Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Tousignants » 12 lis 2013 17:04

Jistěže je to baví, ale ocenila bych u domácí večeře i jiná konverzační témata než novelizace sbírky zákonů. +pousměje se Laura vesele+ Hlavně že si našli svůj systém, co jim funguje. +přikývne+ To zní moc dobře. +přikývne s úsměvem a pozvedne skleničku v přípitku, a maličko upije+ Jak jste se vlastně poznali vy dva? +zajímá se, akorát když jim donesou předkrmy+
Například sirotky v Africe, že. +přikývne Dan, ale je vidět, že se jen tak popichujou, a myslí to hezky+ Jo, já se kvůli tobě naučil na housle, tak si vůbec nestěžuj. +zašklebí se vesele na Chrise+ Máš jediné štěstí, že byla pěkná. +uculí se a chopí se příboru+
Tousignants

Příspěvekod Christian » 12 lis 2013 17:08

No dovol, já se starám. +koukne po ní naoko dotčeně+ Ale ty tomu vůbec nerozumíš, ta poslední novela může úplně nabourat základy naší praxe. +zavrtí rozohněně hlavou, a Dan už souhlasně přikyvuje, a otvírá pusu aby k tomu něco řekl, když se mu tak bolestně zkříví obličej, jakoby ho snad někdo pod stolem kopnul, a Laura se spokojeně uculí+ Takové období... ani ne. +pousměje se, jako že on svoji budoucí ženu takhle neuháněl+ Jo, to byla moc dobrá akce. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 lis 2013 17:54

To ano, ale naštěstí s tím Chris tak moc často nezačíná. Je mu jasné, že ať se snažíme sebevíc, tak tomu stejně jen tak neporozumím? +zazubí se vesele+ Ano, to je. +pokývá souhlasně, že je to to hlavní+ Ale já vím, zlato, jen ne vždycky se ti to podaří. +usměje se na něj měkce a zamilovaně, jemně a konejšivě ho pohladí po paži. už se pomalu připravuje na to, že se budou celý večer bavit o práci, asi by jí to moc nevadilo kdyby mohla poslouchat Chrisův sexy hlas, ze kterýho je často skoro hned hotová, ale když sebou Chris tak trhne má co dělat aby se nezačala culit, když jí dojde, co se stalo že tak zmkl a přišlo jí to v tu chvíli vtipné+ Na housle? +zamrká překvapeně+ Ty ses učil na housle? Že ses mi nepochlubil. +zazubí se na Chrise vesele+ Jo moc dobrá akce. +usměje se na Chrise+ Za žádný večer jsem se tolikrát ještě neztrapnila. Sestřina kamarádka pořádala ples kdy sme museli půlku večera strávit na bruslích. Nikdy jsem na nich předtím nestála ale nejsem si jistá kdo komu přesně padl pod nohy, jestli to nebylo vzájemný. +zazubí se vesele na Chrise ale v očích jí tak měkce svítí a zamilovaně hřeje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 12 lis 2013 19:35

Obávám se že jim nezáleží na tom, zda někdo rozumí a přikyvuje nebo ne. Základní vlastností právníku je, že se rádi poslouchají. +zazubí se Laura a na Danielův vražedný pohled se naprosto svatouškovsky uculí+ Bruslení je dobrá záminka. +přikývne vesele+ A jak je to dlouho? +zajímá se a po malých soustech přitom ujídá svůj předkrm+

Na housle jsem se učil já, protože tady pan "Romantická kytara" se rozhodl zahrát jedné studentce léčitelství pod okny serenádu. +protočí pobaveně oči Dan+ Nutno dodat, že nás málem sbalili za rušení nočního klidu. Ale nakonec ti dala, ne? +zazubí se+
Tousignants

Příspěvekod Christian » 12 lis 2013 19:38

+Chris jakože šokovaně zalapá po dechu, když uslyší tu strašlivou urážku+ To tak, jsem rád že umím co umím, housle jsou na mě moc přesné a náročné. +zavrtí hlavou a zapije sousto vínem+ Vždyť já na nich taky sotva stál. +pousměje se, jak si na to vzpomene+ Jezdil jsem strašně nenápadně okolo mantinelů, jakože nic. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 lis 2013 20:03

Jo na tom něco na tom bude. +souhlasí vesele+ Navíc se s nima dost blbě vyjednává. Na všechno mají odpověď. +zazubí se vesele+ Serenádu? Vždyť neumí zpívat. +zasměje se tiše mezi jednotlivými sousty a dělá že Danielův poslední dotaz na Chrise přehlédla+ Vážně? Nestačila jsem si všímat, když sem se snažila nespadnout ti přímo pod nohy. Což nebylo vůbec jednoduchý, když si mě tak rozptyloval. +pokračuje dál v zamilovaném zírání na Chrise+ No... +zamrká trošku roztěkaně jak se musí přinutit zase přemýšlet+ ... asi třičtvrtě roku. +dojde nakonec k závěru, když si to tak nějak v hlavě spočítá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 12 lis 2013 23:07

To je pravda, ale člověk si časem nějakou tu páku najde. +uculí se Laura+ Třičtvrtě roku. +loupne po Chrisovi nesouhlasně očima+ Máš pěkný škraloup, drahoušku. +svraští to svoje perfektně vytrhané obočí+ To neumí. +zazubí se vesele Dan+ Ale dostatek tequily dokáže každého přesvědčit, že dovede cokoliv. +pokrčí výmluvně rameny+ Chtěla jsem koupit Ness k Vánocům začátečnickou sadu na lektvary, jestli to není problém? +zvedne Laura tázavě obočí, jak si na to vzpomene+
Tousignants

Příspěvekod Christian » 12 lis 2013 23:09

Náhodou, já zpívám báječně. +urazí se skoro, ale jen tak naoko+ Já? Rozptylovat? Vždyť jsem tě držel na nohou. +zazubí se+ To budu mít na talíři ještě dlouho, že? +zazubí se na Lauru+ Lektvary? Já v tom problém nevidím. To by ji i mohlo bavit. +přikývne+ Pošlu ti kopii jejího dopisu pro Ježíška. +slíbí a očká, než jim dolijou víno+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 lis 2013 00:14

Jo to je fakt. +usměje se vesele a v očích jí trošku zablýská, než se v duchu okřikne že na takový věci teď myslet nemůže+ Tak teď si nejsem jistá, co provedl. +těká mezi těma dvěma trošku zmateně pohledem+ Jo alkohol ten dělá divy. +usměje se vesele na Dana a vypadá to že tou představou zpívajícího Chrise je dost poměrně pobavená+ To je koneckonců možné, opilého jsem tě ještě zpívat neslyšela. +zazubí se na něj vesele, ale natáhne se aby mu jemně stiskla dlaň a udělala a něj nenápadně oči+ No právě... držel si mě. To stačilo. +zazubí se na něj vesele a k tomu kdo chce co koupit malé Van se raději neplete a a ni nechce, proto se jen usmívá+ Lekvary pro začátečníky? +vykulí trošku oči, než se zarazí a hodí rychle zpátečku, jelikož by určitě měla něco takového znát+ Jen to nesmí přijít do rukou Chrisovi. Ti dva by mohli vyhodit celej barák do vzduchu. +dodá rychle vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 13 lis 2013 17:59

+no ti dva taktně dělají, že si toho nevšimli :D+ Třičtvrtě roku je trochu moc na to, abychom se dozvídali jenom drobky z pod stolu. +zamračí se Laura, ale je vidět, že to myslí dobře+ No to o hodně přicházíš, zvlášť když se pokouší o Aerosmith,to je vážně chuťovka. +uculí se vesele+
To teda jo, o Chrisově verzi Dream on se vypráví po celým Montmartru ještě dneska. +zasměje se Dan a odloží vidličku+Lektvary, kup jí koště, ať z ní vyroste něco pořádného. +uculí se+
Tousignants

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner