Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2013 22:57

Tak to se teda mám. +zazubí se a dá mu pusu+ Noo, vodní skútr bych klidně mohla dostat. +připustí+ Ale nejvíc ze všeho bych teď chtěla něco teplýho do žaludku a zahrabat se do postele. +uculí se+ To by se dalo zařídit ne? +mrkne na něj, chytne ho za ruku, a jde se podívat do obchůdku s jídlem, kde jim koupí nějaký zapečený sendviče, pár sladkostí, rum a colu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 lis 2013 16:14

No jasně. +přikývne a jde s ní, ještě si vezme nějaký lentilky a zatáhne to za ně, aby nevypadalo, že to platí všechno ona a když dojdou do kajuty, tak rovnou skočí do té pevnosti dole a zahrabe se tam do dek, že mu kouká jenom hlava+ Tak, a teď vylezu až v Portugalsku. +umíní si+ Sakra... +zarazí se na jědnou+ Mě se začalo chtít na záhod! Ne! Nikam nejdu. +zavrtá se tam ještě víc+ Je tam zima! +řekne, jako by to počasí obviňoval+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2013 01:35

+pobere toho co nejvíc a cestou ucucává kolu, a musí se zazubit, když tak zapluje do peřin, zatímco ona se pomalu odstrojuje+ Tak abys věděl jak děsně tě miluju... +hupsne k němu pod deku, a dopije svoji malou kolu+ Tady máš flašku, do který můžeš načůrat. +zazubí se a otočí se, aby na něj u toho nekoukala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2013 00:44

+jen ji sleduje průzorem pro oči, jak se tam svlíká a snaží se nemyslet na čurání, když mu podá tu flašku tak na ni tázavě koukne a koutky mu samozřejmě cukaj+ Fakt? +pronese jako by nic, ale bedlivě ji sleduje, nakonec teda pokrčí rameny a jme se vykonávat potřebu, do flašky, míří docela přesně a pekelně se u toho soustředí. Nakonec tu flašku zašroubuje a přesným hodem umístí do koše načež se opět zazuklí a jen se zubí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2013 01:09

Lásko jestli spolu fakt budem nafurt, tak bych tě stejně dřív nebo pozdějc čůrat viděla. +zazubí se+ O nic nejde prosím tě. +uculí se na něj, a když zahodí láhev, zas se k němu otočí a přitulí+ A teď mi dej pusu. +usměje se+ Doufám, že sis nepočůral ruce. +přimhouří podezíravě oči, avklouzne mu studenýma prstama pod triko, aby si je ohřála o jeho kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 pro 2013 12:50

Jasně, že jsem si nepočural ruce. +zašklebí se na ni+ Nejsem malej. +zašilhá a vyplázne na ni jazyk a obejme ji a přitulí k sobě a skoro vůbec se nešklebí, když si o něj hřeje ty studený ruce+ Ale vsadil bych se, že dokonalý lidi nečuraj, ne? +zasměje se tiše a dá jí pusu na krk pod ucho a trochu při tom přivoní k jejím vlasům+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2013 15:05

Ne, malej nejseš. +zazubí se a vtiskne mu pusu na nos+ Jseš velkej a krásnej. +uculuje se, uloží se mu hlavou na hruď a obejme ho kolem pasu+ Já myslím že určitě ne, živí se fotosyntézou a vylučujou vypařováním. +přikyvuje vážně+ Kam pojedem, až dorazíme do Portugalska? +opře se o něj bradou, aby viděla na obličej+ Můžem dojet do Lisabonu, nebo nějakýho velkýho města. Šla bych někam ven. Dlouho jsem nebyla jen tak tancovat. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 pro 2013 15:33

Ty jo... +zamyslí se+ Já jsem v Lisabonu asi nikdy nebyl... Ne nebyl. +zavrtí pak hlavou+ Takže musíme jet tam. A koupit si nějakej suvenýr. Nebo ještě líp... +uculí se+ Získat ho nějakým zajímavějším způsobem. +opře se tam o polštář a lehne si tak, aby na ni taky viděl a ona se mohla na něm vyvalovat po libosti+ A co budem tancovat? Něco divokýho?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2013 16:53

Já taky ne právě. +přikyvuje+ Chceš něco šlohnout jo? +zazubí se a polechtá ho trošku na boku+ To je jedno, půjdem do klubu, dáme si pár panáku, a naučíme portugalce jak se trsá. +uculí se a políbí ho, než si rozbalí sendvič+ Chceš... tuňákovej nebo s kuřetem a slaninou? +přečte si cedulky+ Že se ptám co? +mrkne na něj a vezme si tuňáka+ Ty vlastně umíš španělsky, co? +vzpomene si+ Tak až dojedem do španělska, můžeš si to vzít na povel. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 pro 2013 18:03

No, třeba jenom najít. +pokrčí rameny s úsměvem+ Já náhodou nemusím furt jenom něco krást. Sem tam si i něco koupím. +zazubí se na ni+ Díky, kočko. Ty mě fakt znáš. +zasměje se a vezme si kuřecí sendvič se slaninou a zachvilku má už plnou pusu+ Uhm-m. +pokýve nasouhlas hlavou, protože se jinak zrovna vyjadřovat nemůže a ještě na ni zamrká+ Umím. +potvrdí to, když polkne+ A taky Italsky, kdyby náhodou.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner