Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 13 lis 2013 18:02

Na to zapomeň, nic takového ani nikdy neuslyšíš. +zavrtí hlavou vesele+ Musím si ponechat nějakou důstojnost. +zazubí se a stiskne jí ruku+ Já jí košťátko koupit chtěl, to dětské, ale Tiff se to nelíbilo, prý je to nebezpečné. +pokrčí rameny+
Pořád trvá na tom, že ti ji nepůjčí na Vánoce? +svraští Laura soustrastně obočí+
Uhm... +polkne poněkud, protože to ještě neřešili :D+ Uvidíme. Lektvarová sad bude dobrá. +zakecá to rychle+ A náhodou, to je prakticky nevybuchnutelné, ani já bych s tím nepodpálil dům. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 lis 2013 18:56

Ach tak... +vydechne zamyšleně+ Myslím, že to můžu taky tak trošku já. Seznámit se s vámi je poměrně velký krok a nechtěla jsem do něho Chrise tlačit dokud si nemyslel, že už nastal čas. +pousměj se měkce+ Aerosmith? +vykulí trošku překvapeně oči a pak se tiše zasměje+ Chrisi? +protáhne a stočí k němu pohled, aby si požádala o nějakou ukázku, když jí to zatrhne, takže se vesele rozesměj+ O tom si ještě promluvíme. +uculí se na něj vesele a měkce+ Ty máš důstojnosti na rozdávání. +usměje se něžně a palcem ho pohladí po hřbetu ruky+ Kdyby to bylo příliš nebezpečné, tak by je neprodávali ne? +nakloní hlavu trošku nechápavě na stranu a při Lauřině poznámce ztuhne a úsměv jí zmizí ze rtů+ Tiffani ti nechce půjčit Van na Vánoce? +pronese po chvíli ticha a stočí k němu pohled ve kterém se míchá lítost se vztekem a zodpovědností, protože něco takovýho rozhodně jen tak nezamluví+ To je kvůli mě, že jo? +hlesne tiše jak jí to zacvakne do sebe, stočí pohled za jeho rameno aby se pokusila soustředit na tapetu na stěně, jelikož se to na ní začalo všechno sypat. vzpomene si na to jak Tiffany vyváděla když přišla spolu s Chrisem pro Van a všechny ty pocity co v tu chvíli měla jsou zpátky+ Omluvte mne na chvilku, potřebuju si odskočit. +pronese tiše a vstane, pousměje se chabou náhradou, jakože je všechno v pořádku a vydá se směrem, kterým tuší toalety, po cestě se raději ještě optá číšníka a pak zapadne dovnitř a do první kabinky, která je volná+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 lis 2013 22:45

Hloupost, dělá zagorku. +zazubí se Dan+
Ne,o tom už rozhodně nikdy mluvit nebudeme. +vrtí Chris rázně hlavou+ Nemyslím si, že je to nebezpečné, ta košťátka létají sotva půl metru nad zemí, jde jen o ten pocit letu, a když se jim vymezi hranice, ve kterých smí létat, samy přistanou, když se dítě dostane mimo ně. Ale hádám, že s logikou to asi tady nepůjde. +ušklíbne se a odstrčí prázdný talíř+ To není... promluvíme si o tom doma. Prosím tě.... +natáhne k ní ruku, jenže to už je pryč, a Laura vypadá naprosto zahanbeně+
Nechtěla jsem... nenapadlo mě... omlouvám se. +stiskne Chrisovi ruku+
Jo, to je dobrý. +zavrtí hlavou roztěkaně+Asi bych měl...+odloží ubrousek a vstane ze židle+
Jistě, na dámské toalety. A už nás sem nikdy nepustí. +zvedne obočí Laura, a vstane sama, předběhne ho a na záchody vleze sama; nejdřív zkontroluje, jestli tam není nikdo jiný, a pak si složí kabelku na umyvadlo a vytáhne pudr+ Upřímně řečeno, není to tak horké. +poznamená nahlas+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 lis 2013 00:01

+zamkne se na hajzlíku a sveze se po dveřích na bobek. není to o tom, že by chtěla brečet, ale o tom že dostala děsný vztek sama na sebe i na Tiffany a hrozí že by se mohla prozradit, proto se potřebuje uklidnit a dát do pořádku a zahnat ten smutek, co jí svírá hrudník+ Vážně? +houkne, když se vzpamatuje z toho šoku co způsobil Lauřin nečekaný hlas+ Viděla jsem jak vyváděla, když jsem přišla s Chrisem pro Van. Prý má v papírech, že Van musí půjčovat jejímu otci a ne bláznivýmu idiotovi co si to užívá s nezletilou. Nechápu, proč všichni kolem mýho věku tolik nadělají, nejsem zase o tolik mladší než ona a rozhodně nejsem nezletilá. +zamračí se, pak si povzdechne a vytáhne se na nohy+ Já se jen prostě strašně bojím toho, že o Van kvůli mě přijde. +zabrouká smutně, když odemkne kabinku a otevře dveře+ A Vanessce něco takového taky nepomáhá. Viděla jsem jí tam stát samotnou zatímco ti dva se hádali. +skutečně je na ní vidět, jak moc jí to trápí a nechce, aby Chris s Van dopláceli na její přítomnost+ A to jen protože jsem pro Van chtěla jet s Chrisem. +povzdechne si tiše+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 14 lis 2013 10:51

+Dan akorát poplácá Chrise velice soustrastně po zádech a objedná dvojitýho gina pro oba, a nic k tomu neříká, pač je mu jasný, že když to bude chtít řešit začne sám+

Vážně. +přikývne Laura s tím svým měkce francouzským přízvukem, a začne si opatrně pudrovat nos v zrcadle+ Já ji znám celou dobu, co byli manželé. +ušklíbne se maličko+ Hází výhružkami, protože může. Ale péče o předškolní dítě je pro svobodnou matku náročné i v našich podmínkách. A Christian by jí něco takového nedovolil. +zavrtí hlavou+ Udělal by z toho obrovskou mediální kauzu. Ani u nás nejde jen tak dítě sebrat bez závažného důvodu, a on by nikdy neudělal nic tak vážného, aby ho to mohlo stát dítě. +dodá nevzrušeně, přepudrjue si čelo a na chvilku se odmlčí, tak zvažuje, jak moc otevřeně může mluvit+ Věk je záminka. +poznamená potom+ Zástupná věc za ty, které se nevyslovují. +dodá ještě+ On dělá co může. +povzdychne si trochu, a zaklapne pudřenku+ všichni děláme. A pořád je to pro ni lepší než dívat se, jak žijou vedle sebe a pomalu se začínají nenávidět. +pokrčí rameny+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 lis 2013 11:19

+sleduje jí pozorně a smutně, jak nad tím vším přemýšlí+ Myslím, že to podvědomě vím. Že by to nezašlo tak daleko, ale nechci být její záminka, proč dělat věci horší. +povzdechne si+ I beze mě by to bylo zlé, natožpak když je na koni. Vidím jak to Chrise trápí a jak ho užírá, že se musí hádat o vlastní dceru. +sklopí smutně pohled do země+ Nevím co mám dělat. Můžu jen stát a přihlížet, protože když něco řeknu je to ještě horší. A štve mě, že nemůžu nijak víc pomoc. +zavrtí smutně hlavou a odlepí se od futra, přejde k umyvadlu a zapne vodu, aby si umyla ruce+ Nejsem neplnoletá ani víc jak tři roky mladší než ona. +zamručí podmračeně+ Co se nevyslovuje? +stočí k ní vážný pohled+ Já vím, že ano. Jsou chvíle kdy nechápu, jak to dokáže ustát. +pousměje se měkce a na chvíli vypadá skutečně zamilovaná+ Chápu jeho přístup, že Van potřebuje matku ať už je to taková megera nebo ne. Jen se ptám jak něco takového může dlouho vydržet. +povzdechne si tiše+ Já vím, že děláte. +pousměje se na ní mile+ Tohle... tahle celá situace je pro mě... +povzdechne si a zavrtí smutně hlavou+ Já vím, že se s tím musím naučit srovnávat, ale je to těžší když mě používá jako záminku. +zatváři se ztrápeně+ Vždycky dostanu strašnej vztek.. na ni, na sebe... raději si zajdu na toalety, než abych to neustála a řekla něco co nechci. Už takhle to má těžké, nechci mu ještě víc přidávat.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 14 lis 2013 22:12

Našla by si jinou. +pokrčí rameny a malíčkem si v zrcadle poopraví oční linku+ Myslím, že ani tak nezáleží na tom, kdo vedle Christiana je, jde o to že tam někdo je. +pousměje se trochu+ A to že se o ni hádají je stěží tvoje vina. Oba dva jsou neskuteční berani, prostě se potřebují poprat a vymezit si svoje teritoria. +povzdychne si+ Můžeš mu stát po boku, podporovat ho, dělat mu zázemí a domov, být jeho pevný bod. +pokrčí rameny+ Rodina. My... víc nemůžem. +pousměje se trochu smutně, a chvilku ji pozoruje, jak to zvažuje+ Nesezdané soužití. Nejsi členka společnosti. Nikdo nic neví o tvém původu, krevní čistotě. +mávne rukou, jako jestli musí pokračovat+ On je... tvrdší než vypadá. +usměje se měkce+ pořád se hlídá a musí mít všechno pod kontrolou, ale pral by se do posledního dechu. A když ho tak vidíš... umí být... prázdný, odhodlaný, děsivý. +promne si prsty pod proudem vody+ Ale je to dobrý člověk, a v sobě, v jádru, má něco moc zranitelného, o co je potřeba pečovat. +usměje se+ Takže jsme ho adoptovali. +dodá vesele+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 lis 2013 23:08

+tiše si povzdechne a utrhne papírovou utěrku+ Jo asi máš pravdu. Děkuju. +pousměje se na ní+ Jo o to se snažím. +pokývá vážně hlavou+ Ale bojím se, že to jednou neustojím a něco řeknu nebo udělám a neskončí to dobře. +zavrtí smutně hlavou+ Ale snažím se. Chci aby byl šťastný, vracel se rád domů a aby věděl, že tu prostě pro něj jsem. +trhne zlehka rameny a pousměje se+ Ach, ano. +posmutní trošku ještě víc+ Vždycky na to zapomenu, ale snažím se aspoň něco napravit. Vicky mě pomalu učí jak se chovat, chci minimalizovat důvody k tomu, aby si tak stěžovali. +pokrčí zlehka rameny a opravdu se snaží udělat to Chrisovi snazší+ Jo, není to tak dlouho, co jsem měla možnost nahlédnout pod tu druhou děsivější stránku. +pokyvuje hlavou, že si toho je moc dobře vědoma+ Ne vždycky je to s ním lehký. Trvalo mu dlouho, než si dovolil být zase šťastný a připustil si mě blíž k tělu a o to víc si toho vážím. A vidět ho jak se trápí... +povzdechne si tiše+ ...bolí mnohem víc, než kdybych se trápila sama. +zavrtí hlavou a vyhodí mokrou papírovou utěrku do koše+ Jo to je moc dobře. Lepší přátele si nemůže ani přát. +usměje se na ní+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 15 lis 2013 15:08

+otře si ruce do nahřátého ručníčku (papírový útěrky, tss :D) a odloží ho do košíku+ No, to si musíš srovnat sama se sebou, jakou roli chceš v jeho životě plnit. +pokrčí rameny, zastrčí si uvolněné vlasy za uši a usměje se na sebe do zrcadla+ no, mám takový pocit... kdyby chtěl něco takového, asi by si hledal partnerku v takových vodách. +pousměje se+ Vicky? +pozvedne obočí překvapeně+ Vážně? tedy, já ji skoro neznám, ale co Christian vyprávěl... netipla bych ji na učitelku etikety. +uculí se+ Jo, má strach, že se zase spálí. +přikývne s povzdechem+ Ani bych nespočítala, kolik slečen už jsem se mu pokusila dohodit, ale vždycky to ztroskotalo na jeho neochotě se vázat. Ony dřív nebo později začaly požadovat něco hlubšího, veřejný závazek, a on k tomu nebyl ochoten. +přikývne s povzdechem+ No to ano, on umí trpět velice intenzivně a velice okázale, když chce. +uculí se+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 lis 2013 15:22

Ale to ano, to mám. +pousměje se měkce a bezděky si prohrábne vlasy, jak na sebe kouká do zrcadla+ To ano, ale... chtěla bych mu to udělat snažší. Mě to neublíží a možná, opravdu je možná, to věci trošku zlepší. +pokrčí zlehka rameny+ To taky není. +zasměje se vesele+ Ale nějaký základy mi dala. A někde se začít musí. +zazubí se vesele+ Nedivím se mu, hodně mi toho vyprávěl... +povzdechne si a smutně nad tím zavrtí hlavou+ Umím si to představit. +pokývá vážně hlavou, že sama vidí jak pro něj bylo těžký a zdlouhavý k ní začít přistupovat z toho hlubšího veřejnějšího způsobu vztahu+ Tak s tím můžu souhlasit. +rozesměje se vesele a vrtí zlehka hlavou+ Asi bychom se měli vrátit. +přejede si dlaněmi po pasu a urovná si šaty+ Omlouvám se. +koukne na ní omluvně, že se předvádí jako histerka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner