Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 19 led 2014 23:53

Dobře. Já si kafe uvařím sama. Běž se vyspat +usměje se na něj a když za Jacobem zapadnou dveře od ložnice, rozkouká se po kuchyni, kde co je a za chvíli má kafe na stole. V klidu popíjí a dívá se z okna ven na Central Park, tentokrát z výšky a s jistou dávkou provinění přemýšlí nad tím, jaký je Jacob vůči ní důvěřivý. Kdyby věděl, čím je, co dělá, jaké věci má na svědomí, nikdy by ji tak lehkomyslně nepustil přes práh svého bytu. O to víc si Vanessa váží jeho přátelství, důvěry a pohostinnosti a už delší dobu je rozhodnuta nikdy nezneužít proti němu toho, čím je. Naopak, chrání ho, i když on o tom nemá ani tušení+

+pustí si televizi a chvíli kouká na nějakou trapnou americkou soutěž, překlikne na další kanály, tu zprávy, tam zase nějaká talk show a na každém programu se z obrazovky usmívají přešťastní Američani, milující svoji Ameriku. Po hodině znechuceně vypne televizi, oblékne se a vyjde ven trochu vymrznout. Prochází si celý park od jednoho konce na druhý a teprve když se začne stmívat, vydá se zpátky do bytu. Jacob ještě pořád spí, tak zatopí v krbu, i když je tam docela teplo a začne si procházet jeho knížky. Zaujme ji nějaký cestopis o Laponsku, tak rozsvítí lampičku, zkroutí se do křesla u krbu a začne si knihu, plnou barevných fotografií se zájmem prohlížet+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 led 2014 00:43

+usměje se na ni a odejde do ložnice, svlíkne se jenom do trenek a padne do postele a sotva se přikreje peřinout, tak tvrdě usne. Spí dlouho, vzbudí se, až se venku začne šeřit. Zamžourá, protře si oči a slastně se protáhne a s úsměvem vstane. Pak se obleče, do čistýho a vyjde skrz koupelnu (kde se opláchne) do obýváku+ Jsi tu ještě. +zasměje se a vezme si z lednice limonádu+ No to jsem rád, žes neutekla. Nebo mě nezabila ve spánku a nevybrakovala to tady. +zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 led 2014 01:59

+odloží knížku, když se Jacob objeví v obýváku+ Proč bych měla utíkat odněkud, kde mi je fajn? +pousměje se a vstane+ Zabít...? +trochu zbledne, šero to naštěstí skryje+ Nemusíš se bát, tobě nic takového ode mě nehrozí +nakonec se přece jen usměje+ Nemáš hlad? Byla jsem venku a cestou jsem neodolala a koupila pár hamburgrů a colu, abych vypadala jako typická Američanka +uculí se a donese mu to+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 led 2014 02:24

Snědl bych vola. +zazubí se na ni+ A kdes je kupovala? +zeptá se jí+ Tam u toho vozíku u parku, nebo tady dál v ulici? Protože ty u parku nestojej za moc. +zašklebí se, nicméně vesele a nakoukne do sáčku+ No, nevypadaj špatně. +vyloví si hamburger a koukne do něj+ Jo tyhle jsou dobrý. Díky. +usměje se na ni a svalí se s ním do křesla+ Tak co? Už jsi vymyslela nějakej ten film?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 led 2014 10:37

Kdo by stál v parku s vozíkem v takové kose +zasměje se+ Koupila jsem je tady nedaleko v jednom obchůdku. Ještě jsou teplé +taky si jeden vyloví a pustí se do něj+ Hm...je fakt dobrý +ozve se s plnou pusou+ Popravdě jsem ještě žádný film nevybírala. To uděláme spolu, ať se nehádáme +přehrabuje se v DVDčkách a dává stranou filmy, které ji zaujaly+ Přemýšlela jsem...pokud bys chtěl místo koukání na filmy jít někam mezi lidi, klidně můžeme. Nebyl jsi doma dlouho, tak bys třeba chtěl vidět své přátele, nebo se jen tak pobavit +nabídne mu změnu plánu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 led 2014 15:54

+spolkne hambáč jako malinu a jen to zapíjí colou, když se koukne na ty filmy, co vybrala+ Hm... co tady tenhle? +zvedne jeden na jehož obalu se skví nápis: Království nebeské+ Hm? +koukne na ni tázavě+ Dneska se spokojím s filmem, fakt. +usměje se na ni+ Na mejdan můžeme jít zítra.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 led 2014 20:50

(za sebe chválím výběr - můj oblíbený film, oblíbené téma křižáckých výprav, oblíbení herci Nikolaj Coster Waldau a David Thewlis. Jen nevím, co na to naše muslimka :lol: )

Ještě tam máš dva. Já mám dost +dojí svůj a napije se coly+ Království nebeské? Hm, to neznám...ukaž... +vezme si od něj obal a přečte si děj filmu. Ve tváři se jí mihne úlek, proč Jacob vybral zrovna tento film. Koukne rychle na něj, jestli něco netuší o její templářsko-muslimské válce, ale Jacob má tak nevinně chlapecký výraz, že uvěří tomu, že to musí být jen neuvěřitelná náhoda. Uklidní ji to a pousměje se+ To jsem ještě neviděla. Můžeme si to večer pustit +uklidí ostatní filmy a tento položí vedle přehrávače+ Pařit půjdeme tedy až zítra. Dnes budeme na to nabírat síly +zasměje se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 led 2014 23:13

(oni šli bít muslimy? Aha, no tak to jsem nevěděla, já jsem to osobně nikdy neviděla :D)

+on o ničem nic netuší, jenom chce vidět nějakej film kde budou bojovat rytíři, tak se na ni usměje a zasse se narovná+ Super, tak to rovnou můžeš pustit, nebo máš v plánu ještě něco? Udělat popcorn? +zazubí se na ni vesele+ Mám tu myslím jeden do mikrovlnky. +jde hledat do kuchyně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 led 2014 01:08

(ha, tak to je dobré. :D Ten film je o třetí křížové výpravě do Jeruzaléma a bojují tam templářští rytíři se Saracény. :lol: Jacob vybral opravdu trefně. :P Ale aspoň to holka konečně uvidí i z té druhé strany ;) )

Jo, klidně se můžeme podívat hned. Popcorn a colu jako ve skutečném multikině, jasně +zasměje se a jde to připravit a nasype ještě do misky nějaké oříšky a taky brambůrky, aby jim nevyhládlo, protože film trvá pomalu tři a půl hodiny :lol: + Tak to můžeš spustit +mrkne na něj, když se pohodlně usadí v křesle se sladkým popcornem v ruce+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2014 13:17

(tři a půl hodiny?! ty jo :D)

+vezme si tam ty hambáče a kývne na Vanessu+ Tak jo. +souhlasí a zapne film, ten se rozjede a Jacob ani nedutá, jen to sleduje, on nemá ve zvyku moc do filmu mluvit a zatím si dojí ty svý dva hambáče a je evidentní, že ho ten film baví a zajímá+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum