Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Okolí » 21 led 2014 20:39

Je tu pořád co dělat. +přikývne+ Ale ve dvou toho uděláme mnohem víc. +usměje se, a přinese si ze stolu misku s ořechama k těm šachům, natáhne se a začne nějakým z pěšáků uprostřed+ Můžeš, jestli se ti chce. +přikývne+ Já pro sebe obvykle moc nenavařím, tak to bude alespoň příjemná změna. +usměje se na ni+ Nechci tě využívat na práci. +zamračí se trochu+ ale jinak se tu unudíš. +pousměje se+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2014 20:48

Mě to nevadí. +pousměje se a nějak hraje, i když ne zrovna nejlíp a ují mu trochu ořechů+ Já ráda pracuju kolem domu a na zahradě. Je tu klid. +povzdechne si+ A je tu krásně. +podívá se na něj a usměje se+ A ráda ti pomůžu. Koneckonců, nějak ti to oplatit musím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 21 led 2014 21:01

+odpovídá na její tahy svýma, a pomalu se mu na straně kupí sebraný bílý figurky+ jestli ti to nevadí, tak je to v pořádku. +usměje se+ Ale nevzal jsem tě sem abych měl neplacenou pracovní sílu. +zasměje se tiše+ Klid je špatně? +zeptá se s úsměvem, když si tak povzdychne+ To ano. +přikývne+ A příroda ti všechno, co jí dáš, mnohonásobně vrátí. +pousměje se+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2014 21:05

Ne to ne. +usměje se+ Klid je dobře. +sleduje šachovnici a je jí jasný, že zoufale prohrává+ Jenomže evidentně prohrávám a pochybuju, že to můžu nějak zvrátit. +pousměje se, ale nezdá se, že by jí to vadilo a tak klidně, teď už mlčky hraje dál a klidně čeká na svou porážku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 21 led 2014 21:20

Dobře. +usměje se+ když budeš chtít klid, tak tady ho najdeš. +sklopí oči zpátky k šachovnici, a nechá to ne tak úplně přímý pozvání viset ve vzduchu, načež se rozhodne ji už dál netrápit a v příštích třech tazích jí dá mat+ Chceš odvetu? +usměje se na ni, a začne skládat figurky zpátky na svoje místa na šachovnice+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2014 21:22

+chvilku ho s úsměvem sleduje+ Díky. +řekne potichu a pak se nechá úplně oddaně porazit a jen se culí+ Co? Chceš mě porazit ještě jednou? No já jsem úplně pro. +zasměje se a ještě si skočí pro kousek koláče a taky poskládá svoje figurky+ Teď budu mít černý já. +přesadí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 21 led 2014 21:47

Jistě, už dlouho jsem nad nikým nevyhrál tak naprosto. +zasměje se, a donese džbán s ovocným vínem a dvě sklenice+ Dobře. +přikývne, srovná všechny figurky, a začne prvním tahem, tentokrát koněm, aby to nebylo tolik stejně jako minule+ Jestli si myslíš že to pomůže.+zasměje se vesele+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2014 21:53

Určitě to pomůže. +usměje se na něj, naleje jim víno a napije se, ale jak hrajou, tak to evodentně pomáhá jenom trošku, protože je zas zoufale mimo. Ostřížím zrakem sleduje šachovnici a s hlubokým smutkem vzdychne pokaždý, když jí něco vyhodí, ale už je rozhodně lepší než minule+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 21 led 2014 23:39

Dobře. +usměje se, a táhne jen tak jakoby nahodile, aby ji neporazil hned šestým tahem :D+ Teď ti můžu dát mat. +pousměje se, když udělá tah, a vrátí jí figurku o tah zpátky+ Lepší je táhnout věží. +poradí jí nenápadně, sem tam utrousí nějakou radu, a pomalu ji učí, jak to pořádně hrát, aby furt neprohrávala+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2014 23:47

+tak tak špatná v tom zas není :D chová se úplně rozumně a dospěle a vůbec nekňourá, jenom se sem tam trošku zaksichtí a poslouchá jeho rady a řídí se jima+ No jo. +povzdychne si zase těžce+ Vzal sis na svá bedra těžký úkol, ale +zvedne prst a koukne na Beorna+ Já jsem učenlivá. +usměje se na něj a dává pozor, takže udělá i pár chytrejch tahů sama od sebe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí