Kuchyně

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Remus Lupin » 05 úno 2014 14:31

*sedne si naproti ní a pustí se do své porce* chutnat?*zarazí se s králičí nohou u pusy* co..z Mýtinky?*povytáhne obočí skoro ke stropu* jak se ti tohle povedlo? A zrovna králík....*musí odložit nohu, jak vrtí s chechtáním hlavou* no...ještě ne...*přizná* měl jsem docela...dilema, co ukrást, aby mě neodstřelili...a teď tam bude nás dobrodruhů asi povícero, musím počkat na vhodnou příležitost, kdy poleví pozornost....
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 05 úno 2014 19:30

No, ani sama nevím, jak se mi to povedlo. Ale byl to adrenalin. V jednu chvíli jsem myslela, že jej Bea objeví +směje se s plnou pusou+ Ale dám na to krk, že ten úkol určitě vymyslela ona +poznamená s jistotou+ Dobrá taktika...vyčkávat. Teď se to tam zloději přímo hemží, určitě to tam hlídají +tak jestli hlídá Engel, tak jim brzy ukradnou celou horskou chatu:)+ Já jsem zabila dvě mouchy jednou ranou, splnila jsem přitom i úkol obdarovat někoho +zapije jídlo vodou+ Ale úplně původně jsem chtěla ukrást samopal, ale pak jsem si to rozmyslela, nechtěla jsem, aby měl ten dotyčný průser.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 06 úno 2014 13:34

No já bych se nedivil...jen blázen by totiž navrhnul okrást zrovna Mýtinku, se vším tím arzenálem a silou, co tam je...možná štípnu vidličku...plastovou. Raději.*uvažuje nad tím - no aby měl pak vůbec kde co ukrást:D*Obdarovat?*chvíli je zmaten, než mu dojde, že to byl další úkol*Hm..samopal...ještě by tě pak zastřelili, by si těs nějakým nepřítelem třeba spletli...*mávne rukou* To ten králík byl chytřejší nápad...a užitečnější...*olizuje se:D*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 06 úno 2014 14:16

+lach, prý jen blázen. Ta by mu dala:D+ No právě, co doma se samopalem, že? Takhle lup alespoň zužitkujeme. Není nad pohled na to, jak ti chutná +otře mu něžně ubrouskem mastnou pusu+ A ještě kdybys tam ty ukradl třeba soudek whisky... +popichuje ho s potutelným úsměvem+ A jak jsi vlastně daleko s plánováním té výpravy? +zajímá se zvědavě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 06 úno 2014 19:54

No jo...samopal není k jídlu a na lov zvěře taky není moc dobrej...*zasměje se* tak soudek whisky? Hm...že by? No, třeba mi ho i dají...*uculí se* když poprosím, ale to by asi nebyl pak lup. No...*odstrčí od sebe prázdný talíř* v podstatě hotov...záleží, jak máš čas, jestli není nějaká mise v dohledu...*koukne na ni* nebo není třeba nutně hlídat Vanessu...jinak se můžeme ztratit. *pokýve hlavou*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 06 úno 2014 20:18

+taky dojí a sklidí ze stolu nádobí+ Ne, žádná mise není v brzké době v plánu. Odbyla jsem si to na Ukrajině a mám teď pár dní pracovního volna. Uplatila jsem Amona kusem žvance +zasměje se+ A Vanessa je teď v New Yorku. U Jacoba. Poslala pohled +dojde pro něj a ukáže mu jej+ Takže nás tady vůbec nic nedrží +usměje se spokojeně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 07 úno 2014 12:27

(teda Bea musí mít pupínek na jazyku! :D )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 úno 2014 17:03

(kdeže pupínek..přímo pupen! Dva! :D)

No to je nejlepší...řízkem, ne?*nadhodí, jak ho nic jiného ani nemůže napadnout* No výborně, to se hodí...Tak jen ustájit zvěř a můžeme vyrazit...*zvedne se od stolu* vidělas ty dva vůbec poslední dobou? Je nějaké podezřelé ticho....

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 07 úno 2014 18:01

Čím jiným? +uculí se a umyje nádobí+ No, to ticho je vážně podezřelé +zaposlouchá se+ Včera, než jsem odešla, jsem jim dala najíst. Ale dnes jsem o ně ještě nikde nezakopla, což je divné... Doufám, že už zase něco nevyvedli +zavolá na ně, dlouho nic a pak se z terasy vřítí dovnitř Romulus, patách s Niou, celý mokrý až na kůži a obalený pískem, zanechávajíc za sebou na čisté podlaze mokré ťapky+ Nee, Romulusi! +stačí Styx zavřískat těsně předtím, než se psék přímo uprostřed kuchyně celý kompletně oklepe a ohodí bělostnou kuchyňskou linku novou fasádou:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 úno 2014 18:44

To jsem si mohl myslet....*pak nestačí koukat, jak se velká voda vřítí dovnitř a už už se nadechuje, aby psa zarazil, pak ale jen zbaběle zvedne noviny, aby nedostal dávku i do xichtu, jak vmžiku kolem létá mokrý písek, voda, občas i nějaká chaluha* ty zvíře jedno.-..*zahromuje, když položí mokré noviny a rozhlídne se po kuchyni, která je jak po přílivu. A psék jedn sedí, kouká a metá ocasem a tím rozetírá ten sajrajt na podlaze ještě víc. Nia sedí na lustru, kape z ní voda a div že se nahlas nesměje*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont