+přistoupí k umyvadlu a koukne do zrcadla na tu tanečnici+ Ahoj +usměje se na ni, aby si získala její důvěru. Ta uhne pohledem, rychle si dodělá makeup a zamíří ke dveřím. Styx ji chytne za ruku a zadrží ji+ Počkej... důvěřuj mi. Něco od tebe potřebuji +dívka se jí vytrhne a ve tváři se jí zračí strach+ Dej mi pokoj. Nesmím s nikým mluvit, jinak mě zase zmlátí +vyrazí k východu, ale Styx k ní naléhavě, ale vlídně promluví+ Neboj se, nic se ti nestane. Jen mi řekni, kolik vás tady je a kde vás drží. Chceme vám pomoct +dívka se na okamžik zastaví a otočí se k ní s vystrašeným pohledem. Chvíli váhá, než jí odpoví+ Je nás tady osm a drží nás v jednom bordelu za městem. Radím ti, zmiz, dokud je čas +varuje ji naléhavě+ Kde přesně je ten bordel? +zeptá se jí Styx, ale místo odpovědi zahlédne v její tváři zděšení. Otočí se směrem, kam se dívá a uvidí ve dveřích stát jednoho z ochranky. Ten udělá k tanečnici dva dlouhé kroky a vlepí jí tak silnou facku, že dívka odletí až do kouta. Pak se obrátí proti Styx, ta ale nečeká, než si pro ni dojde, rozeběhne se proti němu a vší silou ho kopne do hrudi, až chlápek zavrávorá a propadne po zádech rovnou do jedné z kabinek, kde ošklivě narazí temenem na porcelánovou mísu, až to zaduní. Vaz mu to ale nezlomí, protože se omráčeně začne drápat na nohy. Styx neváhá ani vteřinu, přiskočí k němu, dokud je ještě omámený, ale i tak má s ním trochu práce, protože ten parchant ne a ne pochopit, že to s ním vlastně myslí dobře. Nakonec ho několik úderů jeho hlavy o toaletu přesvědčí, aby se konečně odebral do milosrdného bezvědomí a může být opravdu rád, že bude žít+ První +řekne si Styx pro sebe, zvedne se a pak pohlédne na vyděšenou dívku v koutě na zemi+ Uteč rychle a už se sem nikdy nevracej +není už čas tahat z ní informace, protože hluk sem nejspíš někoho brzy přivolá. Počká, až dívka vyběhne ven, zavře kabinku se spící gorilou, rychle se poupraví v zrcadle a vyjde ven z toalet. Rozhlédne se a protože šéf podsvětí se svojí ochrankou už v baru není a její strážce, který ji měl k němu dopravit spí vedle, vydá se ven sama+
+před barem zahlédne v autě sedět Beccu s Jurijem, tak se vydá k jejich autu a když prochází kolem černé limuzíny, okýnko s neprůhlednými skly sjede dolů+ Nasedni +ozve se zevnitř a dveře se otevřou. Styx nakoukne dovnitř a pak si sedne vedle mafiánského bosse a široce se na něj usměje+ Omlouvám se za zdržení, Jacksone, ale musela jsem se trochu upravit, když jdu s takovým nóbl zákazníkem +mrkne na něj svůdně+
Kde je Joe? +zeptá se tlusťoch+
Joe? Žádného neznám +zatváří se křehce a nevinně+ Pojedeme? +zahákne se mu důvěrně do ramene+
Neboj, dočkáš se, zlato +obejme ji kolem ramen a přitáhne k sobě a Styx se v duchu modlí k Merlinovi, aby ji nechtěl začít líbat+ Freddy, jeď. S Joem si to vyřídím později +zaklepe na sklo mezi předním a zadním sedadlem a Styx koutkem oka zahlédne, jak je zrovna předjíždí bourák s Beccou a tím Rusákem+
+v autě za nimi si mezitím Jurij krátí čekání obtěžováním Beccy, už nemůže vydržet, až si ji odvede v bordelu na pokoj+ Nejdřív si tě vyzkouším, co umíš a až se tě nabažím, budeš mi vydělávat velký prachy +oznámí jí se silným ruským přízvukem, co ji čeká+ A pokud nebudeš chtít, přesvědčím tě. Zatím mně každá dřív nebo později poslechla +sklouzne jí rukou z ramene k hrudi, dobrovolně si tím říká přinejmenším o zlomené zápěstí, ještě než vůbec vyjedou+ No konečně. Tvoje kamarádka dorazila +zamumlá netrpělivě, když se Styx objeví před barem a nasedne do auta před nimi. Jurij pustí Beccu, nastartuje auťák a vyjede do ulice, limuzína ho hned nato následuje+
(to je úplná povídka
)