od Jasmine Clarvik » 14 lis 2013 11:19
+sleduje jí pozorně a smutně, jak nad tím vším přemýšlí+ Myslím, že to podvědomě vím. Že by to nezašlo tak daleko, ale nechci být její záminka, proč dělat věci horší. +povzdechne si+ I beze mě by to bylo zlé, natožpak když je na koni. Vidím jak to Chrise trápí a jak ho užírá, že se musí hádat o vlastní dceru. +sklopí smutně pohled do země+ Nevím co mám dělat. Můžu jen stát a přihlížet, protože když něco řeknu je to ještě horší. A štve mě, že nemůžu nijak víc pomoc. +zavrtí smutně hlavou a odlepí se od futra, přejde k umyvadlu a zapne vodu, aby si umyla ruce+ Nejsem neplnoletá ani víc jak tři roky mladší než ona. +zamručí podmračeně+ Co se nevyslovuje? +stočí k ní vážný pohled+ Já vím, že ano. Jsou chvíle kdy nechápu, jak to dokáže ustát. +pousměje se měkce a na chvíli vypadá skutečně zamilovaná+ Chápu jeho přístup, že Van potřebuje matku ať už je to taková megera nebo ne. Jen se ptám jak něco takového může dlouho vydržet. +povzdechne si tiše+ Já vím, že děláte. +pousměje se na ní mile+ Tohle... tahle celá situace je pro mě... +povzdechne si a zavrtí smutně hlavou+ Já vím, že se s tím musím naučit srovnávat, ale je to těžší když mě používá jako záminku. +zatváři se ztrápeně+ Vždycky dostanu strašnej vztek.. na ni, na sebe... raději si zajdu na toalety, než abych to neustála a řekla něco co nechci. Už takhle to má těžké, nechci mu ještě víc přidávat.