Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2013 18:21

Uvidíme k čemu se nachomejtnem. +zazubí se a otočí se, aby mu leželana břiše hlavou a koukala do stropu+ Chceš hledat hotel nebo uvidíme, jestli si nenajdem kamarády na přespání někde ve městě? +uculí se s plnou pusou chleba+ Teda, to seš dobrej. Kde ses to naučil? +koukne po něm zaujatě+ A dáme si paellu, a naučíme se tancovat flamengo. Koupíš mi takovou tu dlouhou sukni co se roztočí, když se zatočíš? +udělá na něj oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 pro 2013 23:43

Naučil jsem se to, když jsem to, když jsem tam půl roku bydlel s místníma, takže myslím, že i v Lisabonu si najdem nějaký kámoše. +usměje se a jemně se jí prohrabuje vlasama+ Koneckonců, do hotelu můžeme jít vždycky. Nebo přespat někde v metru, tam spím beztak nejradši, když jsem na cestách. +povídá jí o tom+ No... koupím. +řekne+ Ale jenom když mi slíbíš, že si pod ní vezmeš jenom podvazky. +zkouší to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2013 23:52

Tys bydlel ve Španělsku? +vykulí oči mezi soustama+ Tak to tam aspoň budem mít kde bydlet. +usměje se+ jestli se mě teda nestydíš představit kámošům. +zazubí se na něj+ Můžem spát i v metru, mně je to jedno, když tam budem spolu. +uculí se a nakloní se pro pusu+ Ty si toho docela dost projezdil, co? +usměje se zvědavě+ Jako s nějakýma holkama nebo jen tak? +zeptá se, ani nijak moc nežárlí, spíš ji zajímá, jak žil předtím+ Jasně že si pod ni vezmu jen podvazky. +zazubí se+ Ale co když se někde moc zatočím a všichni uviděj můj zadek? +zahbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 pro 2013 00:29

Ne, to bylo v Římě, ve španělsku to ještě musíme dohnat. +mrkne na ni a zasměje se+ Někdy s holkama, někdy s kámošema. +usměje se a nahne se, aby jí dal pusu do vlasů+ A někdy jsem si až kamarády našel cestou. Já jsem to nikdy moc neřešil, chápeš. +pousměje se+ No to já už si ohlídám, abych ten zadek viděl jenom já. +ujistí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 pro 2013 00:46

V Římě by se mi taky líbilo bydlet. +zamyslí se nad tím+ Koukat z okna rovnou na Forum Romanum, a když se mi bude chtít, skočit dolu pro pizzu akorát z pece. +uculí se+ Asi bych to nehrotila, když se ním někde bude líbit, tak tam můžem chvilku bydlet. +usměje se a jen tak ho chytne za ruku+ Já vím. +přikývne+ To se mi na tobě fakt líbí, abys věděl. +zazubí se, ale tak hezky, a proplete jim prsty+ Seš fakt parádní kluk. +usměje se, natáhne se pro pořádnou pusu+ A někdy taky musíme k moři. +vzpomene si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 pro 2013 01:28

Jo, já bych si dal pizzu ani mi nemluv. +zamlaská jak ho honí mlsná+ Nějakou pořádnou italskou. +pokývá hlavou a trochu se přetočí, aby se nepřeležel+ A tohle moře ti nestačí? +zasměje se a ukáže jakože okýnkem ven+ Však až připlujem do Portugalska, tak budem u moře, no ale je fakt, že takhle v zimě to není ono. V létě je to nejlepší. Nebo aspoň na jaře. +usměje se na ni+ Já vím. A proto mám tak parádní holku. +zazubí se a rychle ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 pro 2013 01:40

Se spoustou sýra. +olízne se+ No tohle moře je parádní, ale já myslela na koupání. +zazubí se+ Na jihu bude ještě teplo, ne? +koukne na něj+ A taky krásně voní. Tak jako slaně a mokře. +uculuje se, nechá se políbit a už u něj zůstane a zívne na celý kolo+ Povídej mi kde jsi všude cestoval a koho jsi u toho potkal. +uculí se, přitulí se k němu zády, vtiskne mu zadek do klína a poslouchá ho a hladí po ruce, dokud za chviličku neodpadne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 pro 2013 17:09

No tak snad tam teplo bude, ale žádný přaráky nečekej, kočko. +zasměje se a trochu se pošoupne, aby ji na tom zadku zachvílu nezačal něčím tlačit+ +to by pak nemohla spát+ Já jsem náhodou cestoval všude. +začne jen tak skromně+ Amsterodam, Řím, Kodaň... +plácne pár měst, co ho zrovna napdnou+ Jednou jsem byl ve Stockholmu a řeknu ti... maj tam drahej chlast. Ty piva by ještě ušli, ale ty panáky, no děs běs. Takže jsem začal hledat nějakou přijatelnou hospodu, kde bych si mohl svlažit hrdlo, až jsem se dostal na kraj města. No... to není žádnej kumšt, tam se chodí dobře. Až na to, že najednou jsem zjistil že jsem u farmy na soby. To je tam na každym rohu. Tak jsem se tam vloupal a všem těm sobům obarvil nosy na červeno. +a tak jí povídá a povídá až z toho taky sám usne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 pro 2013 17:21

+poslouchá a usmívá se dokud neusne, a pak spí hezky v klidu a jak zabitá celou noc, jak to s nima trochu houpe tak se jí zdá že jsou ne pouti a jedou po horský dráze, a probudí se až když jim okýnkem do kajuty leze sluníčko, zamžourá do světla a vykukuje z okýnka na lesknoucí se mořskou hladinu, dokud se na obzoru neobjeví přístav, to se mu otočí v náručí a přitiskne rty na jeho+ Vstávej semínko holala, už budem v Portugalsku. +zazubí se mu do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 pro 2013 18:24

nene. +zaprostestuje, zívne a otevře oči+ To teda ne a víš proč? +zeptá se jí a zazubí se na ni+ Protože jsme spolu ještě nesouložili na lodi. +věnuje jí jeden ze svých šílených úsměvů a překulí ji pod sebe+ Já tě samozřejmě k ničemu nenutím. +dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner