od Christian » 05 lis 2013 20:20
Rodičovské rady od milenky? Prosím. +protočí Tiffany velice půvabně očima+ Brát jí otce? +odfrkne si, až jí skoro přeskočí hlas+ Já nejsem ta, kdo jí ho bere. +sjede ji poněkud pohrdavým pohledem+ Alex mi řekla, jak to tam u vás funguje. +ohrne horní ret a oddupe si do hradu, a nezapomene za sebou bouchnout bránou+ Ne... ne. počkej. +chytne Chris Jasmine za paži, a tak nějak posmutněl zavrtí hlavou+ To by bylo jenom horší. Nebude s tebou mluvit. +povzdychne si, a vydá se dovnitř sám+ Chceš se soudit? +pozvedne v poklidu obočí, když ke svojí exmanželce dojde+ Já se s tebou budu soudit. I kdyby to mělo trvat roky, nenechám tě vymazat mě z jejího života. +svraští trochu obočí+ Dej mi ji. +řekne tiše, skoro prosebně, a jen se na ni chvilku dívá+ Já jsem se snažil tě milovat. Není to tak úplně naše chyba, že to nevyšlo. +zavrtí hlavou, a natáhne ruce pro Van+ Nejsi ráda? Můžeš žít život, jaký chceš, místo toho být přivázaná k chlapovi, co radši pracuje do noci, aby nemusel jít domů. +mluví k ní potichu+ Zažili jsme toho už dost, nemusíme si dělat ze života peklo, ne? +pousměje se+ koukni na ni. stvořili jsme spolu i něco hezkýho, ne? +pousměje se trochu+ Potřebuje nás oba dva. Já ti ji nevezmu, Tiffany. +zavrtí hlavou+ Jsi její máma, a nic na světě to nemůže změnit. Potřebuje i všechny ty věci co jí můžeš dát a naučit jenom ty. Nemám v plánu tě v její hlavě nahrazovat. +dívá se na ni upřeně, a jak tam tak spolu stojí, chviličku vypadají jako perfektní rodinka na stránky magazínů, jak byli před těma x rokama zamýšlený, když je dávali dohromady, a pak mu Tiffany mlčky strčí dítě do náruče+ S tímhle jsme ještě neskončili. +odsekne, ale s mnohem menší razancí než doposud, a když se Chris konečně přivítá s malou, kouká na něj tak poněkud rozněžněle+