Akce "Londýn"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Londýn"

Příspěvekod Tobiáš » 08 lis 2013 13:53

*už ho ani nepřekvapí jak se převlíkne a zamaskuje auto, asi se začíná adaptovat:D. Vyhlídne jí přes rameno na situaci* To tedy...Není nad soukromé kluby.*cukne koutky* hm..zatím to jde *uculí se a opře se ramenem o zeď* myslím, že to nebude trvat, myslí si, že nás převezli...*poznamená spokojeně, když pozoruje Ariho, jak si tak stojí a čeká na Shawa*

Shaw: *odstaví auto do stínu, vystoupí a taky se rozhlídne, ale v té tmě mu lidský zrak nedovolí dohlídnout tak daleko, jako jsou Beccy a Tobiáš. Přesto se nepatrně zamračí, trochu ho svrbí mezi lopatkami... výcvik SAS přece jen k něčemu byl...drží se proto stranou světel a dojde k Arimu* Bez problému? *zeptá se*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 lis 2013 15:49

Jo, soukromý kluby mají nepopiratelný kouzlo +mrkne na něj s úsměvem+ Hmm, taky si myslím. To bude ale nepříjemný překvápko. +škodolibě jí zajiskří v očích a taky na chvilku vykoukne a zkontroluje, jestli se něco děje+ Kdo by to byl řekl, že se nám ty nákupy tak zvrtnou, co? +cukne koutky+ I když...asi už bysme s tím pomalu měli počítat, co? +střelí po něm pobaveným pohledem+ Doufám, že Man a Postrachovi nedělali fízlové moc velký problémy. +nakrčí trochu ustaraně čelo+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 08 lis 2013 15:59

+nedbale se opírá o kapotu auta a počká, až k němu Shaw dojde. Všimne si, jak pohledem přejel okolí a automaticky udělá totéž. Ani on nic podezřelého nezahlédne, přesto ho mrazit v zátylku nepřestává+ Jo, všechno v pohodě. Jakobych jel na obyčejnou večerní vyjížďku. +cukne nepatrně koutky a odlepí se od auta.+ Ale budu rád, až nebudem tak..na ráně. +znovu přejede okolí ostražitým pohledem+ Předpokládám, že ten klub je někde tady, přestože jsem neviděl nic, co by se za něj mohlo pokládat. +zadívá se na něj s mírným zájmem+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Manori » 09 lis 2013 13:06

Pff...*sedne si na místo spolujezdce* já si to moc dobře pamatuju, jak si mi prošlápaval kobereček, jak ses snažil brzdit naprázdno...*uchechtne se. Postrach se na ni jen TAK podívá, že se raději připásá a zmlkne. Vzápětí se auto odlepí od krajnice a vystřelí na místo určení. Nemusí si dělat starosti s hlídkama na ulicích, když mají vypůjčené auto od agentů a Ulriška je dobře instruuje, kudy a jak nejrychleji se tam dostat*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 09 lis 2013 13:08

To mají. *usměje se* Nevím jak ty, ale nic mě nepotěší tak, jako nepříjemně překvapený protivník...*poznamená tiše* Jo...někdy mě sice napadne pošetilá myšlenka, že by fakt mohlo jít jen o obyčejnou nudnou záležitost...ale mám takový pocit, že si to trochu přivoláváme. *cukne koutky* hm..to já taky...*s tím mu zavrní mobil, se zprávou od Man, že jsou na cestě*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Manori » 09 lis 2013 13:11

Shaw:
To předpokládáte správně...*přikývne a zamíří k jedné z budov, co vypadá opuštěně, zatlučená okna, dveře...nejde ale k hlavnímu vchodu, nýbrž do boční uličky, kde se po pár krocích vyloupnou na první pohled obyčejné dveře...šáhne za zárubeň, najde tlačítko, dveře s tichým klapnutím povolí a odhalí skutečný vchod, skutečné dveře, mnohem modernější a neprostupnější..v nich je taky čočka kamery, kterou si ochranka uvnitř zkontroluje, kdo jim to leze do pelíšku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 lis 2013 19:23

Jo, tak to mě taky dokáže docela hezky zvednout náladu. +zajiskří jí v očích+ za ty výrazy bych si kolikrát i zaplatila. +cukne koutky pobaveně+ Já bych řekla, že to je spíš extra talent na průšvihy. +uculí se vesele+ Hmm, zdá se, že se chlapci rozhoupali k činnosti...+zvážní rychle a opatrně vykoukne, aby viděla, co se tam děje. Když zmizí v jedné z uliček, rychle opustí svůj úkryt a tiše a skryti ve stínech zamíří za nimi.+ Hmm, tak tomu říkám slušně utajený klub. Někdo je tu vážně trochu paranoidní. +konstatuje tiše a pozorně si dveře prohlíží, čočka kamery ji nepotěší, ale je to jen okrajový problém+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 09 lis 2013 19:31

+kývne jen dvěma svým gorilám, aby šli s ním, zbylí dva zůstanou na místě, nebo spíš hlídají okolí, kdyby se měl přece jen někdo nevítaný objevit. Následuje Shawa a se zájmem sleduje ty bezpečnostní opatření a pomyslí si, že ten chlap je fakt trochu cvok, nahlas to ale samozřejmě neřekne, obchod je obchod a lidi jsou různí, že:D Ještě pozorně přejede pohledem okolí a když se dveře otevřou, vejde dovnitř jako první, následován Shawem. Nechá se provést poměrn spletitými uličkami, po cestě nepotkají nikoho, za to, si všimne nejmíň čtyř dalších kamer a kdoví kolika si ani nevšiml. Nakonec se zastaví před dalšími dveřmi a ty je už dovedou do zmíněného klubu, že tam peníze nechyběli je vidět interiéru.+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Tobiáš » 10 lis 2013 10:26

Jo, utajený...*vykoukne, když vchází dovnitř*a něco mi to připomíná...ten systém není úplně špatný...ale při představě že narazíš na takové dveře pod atrapou...docela snadno objevitelné...na tom by měli zapracovat.*zavrtí hlavou* co s tou kamerou?*zeptá se tiše a když se Beccy otočí, zjistí, že se baví po drátě s Ulriškou, která mu řekne, že to je uzavřený obvod a nemá jak ji nabourat* no, tak zas tak amatérští nejsou...*přizná neochotně*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 10 lis 2013 10:31

*přibrzdí, když se blíží k místu určení*

Man: Zpomal...*sykne, jak ji něco upoutá u krajnice, i když tam není vidět nic. otevře okýnko a natáhne ruku...kousek od nich se zavlní vzduch a na chvíli odhalí Lotus* hm..jsme tu správně....*uculí se*

A já proč mi něco rozmlouvalo tam zaparkovat...*poznamená trochu nakřivo a jede ještě o kus dál, kde auto odstaví*

Man: *vystoupí, už převlečená z šatů, neb by se jinak zabila o vlečku a podobně jako Beccy použije maskovací kouzlo a kouzlo proti mudlům a společně se vydají po ulici pěšky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet