Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 04 úno 2014 00:57

+fandí pak až do konce zápasu, ani se moc spolu nebaví, protože přes to skandování neslyší půl slova. Po zápase se odeberou k východu a ven do zimy+ Díky, žes mně tam vzal. Bylo to fantastické. Akorát nemůžu pořádně mluvit, jak jsem si vykřičela hlasivky +zasípe trochu a zasměje se tomu, jak to zní vtipně+ Tak kam teď? Já bych šla domů, do tepla. Dáme si horký čaj, ať rozmrzneme a odpočineme si. A večer můžeme jít někam posedět... jestli se ti bude chtít +navrhne a čeká, co jí na to řekne+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 05 úno 2014 16:03

+usměje se na ni a pomůže jí do kabátu, který zrovna vytáhl z šatny+ Přesně to jsem ti chtěl teď navrhnout, že půjdeme domů. Udělám ti zázvorovej čaj, ten je na to parádní. +před vchodem jim chytne taxík a ten je odveze až před vchod, což je v tý zimě parádní+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 05 úno 2014 19:41

Zázvorový čaj? +zatváří se, jakoby spolkla mouchu+ Jednou jsem to pila a bylo to dost hnusné. Ale třeba máš nějakou speciální recepturu +podlehne té nabídce a ochotně se nechá svézt taxíkem až k domu+ V New Yorku se asi člověk nikdy nenudí, že? Pořad je tady co dělat, kam jít, něco podnikat +poznamená, když postaví v bytě vodu na čaj+ Mám ráda takový adrenalin.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 05 úno 2014 20:10

No jestli se ti to tak příčí, tak ti můžu dát mátu. +usměje se na ni mile+ Je pravda, že zázvor je docela pikantní a každému chutnat nmusí. Já sem si na něj v západní Asii zvyknul. +přizná a pustí ji dovnitř+ Myslíš? +uculí se na ni+ Mě to časem vždycky přijde trochu jednotvárné. Proto jsem pořád někde na cestách. +nachystá jim hrnečky a vyndá čertvý zázvor+ Takže se ti tu líbí?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 05 úno 2014 23:25

Jestli budeš i ty pít ten zázvor, dám si taky. Nenechám se přece zahanbit od chlapa +uculí se a jme se strouhat kořen+ Newyorčanům to město asi tak zajímavé nepřijde jako turistům. Přitom je tak úžasné +rozplývá se a pak přikývne+ Líbí se mi tady, moc. Jsem úplně nadšená +mimoděk se rozhlédne po bytě, jakoby teď nemluvila vůbec o New Yorku+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 06 úno 2014 02:00

Jak chceš. +pousměje se a vezme černej čaj a taky ten zázvor a dá to všechno svařit a pak do toho dá kupu citronu a medu. Načež to scedí do dvou hrnků+ Prosím. +podá jí to a odnese si svůj hrnek ke stolu+ To jsem vážně rád. +usměje se a usrkne čaje+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 06 úno 2014 02:44

+poděkuje za hrnek a dá si do něj ještě jednu lžíci medu, aby trochu srazila tu očekávanou pálivou chuť+ Zázvorový čaj je asijskou specialitou. Kde ses jej naučil pít? Budu hádat...v Indii? +trochu pofouká a opatrně se napije a snaží se neušklíbnout, i když ji pálí jazyk jako čert+ Víš o tom, že zázvor se používá kromě léčivých účinků i jako afrodiziakum? +uculí se do hrnku+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 06 úno 2014 02:48

+no zas tolik toho zázvoru tam nedal :D+ No, vlastně u babičky. +usměje se n ni a pokrčí rameny+ Vždycky když jsem byl nemocnej a ona mě hlídala, tak mi ho uvařila. +koukne na ni zpoza svýho hrnku+ Vážně? +prohodí jen tak+ A chceš tím něco naznačit. +promluví a pak se zakření+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 06 úno 2014 03:09

+ono je to pěkně hnusný, ale stejně ho doma piju:D+ To jsi měl opravdu hodnou babičku +usměje se, ale tak trochu posmutněle+ Vlastně ani nevím, jestli máš nějaké sourozence +koukne na něj zvědavě a nad jeho otázkou se taky zakření+ Já? Nevím, kdo tady navrhl, abychom si dali zázvor +drží se, aby nevyprskla smíchy+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 06 úno 2014 17:19

+mě to právě děsně chutná :D+ Já jsem to navrhnul se zcela jasným plánem si spravit krk a aby nás v něm nebolelo. To ta tu něco nadhazuješ. +usměje se, a v hromádce novin a časáků vytáhne jeden takovej tlustčí a podá jí ho+ Hele, tady... +nalistuje jí příslušných pár stran+ Jsou dobrý bary. Těch akcí si nevšímej, ten časopis je aspoň půl roku starej. Tak a vyber si bar kam půjdem. +pobídne ji s úsměvem+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum