To doufám.*kývne* Nejsi v boji žádný začátečník, předpokládám, že i když zrovna řešíme nějakou dílčí věc, nezapomeneš na to hlavní. Tady tě upozorním a v podstatě se nic neděje, ale je důležité, abys tyhle základní skutečnosti měla opravdu zažité. A nemusela přemýšlet, co udělat a jak. Když bych ti vysvětloval něco ke střelbě, taky budu předpokládat, že se pokaždé přesvědčíš, jestli je zbraň nabitá, aniž bych to musel říkat. Ale to přijde časem a tréninkem. Můžu být doslovnější, pokud cítíš, že je to zatím třeba. *tázavě se na ni zadívá*
Nic se nestalo...*mírně zavrtí hlavou* Ale možná bychom si měli ujasnit jedno. Tady nejsi na smrtijedském cvičišti. Nevím, jaké tam panují pravidla, pokud vůbec nějaká. Ale při cvičných soubojích se zpravidla údery na určité citlivé části těla neprovádí. Pokud jsi na to nebyla zvyklá a nebo nevíš, je to má chyba. Pokud ano, musíš být schopná se v každé situaci ovládat a uvědomovat si, o co jde. Já tě tady nemám za úkol pokořovat nebo se mstít*neujde mu, co ji asi napadlo, když klečela na zemi - čtenář myšlenek

*. Máš se tady něco naučit, a dokud tě mám co učit, nebude to rovný boj. Pokud chceš být opravdu dobrá, zapomeň na to, že je nějaká hrdost, nějaká potupa, všechny tyhle osobní pocity musí jít pryč. Nejde to najednou, ale zkoušej to. Není to jen v tom, co tě fyzicky můžu naučit, ale i jak jsi schopna vycvičit svou mysl. Můžeš být hrdou bojovnicí se vším tím leskem kolem, o které si budou smrtijedi vyprávět ještě za léta...ale pravděpodobně budeš mrtvá. A nebo se na to můžeš vykašlat a starat se jen o to, abys přežila. To jsou dvě cesty.
A pak jsou tu ještě dvě další možnosti, které si rozmysli. Můžeme dál pokračovat cvičnými lekcemi... Nebo...Pokud si myslíš, že by ti vyhovovalo spíš prostě bojovat a z toho těžit, tak můžeme. Ale v tom případě čekej, že to bude kontaktnější boj a já nebudu tolik pasivní, jako jsem při tom vysvětlování a naopak přibude takových situací, jako byla ta poslední. Bude to víc bolet a učit se to budeš ze svých chyb a modřin. Já zvolil to první, protože ti nechci ublížit. Ale pokud chceš nebo potřebuješ se cvičit jinak...*rozpaží mírně ruce v návrhu* je to na tobě. Mě je jedno, co z toho zvolíš, přizpůsobím se. Je to jen návrh, chci, aby sis odtud odnášela opravdu to, co potřebuješ a použiješ.
(se nějak rozpovídal, chlapec:D )