Pracovna

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Pracovna

Příspěvekod Manori » 03 úno 2014 16:55

(nj, se trochu časově rozcházíme...ještě chvíli počkej, třeba se králík vrátí zpátky na Mýtinku)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2014 20:09

(byla by škoda ho nechat zkazit, když už jsem ho tak pracně ukradla :D , takže oprava, Styx přišla hned druhý den :) )

+v podvědomí slyší někde v dálce volat své jméno, ale nechce na to reagovat. Jak s ní ale zalomcuje, konečně začne pomalu přicházet k sobě, takže čpavek nebude potřeba. Chvíli jí trvá, než úplně procitne ze stavu hlubokého spánku do bdění. Pootevře oči a rozkouká se+ Remusi... +usměje se na něj, ale neunikne jí jeho výraz+ Promiň...vzala jsem si silný lektvar na spaní. Asi jsem to trošku přehnala +zatváří se omluvně a posadí se+ Mám hlad +pronese nevinně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 úno 2014 21:06

do merlinova....*spolkne to, ale viditelně si oddychne, když se pohne. Odloží čpavek* Tohle mi nedělej, málem mě trefil šlak...*otře si opocené čelo* trošku přehnala, kolik sis toho dala, půl lahvičky? *líbne ji* Tak hlad? Hm..nakoupit jsem nešel...ale viděl jsem v kuchyni schovanou pečínku. Je to moc troufalé, snídat králíka?*pousměje se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2014 21:33

+obejme ho kolem krku a políbí+ Promiň mi to, prosím +vážně se cítí hodně provinile+ Byla jsem hrozně utahaná a potřebovala jsem si odpočinout a pořádně se vyspat. Ale splnilo to účel, už se cítím mnohem líp +ujistí ho s úsměvem+ Tys ho večer nesnědl? Tak holt budeme mít dnes bohatou snídani +uculí se a odhrne přikrývku, aby vylezla z postele+ Kdybys věděl, co mně ten ušák stál +culí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 03 úno 2014 21:47

(lach! no já bych si králíka dala hned! ke snídani, obědu i večeři! a Styx je úplná šípková růženka! ještěže ju nepolil kýblem vody... :dead: )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 04 úno 2014 09:59

(lach, no to by to teda vymňoukl...s kýblem...to by se STyx ty kýble s vodou fakt staly prokletím...:D)

Tak to je hlavní, že je ti líp...*mačká ji chvíli v náručí* Ne, nesnědl, přišel jsem domů až teď...tak bude královská snídaně...*usměje se a zvedne se z postele* stál? Tos ho byla lovit v lesích za domem?*koukne po ní zvědavě*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 04 úno 2014 14:28

(no to mi Postrach těmi kýbly zavařil asi už nadosmrti :D )

+nedbá, že se jí při tom mačkání ozve zranění, tulí se k němu, jeho objetí je přímo zázračně léčící+ Je mi opravdu fajn. Chtělo to pořádně se vyspat a najíst se +pustí ho neochotně a pak se oblékne a jde s ním do kuchyně+ Kdyby za domem... +uculuje se nevinně+ Ani nepamatuji, kdy jsem takhle nebezpečně lovila +naporcuje maso a ohřeje ho v mikrovlnce a pak prostře stůl ke snídani+ Chceš k tomu králíkovi kafe nebo kakao? +culí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 kvě 2015 10:09

Remus Lupin píše:*a když se Styx vrátí z Beastu, Remuse nikde nevidí, zatímco na ni přede dveřmi čeká vzkaz, narychlo naškrábaný na pergamen a přitlučený na dveře*
Jestli chceš toho svého prašivého vlkodlaka ještě vidět někdy vcelku, připrav si tučnou sumu galeonů (cha, teď nevím, kolik by si tak měli říct, takže prostě nad poměry hodně:D). Až je budeš mít, rozsviť v okně v prvním patře svíci. Další instrukce později.
*na pergamenu nic dalšího nestojí, sova ani jiný tvor v dohledu*

+vrátí se z Beastu v naději, že Remus už bude doma v posteli. Když však najde vzkaz na dveřích, málem to tam s ní sekne o futra, že únos. Rozhlédne se instinktivně kolem sebe, i když je jí tak nějak jasné, že únosci, co vzkaz doručili, se tam asi jen těžko budou ochomýtat, ti už jsou dávno v prachu. Vklouzne do domu a důkladně za sebou zamkne a pak klesne do křesla a několikrát si znova přečte vzkaz. I když s ní lomcuje vztek a taky je vyděšená strachy o Remuse, snaží se uvažovat chladně a rozumně. Únosci požadují galeony, takže jsou to kouzelníci, což navíc potvrzuje i ten pergamen a zmínka o vlkodlakovi. No bezva. Remus je mezi kouzelníky všeobecně oblíbený, takže to bude někdo z druhé strany, někdo, kdo nemá rád pejsky. Přesto ale je ze vzkazu jasné, že únoscům jde především o prachy, takže pokud je rychle sežene, mohla by ho dostat na svobodu. Jenže doma sumu „hodně nad poměry“ neschovává jen tak do matrace a proto jí nezbývá, než po zbytek noci čekat, až skřeti ráno otevřou banku a vymyslet zatím nějaký plán+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 kvě 2015 13:26

+a když si během dopoledne vyběhá všechno kolem výkupného, vrátí se domů, připravena vyjednávat s únosci. Najde tu největší hromniční svíci, která dlouho vydrží a postaví ji do okna v prvním patře. I když předpokládá, že ti zbabělí mizerové se objeví nejspíš až za tmy, nevydrží a zapálí svíčku už za bílého dne, pro případ, že by dům někdo z nich pozoroval. Celá napjatá a nervózní pak nenápadně sleduje každý pohyb před domem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 31 kvě 2015 16:31

*a skutečně se přes den nic neděje...i když občas se může zdát, že přece jen se někde něco pohlo...ale jinak vidět konkrétně není nikoho a nic...už se stmívá a stále se zdá, že si únosci dávají na čas....pak se nad obzorem objeví rychle se přibližující bod, za chvíli jsou rozeznatelné křídla - sova a něco nese, malý balíček, který upustí na parapetu za oknem, kde hoří svíce. Na nic nečeká a bezhlesně se vydá do nastupující noci.*

* V balíčku je několik věcí. Jednak je tam další pergamen s instrukcema, které jí říkají, aby sbalila peníze a sama se přemístila na místo určení, kde, pokud vše dodrží, proběhne výměna. K přemístění jí má sloužit přenášedlo - starý zapalovač. A pak tam je fotografie - Remuse - na nějakém temném a neurčitém místě, jako důkaz, že ho opravdu mají*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont