvedne ruku aby přivolal nějakou obsluhu s poněkud neobvyklým počtem prstů, a objedná jí panáka Jacka+ Moje původní slovo pořád platí. +pokrčí rameny+ Jsem ochotný dát v podstatě cokoliv. Jakoukoliv sumu peněz. I když dost pochybuju, že zrovna ty by ses nechala ohromit prachama. +podotkne s mírným úšklebkem a pozoruje ji přes oblak dýmu, co se mezi nimi zatím udělal+ Jakoukoliv jinou zbraň na světě, co se ještě nerozpadla. Magická tajemství stará jako kouzelnická komunita sama. Informace. Hlavu každýho, kdo se na tebe kdy křivě podíval. +nadhazuje, co ho napadne, ale nespouští z ní ty pronikavý, zkoumavý, neproniknutelný oči+ Můžu uspokojit různý touhy. +pokrčí lehce rameny+ Stačí si jenom říct. +protáhne s podtónem určitý vyzývavosti a v očích u blýskne+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 říj 2013 17:34

+pod jeho dotykem se vůbec nepohne, jenom ho pozoruje s neurčitým výrazem v očích. Pak se podívá na bankovku v jeho ruce a usměje se víc+ Tady? Ne...+zavrtí hlavou s mírně pobaveným výrazem v očích+ Na to mě tu až příliš dobře znají a kromě toho...+opře se rukama o stůl a zadívá se mu upřeně do očí+ ...něco mi říká, že kdybys mě chtěl zabít, nezaplatíš za to někomu jinýmu. +usměje se+ Uděláš to sám. +nakloní nepatrně hlavu na stranu+ Ale pokud se pletu...a špinavou práci ty neděláš...+mávne zlehka rukou kolem+ Můžeš to jít zkusit. +zvedne koutek rtů ve vyzývavém úsměvu+ Každopádně pokud tady z toho Midnitovi udělám kůlničku na dříví, asi si sem jen tak na panáka nějakou dobu nezajdu. +ušklíbne se a s díky směrem k němu zvende skleničku, kterou jí zrovna doručili+ To jsi odhadl vcelku přesně. +přikývne pobaveně a pak ho se zájmem poslouchá, sem tam potáhne z cigarety a naplní vzduch dalším kouřem. Nakonec nedopalek típne+ Ach vážně mě to skoro mrzí, protože kdyby šlo cokoliv jinýho, než je meč od Hattori Hanza, nejspíš se ti povede mě přesvědčit. +povzdechne si opravdu nešťastně+ Ale po téhle kataně toužím celý svůj život a když ji teď mám, nevzdám se jí za nic na světě. +pokrčí bezvýchodně rameny+ Nehledě na to, že ani moje smrt by ti k ní nepomohla. +dodá a usměje se koutkem rtů+ Takže ať se na to dívám z jakékoliv strany, zdá se, že zůstaneme neuspokojeni. Oba. +zajiskří jí v očích a zlehka přejede bříšky prstů po odřené desce stolu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 01 říj 2013 19:06

Znají neznají. +pokrčí rameny+ Lidi si myslí, že mají hranice, za který by nešli, morální principy... Moje zkušenost je, že každej má svoji cenu.+odvětí na to a vyfoukne sloup kouře+ Pro někoho je to balík peněz, pro jinýho pocit, že je milovanej. +ušklíbne se trochu+ Když víš, co jim dát, nakonec udělají úplně cokoliv. +usměje se poněkud samolibě+ Krom toho... bez ohledu na to, jak moc se to snaží potlačit... lidi mají rádi trošku destrukce. +podívá se na ni zpříma a oči mu pobaveně hrajou+ Začíná to bořením písečnejch hradů, domečky z karet, a potom... +pokrčí rameny se zábleskem úsměvu+ lidstvo má dar všechno vyhrotit. +zajiskří mu v očích+ To je poměrně odvážný předpoklad. +usměje se jedním koutkem, málokdy chodí vyřizovat účty sám; ne že by na to neměl žaludek, spíš se prostě nemůže ve všem angažovat osobně, a nechává si jen chuťovky+ Být tebou, netestoval bych ho. +protáhne pobaveně, ale oči mu nachviličku tvrdě blýsknou+ Hm. +stáhne lehce obočí+ Nerad za sebou nechávám někoho neuspokojeného. Pokud tomu jde zabránit. +pousměje se vyzývavě+ Rád bych ho viděl. Sáhnul si na něj , když už nic jiného. +zadívá se na ni tázavě, a je to nejblíž prosbě, jakse asi kdy dostane :D+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 říj 2013 19:27

To ano, většina takové hranice má...+přikývne+ Ale někteří je už překročili tolikrát, že už prostě nemají co ztratit. +pokrčí rameny. Chvíli ho bezeslova pozoruje, napije se a promíchá obsah skleničky, zamyšleně sledujíc pohyb tekutiny po její dnu+ Myslíš si, že milovat a být milován je slabost. +ušklíbne se nad tím+ Ale tímhle stadiem si musí projít každý. Někdo z toho vyroste...někdo ne. +pokrčí rameny, jakoby na tom nezáleželo. Pak se nevesele zasměje+ Lidi se přímo vyžívají v destrukci. Mají to zakódovaný hluboko v v sobě, řekla bych, že přímo v DNA. +ušklíbne se+ Já vím, občas takový odhady dělám. +uculí se rozpustile a pak zvedne ruce v defenzivním gestu+ Žádný testování. Slibuju. +usměje se smířlivě+ Upřímně...myslela jsem si to. Kdybych byla na tvém místě, taky bych ho chtěla vidět. +pousměje se a vstane+ Tak jdeme. Půjdem se na tu krásku podívat hned. +zablýskne jí v očích+ Jak si dobře pamatuju, tvůj čas je drahý, že? +podívá se na něj skrz řasy a zvedne koutek v náznaku úsměvu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 01 říj 2013 19:36

(Papa Midnite Club...Constantine...Balthazar...ou... :P mého šmírovacího já si nevšímejte :pii )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Další

Zpět na Beccy´s Earth