Ložnice

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ložnice

Příspěvekod Remus Lupin » 04 lis 2013 11:06

Zatím, kočko...zatím...*ujídá snídani* hm...třeba jo...*oplatí ji mrknutí* tak to se vysvětluje a jako vlk, to znám...*zasměje se* Pravda, nakonec, nějakou tu idylku si zasloužíme...a v neděli přece nemůže vymýšlet žádné povinnosti, jen lenošení...schválně jak dlouho nám to vydrží.
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 04 lis 2013 12:58

No pri nasem zpusobu zivota me taky zajima, jak dlouho nam ta poklidna idylka vydrzi +culi se+ Ale dneska se nenecham nicim vyrusit, to slavnostne slibuji +zvedne s uculem dva umastene prsty k prisaze+ Co kdybychom se do obeda valeli v posteli a pak si zasli pesky dolu do mesta na obed a nedelni odpoledne stravili na cerstvem vzduchu ve Walesu? Uz jsme tam tyden nebyli, je potreba to tam zkontrolovat a tak. A zver se tam taky vyradi+objevi na taliri obzvlast lakave propeceny protekcni kousek slaninky, tak mu jej necha a ochotne mu pomuze prstikem zastrcit jej cely do pusy, ale dava pozor, aby ho neudusila :D +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 04 lis 2013 16:28

Hlavně to nezakřiknout...*polkne slaninu a ani se s ní nezadáví:D a olíbne jí mastný prstík* a ten plán se mi líbí hodně...prostě obyčejný víkendový den...hm..a do Walesu bychom měli zaskočit*přikývne* Možná by bylo dobré tam přidat i ochranné kouzla, když je to tam víceméně prázdné, aby se tam nemotali zvědavci a nenechavci...ne že by tam až tak měli co vzít...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 04 lis 2013 17:08

No právě. Kdy my jsme měli naposledy úplně obyčejný víkendový den +zasměje se. Vezme si horký čaj a opatrně se napije, aby je tam náhodou neopařila+ Já jsem to tam zabezpečila zamykacím kouzlem, když jsem tam byla pro zvěř, ale chtělo by to lepší ochranu +přikývne souhlasně+ Tak máme na dnešek opravdu příjemný program, už se moc těším +sotva to dořekne, na parapet dosedne obrovský pták a kouká na ně přes okno:)+ Co to sakra... to je jeden z orlů z ER... co se děje... +neochotně se vyhrabe z teplého pelíšku, otevře okno a převezme si dopis. Orel se vznese a odletí+ Tak mi píše Vanessa, že se mnou potřebuje nutně mluvit +oznámí mu, když si přečte vzkaz a sedne si na kraj postele+ Co může si chtít?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 04 lis 2013 21:38

Uvidíme, možná jsem jen paranoidní, ale vzhledem k tomu všemu...*mávne tak neurčitě rukou a pak kouká na orla* tolik k nicnedělání....*poznamená a narovná se v posteli* Vanessa? A nutně mluvit? Snad to není nějaká její past...zase...nebo že by se jí to ubytování už zajídalo? *vrtí hlavou* To by mě taky zajímalo, co to má znamenat...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 04 lis 2013 23:08

+vloží vzkaz zpátky do obálky a odloží jej na stolek+ Ať už chce cokoliv, počká to. Nejsem její pes, abych přiběhla hned, jak si pískne +hupsne k němu do postele (doufám, že Remus zrovna nedrží hrnek s horkým čajem:D)+ Slíbila jsem, že se dnes nenecháme nikým vyrušit a to taky platí. Za Vanessou dojdeme zítra, jo? +stáhne si ho k sobě+ Jaký že to byl první bod dnešního programu?

(Vanessa má necekanou návštěvu, tak stejně by na ně neměla čas :lol: )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 05 lis 2013 12:25

( :lol: to by asi nebyl rád, kdyby držel:D)

Hm..to je fakt, chvíli vydrží...*přikývne a akorát odloží hrneček, když hupne zpátky* Jak chceš...*nechá se přitáhnout a oňufne jí krček* mám takový matný dojem, že tam bylo něco o válení se...*schválně sebou s úsměvem zamele v posteli* ale to moc neumím, to mě budeš muset naučit...*tváří se jako nezkušenost sama*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 05 lis 2013 16:01

(jsem se zase v práci smála jako idiot, když jsem si to představovala :lol: Co si ti zákaznici o mně už asi myslí :lol: )

Tak válet se chceš naučit... +uculí se a pak ho obejme kolem zad a s veselým smíchem začne s ním válet sudy po posteli. Chvíli je nahoře ona, chvíli on (to bude dobré na žaludky po té vydatné snídani :lol: ), až postel po chvíli vypadá, jakoby se po ní přehnalo stádo zeber. V jednu chvíli, když je zrovna nahoře, si na něj nečekaně obkročmo sedne a uvězní ho mezi svými stehny. S rošťáckým výrazem ve tváři si svlékne miniaturní košilku a zlehka mu s ní sváže zápěstí k sobě+ Tak co bys ještě chtěl naučit? +zeptá se ho s rozpustilým úsměvem a konce košilky přiváže o pelest postele, opět lehce, aby se mohl kdykoliv osvobodit, kdyby se mu to nelíbilo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 05 lis 2013 19:09

:lol: :lol:

hmpf*stihne akorát říct, ale to už se kutálí z jednoho konce na druhý...když zastaví, chvíli mu trvá, než se s ním přestane všechno točit, pak ho rozptýlí to, že se Styx svlékne, že ani nestihne nic říct a je uvázaný* tohle vypadá taky...poučně...*zlehka zatahá za provizorní pouta* co bude následovat? *podle svitu v očích se nezdá, že by mu tohle nějak vadilo*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 05 lis 2013 23:57

Co bude následovat? Budu tě vyslýchat +zatváří se tajemně, ale koutky úst jí neposlušně cukají+ Když budeš lhát, potrestám tě. Když řekneš pravdu, budeš odměněn +sedne si mu do klína a začne ho jemně hladit po hrudi+ Potřebuji, abys mi prozradil... +skloní se a polaská mu jazykem jednu bradavku, pak se přesune k druhé, dává si načas+ ...tři důvody, kvůli nimž jsi rád, že jsme spolu +zvedne hlavu+ Tedy doufam, ze jsi rád +uculi se+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont