Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Styx Lupin » 16 lis 2013 19:21

Aha tak +viditelně si oddechne ohledně toho výcviku+ To bylo ještě předtím, než jsi mně začal učit. Teď mám jediného učitele +ujistí ho popravdě+ A toho nejlepšího. Není to lichotka, ale holý fakt +usměje se na něj a zase se věnuje jeho radám+ To je fakt, menší výška mi už mnohokrát posloužila jako velká výhoda, například když jsem se vysmekla jako úhoř ze zdánlivě beznadějné situace o půl metru vyššímu hromotlukovi. Myslela jsem, že praskne vzteky +uculí se vesele a pak už se soustředí na jiný způsob držení nože+ Takhle nějak? +prudce bodne nůž zespoda do figuríny v oblasti břicha, levým loktem jí zasadí ránu do brady, výš ani nedosáhne, jelikož figurína se k ní pochopitelně neskloní, a pravou rukou jí bleskově zapíchne čepel hluboko do boku. Vše trvá sotva dvě vteřiny, pro člověka málo, pro Postracha věčnost. Pak nůž vytáhne, dramaticky otře fiktivní krev z obou stran čepele o kalhoty a uculí se na Postracha, je dneska nějaká rozverná+ Slabší ruka? Docela to jde, zatěžuji a cvičím ji stejně jako pravou. V dětství jsem měla dokonce levou ruku šikovnější než pravou. Ale jsem pravačka, tudíž s levou nedokážu tolik, co s pravou.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 16 lis 2013 19:57

Tak když jediný...*zatváří se spokojeně a cuká koutky, jak předvádí divadýlko* dobře..moc dobře...nakonec budeš přírodní talent..*nedodá jestli na boj s nožem, nebo na divadlo:D* To se hodí...*přikývne na to cvičení* je dobré, mít v případě nutnosti šikovnou i druhou ruku...můžeš se zranit, nebo ti pravačku chytí nepřítel...pak je levá nutná...a nebo jí můžeš překvapit...toho zneužívá Man a docela úspěšně. Zkus to samé i levou...nejdřív obyčejný útok a pak tu kombinaci. Uvidíme, jak ti to půjde...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 16 lis 2013 22:27

+neřekne na to nic, jen se na něj usměje, ale uvnitř se tetelí radostí, pochvala od Postracha je vzácnější než přírodní úkaz. A je jedno, jestli je za bojový výkon, nebo za herecké nadání:D+ Nebo mi pravačku někdo usekne... jak se stává poslední dobou hitem +uculí se, ale pak už se zase soustředí na práci. Zopakuje předchozí útok, tentokrát pro změnu levačkou a poté to spojí s tou sestavou, už bez toho divadýlka a s opravdovou snahou, vzhledem k tomu, že je to jej slabší ruka. V obou případech se její levá ruka téměř vyrovná té pravé co do síly, kýbly s vodou asi opravdu zabírají:D, jen rychlost je o něco pomalejší, takže jí celý výpad trvá o vzácnou vteřinu déle+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 lis 2013 22:47

(ježiš! no to vůbec nestraš, s těma rukama, nebo se mi o tom začne už i zdát! :shock: :zed: :ss :lol: )
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 17 lis 2013 13:00

( :lol: to je momentálně nějak "in" být bez ruky... :lol: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 17 lis 2013 14:33

(Man: a to jsi ještě neviděla Thora 2 :lol: )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 18 lis 2013 18:17

Co, to je nová módní vlna?*povytáhne obočí a sleduje ji* Není to špatné...určitě si i doma pak zkoušej cokoliv, co budeš trénovat, na obě ruce...Fajn, to byla možnost, pokud stojíš před tím člověk...pokud se ocitneš na boku...třeba když budeš uhýbat, je dobré si při tom manévru přehmátnout a můžeš ho trefit i od boku...*vezme si od ní nůž, pohne se od figuríny na stranu a během toho si přehodí nůže tak, že mu čepe směřuje k loktu ruky, kterou je blíž k figuríně, pak ruku propne a bodne do boku figuríny a zase odtančí pryč* teď ty...*podá jí nůž rukojetí napřed*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 18 lis 2013 21:13

Přesně tak. Na vlastní oči jsem viděla dva připady useknutí pravé ruky a o třetím jsem slyšela od kámošky ( :lol: ) Na oběti to docela funguje, měl bys to taky na někom vyzkoušet +uculí se od ucha k uchu a po krátkém rozptýlení se opět soustředí na jeho výklad+ Trénuji. Pořídila jsem si činky Kettlebell na posilování +pochlubí se tak trošku, že se doma nefláká a pak pozorně sleduje jeho výpad z boku a tajně se kochá tou jeho bojovou dokonalostí:D. Když jí vrátí nůž, zopakuje, co jí předvedl, snaží se ho přesvědčivě napodobit a docela jí to i jde, je prostě talent od přírody:D, krom toho přece jen už není žádný začátečník. Když bodne bokem do figuríny, úder je o hodně tvrdší a razantnější, než ty předtím+ Tenhle způsob... +ukáže držení nože čepelí šikmo do boku+ ...je pro mně snadnější. Mám silnější a rychlejší ruku, když můžu protáčet zápěstí +zkusí to ještě naprázdno a zasviští několikrát čepelí do vzduchu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 19 lis 2013 11:41

Tak přece...*kroutí hlavou, že se to fakt rozmáhá jako módní vlna, pak se drobně pousměje* Nechci se tě strašit, ale dávno se stalo. A nejen to..*na chvíli má neproniknutelný a nicneříkající výraz v tváři, pečlivě neutrální* A nemělo to nic společného s tím, čím teď jsem..*blýskne po ní upíříma očima*Akorát to nadělá nepořádek...nepraktické, jeden musí dávat pozor, aby si nezamazal manžety. *cukne koutky a nedodá, že na to je výborný gumový overal,pro jistotu:D* Ah...výborně...lepší než kýble s vodou, co?*cukne koutky* Hm...vypadá to tak...pak by sis měl pořídit i nějaký nůž, který je na to přímo dělaný...na tenhle způsob držení...ale je dobré to zkoušet i s obyčejným, pro cvik...fajn, tak myslím, že bodné rány by ti šly, teď se podíváme, jak to propojíš s obranou...*usměje se a kývne bradou, aby se vrátili ke stolečku s hromádkou nožů*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 19 lis 2013 22:28

Víš, že mně i napadlo, že v tom budeš určitě daleko před nimi? +uculí se vesele, ale pak jí úsměv trochu přimrzne na rtech, když se na ni podívá tím svým kolena podlamujícím pohledem a orosí se z toho až na zádech+ Ehm, to věřím +vyloudí na rtech hranatý úsměv a radši se dál neptá+ Heh, nepořádek... znám jednoho, který si k těmto účelům nechává natáhnout na zem obrovský igelit, aby si neumazal koberec. Takže ten, koho si na něj povolal, už předem věděl, že to má spočítané +ušklíbne se znechuceně+ Kýble jsou taky v kurzu, denně zalévám ručně zahrádku +zasměje se, opět se jí vrátí rozházená jistota+ Určitě mi poradíš, který by byl pro mne nejvhodnější. Asi se opět brzy zastavím v Guns na nákupy +mrkne na něj a přesune se ke stolu s noži+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny