Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 říj 2013 14:41

Tobiáš píše:Zatím se ti to daří...*vezme si od ní ručník a vyleze ze sprchy* tak v Japonsku? *zazubí se* ještě že jsi to neudělala...ještě by se to zvrhlo hned na prahu a Japoncům by z té snahy o diskrétnost a slušnost vybouchla hlava...*směje se*

Tak se snad neusnu na vavřínech. +uculí se pobaveně+ Noo, tak to by teda vážně byla situace...+kroutí se smíchem hlavou a dojde zatím zpátky do obýváku. Cestou se ještě zastaví v kuchyni pro nějaký to občerstvení, pro sebe přidá láhev Jacka a všechno to postaví na stolek. Pak se uvelebí na gauči a s úsměvem na něj pohlédne+ Zrovna jsem si vzpoměla na ty naše plánovaný nákupy v Londýně....+zajiskří jí v očích+ Říkal jsi o tom Postrachovi? Že je vážně nutný rozšířit vozový park? +zamrká na něj nevinně+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 07 říj 2013 15:05

*zatímco je v kuchyni, naskládá do krbu zbytky dřeva a dokonce se mu to povede zapálit, aniž by ohořel*Vážně toho dřeva už moc nemáš...*usadí se na gauči vedle ní* Tak nákupy...*uculí se* jo, říkal...proč myslíš, že jsem emigroval na sever? *cuká koutky* Ale myslím, že do toho půjdou s námi. Ta akce je blízko bytu Man, takže ideální stav, pozvánky se seženou...tak už jen připravit konto na to, že poněkud zhubne...*poznamená*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 říj 2013 16:15

No stromů tady ale roste docela dost...+zazubí se vesele+ A aspoň vidíš, že jsem ti nekecala, jenom abych si našla způsob, jak tě sem dostat...+zajiskří jí v očích, nakloní se k němu a něžně přejede svými rty přes jeho+ Jo tak nakonec to byl ještě navíc útěk? To je vážně pěkný. +zasměje se+ No jo, konto..+uchechnte se+ Kdyby to moje mohlo mluvit, prokleje mě nejmíň do desátýho kolene...+zasměje se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 07 říj 2013 16:41

Hm...takže tu sekeru jsem netahal v tašce zbytečně...je mi to jasný...*uchechtne se* i když nikdy nevíš, kdy se taková sekera může hodit, že...*pohladí ji klouby prstů po tváři* spoj příjemné s užitečným...*pokrčí rameny* vážně dobrá rada...*rozesměje se* proklínat může, ale dokud vydává cash, je to dobrý...už sis udělala místo v garáži? I když...tady asi auta přechovávat nehodláš, že?*napadne ho, že do těhle končit ty supersporťáky by asi moc neužila :D*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 říj 2013 17:02

Přesně tak, sekera navíc nikdy nemůže být naškodu. +uculí se+ No to je přímo rada nad zlato. +zasměje se a přitulí se mu k ruce víc+ No o cash si ještě nějakou dobu starosti dělat nemusím, tak je to v pohodě. +cukne koutky+ Copak místo v garáži je, jen bohužel není v o moc přístupnějším terénu. Vlastně možná ještě v trošku horším. +uculí se pobaveně+ Asi si budu muset pořídit i nějaký ten byteček uprostřed betonové džungle...+povzdechne si rezignovaně.+ ...a Londýn je vlastně fakt úžasný město. Se skvělým počasím. +zatváří se spokojeně, jak to hezky vymyslela+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 07 říj 2013 18:15

Taky myslím...motorová pila taky ne, ale tu mi Postrach nepůjčil. *cukne koutky* prý bych mu ztupil řetěz. *přitáhne si ji blíž a přehodí si za ni ruku na pohovku* Tak horším? *povytáhne obočí* no to asi jo...se vší tou mlhou, co tam mají...nebo na Havaji...tam prý prší taky hodně...*uculí se* ale spíš tam asi bude džungle jako taková, než beton...
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 říj 2013 18:45

Motorovka by mi tady akorát vystrašila zvířátka. +zasměje se. Přitulí se k němu, jednu ruku mu položí na břicho a zlehka mu přejíždí prsty po kůži. Hlavu si položí na jeho hrudník a spokojeně si povzdechne+ No jo, horším. Skotská Vysočina nemá moc silnic vhodných pro sporťáky. +uculí se pobaveně+ Na Havaji? No tam by se mi líbilo, jenže asi by se sousedi začali časem ptát, proč jsem se stěhovala na Havaj, když se vůbec nechodím na pláž opalovat. +zasměje se, když si představí ty udivený pohledy+ Ale vážně, když už tam budem, porozhlídnu se po nějakým bytě. Ovšem najít něco, co bude vyhovovat mým paranoidním požadavkům...to bude možná docela napínavý. +zašklebí se pobaveně+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 07 říj 2013 19:52

Tak vystrašila zvířátka...*uculí se* Skotská Vysočina... taky dobrý...to kvůli kiltům? *zasměje se a líně ji víská ve vlasech* To je fakt, to by jim asi nešlo do hlavy...tak třeba někdy na víkend...bez opalování.*dodá s úšklebkem* No, v tak přelidněném místě...to asi jo...tak se zeptej Man, třeba bude o něčem vědět...paranoidní je stejně...i když říkala, že snad moc sousedů nemá, až na jednoho...*pokrčí nepatrně rameny* což je divné, když bydlí tak blízko centra, ale...já tam u ní nikdy nebyl, tak nevím.*přejíždí ji rukou po paži* Hlavně abys měla dostatečně velkou garáž...*poznamená a snaží se necukat koutky*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 říj 2013 21:09

Noo...možná to byl, malý, neuvědomělý postraní důvod. +uculí se nevinně na ty kilty+ Dobrý nápad, to se zeptám. Beztak to tam má nějak posichrovaný proti těm nechtěným sousedům. +zašklebí se pobaveně+ No garáž bude jeden z těch základních požadavků. Velká, spousta kamer, alarmy...no známe to. +mávne zlehka rukou a zasměje se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 07 říj 2013 21:38

Malý a neuvědomělý...jasně...*zvedne koutek do úsměvu* No, to bych si i vsadil, že má...paranoia tohohle kalibru je asi nakažlivá...*ušklíbne se* Takže vlastně hledáš...hangár...*zasměje se* Ale je jasné, že si nevyvětráš konto, nevybereš čtyřkolé společníky, aby ti je vzápětí někdo šlohnul...*přikývne vážně*
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti