Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 00:50

No, když o tom tak přemýšlím, tak pití kupuj maximálně mě. Jistota je jistota, že. +zazubí se na ní vesele+ To bych nenechal, kdybych tušil, že tam chceš zůstat tak dlouho. +uculí se pobaveně+ Dobře, tak najedeme tu nejzaplivaněší putyku co tu najdeme. +zasměje se a souhlasně pokyvuje hlavou+ Do zcela intimní třeba. +zazubí se na ní provokativně+ Kluka? To proboha ne. +rozesměje se+ Momentálně nemám nikoho, ale to neznamená, že si vůbec neužiju. +uculí se+ Já a nekoukat? +ukáže si na hruď ve stylu "to vůbec jde? "+ Přeci bych si nemohl nechat takovou skvělou příležitost. +zatváří se jako neviňátko+

+už dávno vzdala snahu prohlédnout skrz látku a zavřela oči, aby jí snaha o to získat nějaký obraz nerozptylovala. ze rtů jí uniká tiché sténání a to nejen plné narůstajícího vzrušení, ale také frustrace z toho, že cesta k uvolnění bude nejspíš hodně dlouhá a ona by přitom toužila po něm už teď. stejně tak jako touží potom se ho dotknout, pohladit ho, prohrábnout mu vlasy a díky jeho péči tak snadno zapomene na to, že se vlastně nemůže pohnout, což jí připomenou pouta, která odmítají její ruce propustit. klín jí horce pulzuje toužíc po pozornosti, které se mu nedostává a celé tělo má najednou citlivější, takže se kroutí pod každým jeho studeným dotekem, který přilévá vzrušení do jejího těla a stehny tře o sebe jako by si tím snad mohla nějakým způsobem pomoci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 01:11

Rozkaz. +zazubí se+ Odejít z hospody před setměním. +přikývne jako by to seriózně zvažovala+ No, to bude poprvé. +zasměje se+ Super. +souhlasí pobaveně, ovšem pak jí dojde jakou situaci má na mysli+ Oh. +pozvedne obočí+ Tak já budu klepat. +souhlasí pobaveně+ Tak ti někoho sbalíme v hospodě. +rozhodne se a poplácá ho po rameni+ No, máš kliku, že jsem taky naprosto parádní čarodějka, takže si plavky vyřaruju. Jdem se koupat. +zazubí se na něj nadšeně a zatočí se dokola+ Kde je tady voda? +rozhlíží se zaujatě+

+olízne citlivou kůži mezi ňadry a lehce do ní kousne, konečky jeho vlasů ji polechtají na tváři, vychutnává si každý centimetr jejího těla, něžně, ale intenzivně, a občas někde skousne zvlášť vybrané místečko, nečekaně a na hranici bolesti, ovšem tak, aby to pořád bylo příjemný, dokud nemá pocit, že celá její kůže hoří, a pak ji pomalu pohladí po bocích a lehce roztáhne stehna od sebe, jen trochu, a pousměje se, když vidí, jak moc už je vzrušená; podívá se nahoru na její tvář a uvolněné pírko z polštáře mu vnukne nápad, natáhne se pro něj a úplně lehce jí s ním přejede po vnitřní straně stehna až k hranici klína, tam a zase zpátky, a pokaždé zajede o něco blíž k místu, kde ho chce nejvíc, ale vždycky se zastaví a dál ho ignoruje, přejede jí rty po lýtku a olízne podkolenní jamku, sevře zuby citlivé místo na stehně, ale jejímu vonícímu klínu se pořád vyhýbá, zvědavý, za jak dlouho ji donutí poprosit :D+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 01:32

+usměje se na ní tak trošku vděčně, že je rozumná, než se zase vesele zazubí a vzápětí se vesele rozesměje+ Děkuju. +zazubí se na ní, ne že by měl v plánu vyspat se s veškerým služebnictvem ale člověk nikdy neví+ Mě? +vykulí na ní oči+ Sakra, že jsem nebyl zticha. +vrtí nad tím pobaveně hlavou+ Tak fajn, ale upozorňuju, že ta voda bude příšerně ledová. +zasměje se a ukáže směrem mezi stromy, kterým se vzápětí vydá+ A taky nemáme ručníky. Do čeho se chceš utřít? Víš jak blbě se leze do oblečení z kůže. +culí se vesele, ale sem tam přeskočí kořen dokud se jim na dohled neobjeví jezero+

+ze rtů jí uniká sténání, chvílemi si kouše ret, aby nesténala příliš nahlas a chvílemi rychle dýchá s mírně pootevřenými rty a tělo se jí pohybuje, kroutí se pod jeho dotyky samo o sobě požadujíc víc, mnohem víc. na chviličku má pocit, že se zblázní nadšením, když se dotkne jejích stehen a oddálí jí nohy od sebe, což provede přímo nadšeně. na chvilku zadrží dech, když jí na stehnech polaská něco jemného a lehkého blíží se jí ke klínu, ale když zastaví svůj ústup a zmizí frustrovaně zakňourá a rozevře stehna ještě víc. nepřemýšlí nad tím, prostě dělá co její tělo chce, co požaduje aby získalo to po čem nejvíc momentálně touží. kouše si ret aby hned nežadonila a vydrží to poměrně i dlouho, než ztratí veškeré sebeovládání. prudce škubne pouty a hlasitě zasténá+ Chrisi... prosím.... +prosí roztřeseně rozevírajíc stehna ještě víc od sebe přímo ho zvoucí k tomu, aby jí laskal přímo tam kde to nejvíc potřebuje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 01:52

No jestli jde o nějaký bezpečnostní pravidla, já se přizpůsobím. +pokrčí rameny s úsměvem+ Jo. Já jsem v tom docela dobrá hele, najdem ti holku. +uculí se+ To přežiju, nehodlám se tam macerovat. +zasměje se+ Prostě mám ráda vodu, ten pocit vody proti kůži. +usměje se, a když uvidí jezero, zrychlí+ Teda ty seš hroznej negativista, víš to? +zazubí se+ Poradíme si. Prostě přestaň přemejšlet nad tím, proč věci nejdou, a že seš velkej děsnej vůdce smečky, na chvilku se na všechno vykašli a užij si vodu. +vyplázne na něj jazyk pobaveně, a u jezera se rovnou začne svlíkat, skopne boty, a oblečení pohází nějak do trávy, dokud není v prádle, který si pár mávnutíma hůlky změní v nějaký normální plavky, a kus oblečení promění v plavky pro něj, načež se na něj zazubí a už bez ohlídnutí na něj se rozběhne a vletí rovnou do vody+

+střídá letmé doteky a pohlazení s ostrostí zubů, teplý dech a studený jazyk, dokud neuslyší její prosby, usměje se proti její kůži, a přejede rty po vnitřní straně stehna až k tříslům, a jen zlehka špičkou jazyka polaská její klín, stáhne se a foukne na něj, roztáhne jí nohy víc do šířky, a neomylně najde mezi závojíčky klitoris, vždycky ho jen jemně polaská a stáhne se, hraje si s nejcitlivějšími místečky, o kterých ví, dokud ji nepřivede na hranici orgasmu, a vždycky moment před vyvrcholení se odtáhne, dokud nesezná, že už ji potrápil dost a políbí ji na stehno+ Udělej se pro mě. +zašeptá jí do kůže, pohladí ji v klíně konečky prstů a dvěma prsty do ní vklouzne, prudce, protože vzrušená je na to dost, a začne se v ní pohybovat, rychle, rytmicky, tvrdě, přesně na to citlivé místo uvnitř+ Teď. +dodá zastřeným hlasem plným vzrušení a jazykem se vrátí ke svojí nedodělaný práci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 12:11

Hele, ale já mam dávat pozor na tebe ne se rozptylovat nějakou cizí ženskou. +zamračí se trochu+ No jak myslíš. +zazubí se vesele+ Já? A to mi většinou říkají, že jsem přesný opak. +zasměje se vesele+ No dovol. Já jsem skvělej vůdce. +zašklebí se naní vesele a předběhne jí, když tak přidala do kroku a zastaví se až kousek od vody. založí si ruce na hrudi a rozhlédne se kolem zkoumajíc jestli jsou skutečně sami, než stočí pohled k Vicky a s poťouchlým úsměvem sleduje jak se svléká+ Jakože já taky? +vykulí oči, když mu hodí plavky, který si trošku zaraženě prohlíží, jelikož on se koupe vyloženě nahý, ale nakonec nad tím pokrčí rameny a rychle se převlékne+ Tak jak mi to sluší? +prohrábne se vlasy a udělá pózu, než za ní skočí do vody+ Kurva ta je ledová. +zaprská, když se vynoří a zašklebí se+

+dech se jí zadrhne v hrdle v očekávání, když jeho rty stoupají po stehnu k jejímu klínu, aby jí donutil zalapat po dechu, když se jí poprvé dotkne, jak jí tělem projede ostrá vlna vzrušení a ze rtů unikne zasténání, které neustává zejména, když se začne tak intenzivně věnovat tak citlivému místečku. cítí jak se v ní hromadí vzrušení, znásobené faktem, že sama není ničím rozptylovaná a může se tak soustředit pouze na vlny vzrušení, které jí s každým jeho dechem projede tělem. hlasitě frustrovaně zakňourá, když jeho jazyk náhle zmizí a stejně tak i prudce narůstající vlna slasti. trhne bezděky pouty a zavlní se, aby ho pobídla pokračovat. odpověď na jeho prosbu se ztratí někde na cestě mezi jejím omámeným mozkem a rty, takže z ní vyjde jen souhlasně zakňourání, zejména když se jí opět dotkne na místě, kde po něm nejvíc touží a jakoby jeho rozkaz byl tím posledním po čem toužila a na co čekala, se jí tělem prožene první vlna orgasmu. zmocní se jí nutíc její těle prohnout se a chvět se ve slastné křeči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 12:41

No promiň, já na sebe dám pozor sama. +zaksichtí se pobaveně+ No, většinou to s tebou jde. +připustí se smíchem+ No jistěže! +zasměje se, vlítne do vody a zaječí+ Kurvafix to je ledový jak v prdeli soba. +zařve poněkud, ale ponoří se celá, a když vyplave, cvakají jí samy o sobě zuby+ Boží. +zazubí se skrz ten cvakot, a pustí se plynulým tempem na druhou stranu, plave celkem rychle, ale nespěchá za každou cenu, aby jí vydržely síly, a aby se trochu rozhýbala a ohřála+

+spokojeně a fascinovaně ji pozoruje, jednou rukou jí jemně pohladí boky, ale nepřestává pohybovat prsty v ní, drží si stále stejný rychlý tempo, a pokračuje, i když se kolem něj stahuje v křečích, a jakmile ucítí, že její vyvrcholení opadá, skloní se zpátky k jejímu klínu a všechny ty rozcitlivělá místečka znova pozsraví jazykem, přidá ještě jeden prst a trochu zrychlí ve snaze nechat ji spadnout do druhého kola+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 13:00

O tom nepochybuji, ale jestli si dobře pamatuju, tak Nef chtěla abych šel s tebou. +zazubí se na ní významně+ No to ti děkuju. +zasměje se vesele a s další vlnou smíchu sleduje, jak tam drkotá zuby, než se za ní pustí. jemu taková zima není, i když chlad cítí, ale trošičku víc hřeje než normální člověk. rychle jí dožene+ Tak jaká je voda? Zahřál bych tě, ale něco mi říká, že by se ti to nelíbilo. +zazubí se na ní vesele+

+užívá si vlny orgasmu, která ovládla její tělo i mysl, ostře si uvědomujíc, že nepřestal s laskáním, které veškerou tu slast násobí a prodlužuje+ Och... bože... +zasténá, když v ní začne narůstat vzrušení hrozící druhou vlnou orgasmu, který se po chvíli skutečně jejího těla zmocní. mnohem intenzivněji, jak je její tělo po tom první vrcholu rozcitlivělé. prudce se prohne a zazmítá sebou v druhé slastné křeči+ Bože... Chrisi... +šeptá tiše, alespoň takový má pocit, ale slova jí ze rtů unikají poněkud hlasitěji stejně tak jako steny a vzdechy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 13:16

Mmmně je ppparádně. +zadrkotá skrz rozklepaný zuby, ale culí se, takže to asi není tak zlý, drží si svý tempo a pomalu se dostane skoro na druhou stranu, a když už dosáhne zas nohama na zem, otočí to a plave zpátky, ale uprostřed jezera se zastaví a chvilku si jen tak hoví položená na hladině+ Já se zahřeju... pohybem. +zasměje se, a chvilku tam kolem něj blbne a užívá si vodu, ale rty jí celkem rychle modraj+

+usmívá se, ale je pro něj čím dál těžší ignorovat vlastní vzrušení bouřící v žilách+ Chci tě. +zašeptá jí do stehna, jemně z ní vytáhne prsty a klekne jí mezi kolena, lehce ji pohladí po stehnech a plynule do ní vklouzne. Na chvilku se zastaví a vydechne, aby si zvykl na to těsné horko, a pak jí sevře boky a pomalu se v ní pohne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 13:33

No to vidím. +zasměje se vesele a plave za ní, kdyby náhodou chytla křeč, tak aby se mu tam neutopila a pobaveně sleduje jak tam kolem něj blbne+ Jo to vidím. +zavrtí nad tím hlavou, a když si všimne, jak jí hezky modrají rty, tak jí chytne za paži a na chvíli jí obejme, aby jí zahřál, ale jenom jakože přátelsky se žádnými postranními úmysli+ Myslim, že je čas vylézt ven. Nebo se tu ještě nastydneš a Nef mi utrhne hlavu. +zazubí se na ní vesele a pustí jí+ Tak šup... plav na břeh. +popožene jí vesele+

+na jeho sdělení jí ze rtů unikne pouze zasténání jak není schopná zformulovat souvislá slova a nějaká ta myšlenka na to, že by mu mohla odpovědět se rozplyne ve chvíli kdy ucítí jak do ní proniká. trhne pouty, jak ho chce obejmout a pod vlivem veškerého toho vzrušení si neuvědomí, že vlastně nemůže. nesouhlasně zavrčí, ale vzápětí veškerou snahu vzdá a raději přesune svojí pozornost k jejich spojení, protože mu boky může vyjít vstříc a na druhou stranu je mnohem víc vzrušující být mu tak hezky vystavená na milost.+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 13:55

+trochu ztuhne, když ji chytne, ale pak se teda uvolní, protože je jí vážně dost zima+ Ano mami. +protočí oči se smíchem, vrhne se pod hladinu a kus plave tak, než jí dojde dech a musí se vynořit, doplave v leže skoro až na mělčinu a teprv tam se zvedne na nohy a vyleze z vody, na vzduchu je hned o něco teplejc, tak ještě chvilku jen tak pobíhá okolo po břehu, aby aspoň trochu uschla, a pak se na chvíli postaví do sluníčka a ohřívá se+

+drží se nad ní na rukou, ale po chvilce sezná, že tak do ní nemůže pronikat jak by chtěl, tak jí nadzvedne boky a podloží jí pod zadek polštář, klekne si k ní, napůl skloněný nad jejím tělem, drží si ji za boky a rychle přiráží, už neschopný držet se zpátky, ruka mu občas vyjede po jejím těle, aby ji pohladil nebo polaskal ňadra, hlavu sklopenou a oči přivřené, ale pořád ji pod sebou pozoruje a ten pohled jen zvyšuje jeho vzrušení, že je mu tak vydaná na milost, a že může občas zvolnit, změnit tempo, potrápit ji, ale čím déle v ní je, tím míň se ovládá, a za chvilku už je na hraně vyvrcholení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor