od Cairo » 15 lis 2013 00:27
Páni, máš mě přečtenou, *zasměje se* Musím se brzo vydat na průzkum, znáš mě, jsem zvědavka, co leze všude. A kdyby se mi náhodou podařilo někde zabloudit, mám to štěstí, že se můžu kdykoliv přemístit. *Sleduje, jak otevírá víno a letmo pohledem zkontroluje, jestli se jim nepálí večeře.* Ten bungalov zní taky skvěle, jendou se tam zašiju třeba na celý víkend a budu si jenom vychutnávat moře a sluníčko, ale to má čas, zatím jsem naprosto unešená z tohohle, *obšírně mávne rukou, aby poukázala na ten luxus všude kolem, na něco takového rozhodně není zvyklá. Pak od Nef převezme skleničku.* Co takhle na první krok stranou z cesty, která už nikam nevede? Možná prákrát zakopnu o kořen nebo se škrábnu o větvičku, ale dřív nebo později narazím na jinou pěšinu a kdo ví, kam ta mě zavede, *pousměje se tomu filosofování, ale tenhle příměr vážně vystihuje její situaci, její život teď byl opravdu jak rovná asfaltová cesta, která se táhne do zamlžených dálek bez čehokoliv, co by nějak narušilo tu zajetou rutinu*