Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 18:54

+pokrčí zlehka ramen+ Upřímně je mi jedno co si o mě myslíte. Ale vůči Van není správné brát jí otce a to byste jako matka měla vědět. Jako dobrá matka. +podívá se na ní vážně, i když má chuť jí utrhnout hlavu a zahrát si s ní kuželky, ale před Van nechce být zlá ani hnusná. povídá si s Van a pokukuje po těch dvou, jak se Tiffany má najednou k Chrisovi, zamračí se nad tím s chutí jí tu ruku urvat a strčit do míst kam slunce nikdy nezasvítí. nepatrně sebou trhne, když tak Tiffan začne vyvádět a zaraženě si nechá vytrhnout Van z klína+ Proboha ženská co blázníte? To je pro vás tak důležitý, aby vás dva Van sledovala když se hádáte? +zamračí se na ní a poněkud vykuleně sleduje ten výstup a její poznámka o sociálce a schovávání jí bodne u srdce, když před sebou najednou vidí, jak moc je na celý tý situaci vinná a jak moc ohrozila možnost Chrise vídat se s Van+ Co to sakra.... +vydechne, když kolem ní Tiffany produpe+ A dost. +zavrčí a vyskočí na nohy+ Tiffany, stůjte... +pustí se rychle do schodů přičemž si mrmlá něco o tom že jí utrhne hlavu a hodí do jezera, který po cestě zahlédla+ O co vám vůbec jde? Doteď vám to nevadilo a moc dobře jste věděla, že s nimi budu. Takže nejde o mě. Co chcete? +vrhne se k bráně doufajíc, že si třeba s Tiffany dokáže v klidu promluvit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 lis 2013 20:20

Rodičovské rady od milenky? Prosím. +protočí Tiffany velice půvabně očima+ Brát jí otce? +odfrkne si, až jí skoro přeskočí hlas+ Já nejsem ta, kdo jí ho bere. +sjede ji poněkud pohrdavým pohledem+ Alex mi řekla, jak to tam u vás funguje. +ohrne horní ret a oddupe si do hradu, a nezapomene za sebou bouchnout bránou+ Ne... ne. počkej. +chytne Chris Jasmine za paži, a tak nějak posmutněl zavrtí hlavou+ To by bylo jenom horší. Nebude s tebou mluvit. +povzdychne si, a vydá se dovnitř sám+ Chceš se soudit? +pozvedne v poklidu obočí, když ke svojí exmanželce dojde+ Já se s tebou budu soudit. I kdyby to mělo trvat roky, nenechám tě vymazat mě z jejího života. +svraští trochu obočí+ Dej mi ji. +řekne tiše, skoro prosebně, a jen se na ni chvilku dívá+ Já jsem se snažil tě milovat. Není to tak úplně naše chyba, že to nevyšlo. +zavrtí hlavou, a natáhne ruce pro Van+ Nejsi ráda? Můžeš žít život, jaký chceš, místo toho být přivázaná k chlapovi, co radši pracuje do noci, aby nemusel jít domů. +mluví k ní potichu+ Zažili jsme toho už dost, nemusíme si dělat ze života peklo, ne? +pousměje se+ koukni na ni. stvořili jsme spolu i něco hezkýho, ne? +pousměje se trochu+ Potřebuje nás oba dva. Já ti ji nevezmu, Tiffany. +zavrtí hlavou+ Jsi její máma, a nic na světě to nemůže změnit. Potřebuje i všechny ty věci co jí můžeš dát a naučit jenom ty. Nemám v plánu tě v její hlavě nahrazovat. +dívá se na ni upřeně, a jak tam tak spolu stojí, chviličku vypadají jako perfektní rodinka na stránky magazínů, jak byli před těma x rokama zamýšlený, když je dávali dohromady, a pak mu Tiffany mlčky strčí dítě do náruče+ S tímhle jsme ještě neskončili. +odsekne, ale s mnohem menší razancí než doposud, a když se Chris konečně přivítá s malou, kouká na něj tak poněkud rozněžněle+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 20:29

Nikdo jinej vám to očividně do očí neřekne. +odsekne se sladkým úsměvem+ No jistě, Alex. +protočí oči a povzdechne si jakože už je doma+ Co? +koukne zmateně na Chrise+ Ne, to tedy bude. +zavrčí, ale pak nějak povadne a posmutní, dřepne si tam na schody a hlavu složí do dlaní. schoulí se do bundy a do sebe a jen před sebe tak připitomněle kouká a přemýšlí, jak čeká až Chris přijde a vypadá jak hromádka neštěstí, protože jí připadá že to čekání nebere konce a žaludek má jak na vodě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 lis 2013 21:59

+rychle se rozloučí, a vynese Van ven, asi než si to Tiff rozmyslí :D, a asi holčičce vykládá něco srandovního, protože ta se směje na celý kolo, a vypadá to, že na všechno zapomněla; taška s věcma za nima levituje a oba vypadají docela spokojeně+ Tak co, můžeme jít? +usměje se Chris+ Víš co je dneska za den? +usměje se na Van+ Halloweeeen! +zakřičí oba dva dohromady vesele a rozesmějou se+ Jo, večer si pro tebe přijde teta Laura. +přikývne s úsměvem + Tak za copak letos půjdeš, co? +zajímá se, a ani ho nenapadne malou pustit z náručí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 22:08

+zvedne prudce hlavu, když slyší Vanesky a vyskočí na nohy, když se ti dva objeví na schodech+ Jasně, jasně můžeme. +usměje se na ně zase zářivě ale někde v postraním koutku mysli zůstávají obavy a starosti+ Co je to Halloween? +zatváří se poněkud zmateně, když s nimi srovná krok a vesele zatahá Van za spodek kabátku+ Teta Laura? Myslíš manželku Daniela? +zajímá se zvědavě a vypadá poměrně zmateně+ Jak za co půjde? Lidi já vůbec ničemu nerozumím. +zasměje se vesele a jemně položí dlaň Chrisovi na kříž, jelikož s ním potřebuje nějaký kontakt+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 lis 2013 22:41

+vydají se spolu stejnou cestou dolů k bráně,a Van přitom brebentí o tom, jak se měla na hradě, tak do toho moc nezasahuje a jen se usmívá+ Ten svátek o kterém jsem ti vykládal než jsme jeli k vám. Jsme pozvaní na tu ksotýmovou párty. +usměje se+ Děti většinou chodí koledovat v kostýmech, a dostávají sladkosti. Van chodí vždycky s Laurou, pořádá dětské večírky, můžou u nich přespat, a zítra ji dstaneme zpátky. +vykládá+ Ano, to je ona. +přikývne, a když dojdou na okraj pozemků, zmenší tašku a strčí si ji do kapsy+ Dobře se drž, a neupusť komtesu, jasné? +připomene Van zásady přemisťování+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 lis 2013 22:50

+poslouchá Van a povídá si s ní a naprosto z ní sálá nadšení a štěstí, že je malá s nima+ Aha, tenhle. +pokývá zamyšleně hlavou+ To už je dneska? +vykulí trošku oči, nějak ztratila povědomí o tom, co je vůbec za den+ Ahá, a za co půjdeš Van? Za princeznu nebo snad za vílu? +zajímá se, co má Van vymyšlené+ A proč my nedostáváme sladkosti? +zazubí se vesele zřejmě by si dala nějaký ten bombonek nebo lízátko :D + To si pro ní půjdeš... +zajímá se a nějak jí ty potřeby chodit taky pro Van po tomhle vystoupení, nebo spíš předstírá že nemá+ ...nebo jí přivedou? Mohli bychom je pozvat na oběd. Uvařila bych něco dobrýho, upekla... +nadhodí trošku nejistě jestli to není blbej nápad+ A co já? Já žádnou komtesu nemám. +posmutní trošku na oko, ale oba je tak nějak šikovně obejme a nechá se přemístit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2013 19:52

Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 11 lis 2013 20:04

+vezme si sako z křesla, chytne ji kolem pasu a přemístí je do uličky, odkud ji vyvede a octnou se na široké rušné ulici, hnedka vedle vývěsního štítu malé restaurace; jak dojdou ke dveřím, chlápek v livreji jim otevře dveře a převezme kabáty, Chris nahlásí jméno rezervace, a oba dva jsou uvedeni ke stolku pro čtyři, kde zatím nikdo nesedí. Restaurace je spíš menší a komornější, elegantní, v béžovo hnědých odstínech, a číšník jim donese vinný lístek a přistrčí jí židli+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 lis 2013 20:10

+zaujatě a se široka otevřenýma očima se rozhlíží kolem a usmívá se vesele a šťastně, i když trošku nervozně+ Děkuju. +usměje se kouzelně na číšníka, když jí přisune židli a pohodlně a elegantně se usadí+ Tady se mi moc líbí. +usměje se na Chrise, když se ještě jednou rozhlédnou kolem a položí ruku na stůl němě žádajíc, aby jí za ní vzal a držel jí, aby se nezvedla a nezdrhla a trochu se uklidnila+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner