od Styx Lupin » 26 zář 2013 16:55
Já jsem tě ale slyšela... tvůj konejšivý hlas, který mi říkal, že to všechno se odehrává jen v mé hlavě. Dodalo mi to sílu odpoutat se od toho. Takže opravdu vděčím tobě za to, že to trvalo jen tak krátce +ať už to bylo jakkoliv, ona si o tom myslí své a nikdo jí to nevymluví+ Ne, to JC nemohl tušit, proto mu to ani nedávám za vinu. Dělal co mohl, dokonce mně v jednu chvíli od sebe odstřihl, když si všiml, že mně Vanessa táhne sebou, i když vůbec nemusel +připustí uznale+ Vážně bys mu kvůli mně zakroutil krkem? +pozvedne s údivem obočí nad jeho odvahou a to, že ve skutečnosti by se Remus k JC nejspíš nestihl ani přiblížit, s ladností přehlédne, protože tady jde o ten princip, že by byl ochoten vrhnout se kvůli ní do nerovného boje+ Ty jsi opravdu velice odvážný a statečný Vlček. Takový můj princ z pohádky, co zachraňuje svoji princeznu +zaboří mu prsty do vlasů a přitáhne si ho k sobě blíž+ Jsem na tebe vážně hrdá +políbí ho co nejněžněji, jak jen umí a s polibkem vůbec nespěchá+ Dobře, domluveno +přikývne souhlasně, když se od něj na chvilku odtáhne+ Přinesu jí lektvar a pak se rovnou přemístím na Orlík. Jen doufám, že až se druhý den vrátím zpátky, najdu všechno na svém původním místě +zavtipkuje s úsměvem, ale i ten úsměv ji prozradí, jaké má z té noci obavy+ Řekni, že to dopadne dobře... +přitulí se k němu jako ospalé kotě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)