Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 06 úno 2014 17:58

+to jde asi o zvyk, takže už je to lepší, než když jsem to ochutnala poprvé, ale nevyhledávám to:)+ Nenadhazuji vůbec nic. Pouze jsem říkala, na co všechno se zázvor používá +vezme si od něj časopis+ Tak pokud necháš výběr na mně... +chvíli v něm listuje+ tak mně zaujal například tenhle +ukáže na prospekt Buddha Baru+ Píšou tady, že mají jedinečnou kuchyni, která kombinuje odvážné chutě Asie s jemnými francouzskými vlivy. Tak to by se mi líbilo. Už jsi tam někdy byl? +zvedne tázavě obočí+ Ale asi bychom si tam měli rezervovat místo. A pokud už nebudou mít volno, vůbec nic se neděje, nechám to na tobě, ty se tady přece jen vyznáš +usměje se na něj+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 06 úno 2014 21:35

Buddha? +koukne na to a přečte si to+ Dobře. +přikývne+ Myslel jsem sice, že půjdeme někam se jenom napít a pobavit, ale aspoň nemusíme vařit. +usměje se na ni a ještě koukne na ten bar+ Asie a Francie? +zvedne oboří+ To budou šneci s kari omáčkou? +pousměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 06 úno 2014 22:30

Je tam i hudba. Takže se tam nudit určitě nebudeme. Ale jestli máš nějaký lepší tip, sem s ním. Třeba do nějakého rockového klubu? Vážně mi je to jedno, chci se hlavně bavit +ujistí ho s úsměvem+ Akorát mám jednu takovou malinkatou podmínku. Dneska tě zvu já.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 07 úno 2014 20:10

Tak jo. +přikývne s úsměvem+ Půjdeme tam. +sleduje ji, jak mu říká, že má nějakou podmínku a poslouchá a usmívá se u toho+ Tak dobře. +přikývne s takovým úsměvem+ Ale já mám taky podmínku. +koukne na ni, co ona na to+ Že se neurazíš, když tě opravdu nechám zaplatit.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 07 úno 2014 21:28

+pozvedne s úsměvem obočí+ Jasněže se neurazím, vždyť tě zvu. Ráda bych se ti alespoň takhle revanšovala za to, že můžu být tvým hostem +vysvětlí mu+ A galantní placení si nech pro svoji dívku +mrkne na něj s úsměvem+ Ale teď si po tom náročném dni trochu odpočineme, ne? +hodí se po zádech do křesla s roztaženýma rukama a nohama +má džíny:)+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2014 00:34

+usměje se, že to tak vidí+ Tak jo. +přikývne+ Odppočinem si. +dopije svůj čaj a přesune se na gauč, na který se natáhne a stejně mu nohy čouhají přes jeho délku, tak se jen tak ledabyle natáhne pro dálkový ovládání televize a zapne ji, načež hledá něco, na co by se dalo koukat+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 08 úno 2014 13:21

+v křesle pomalu popíjí svůj čaj a trochu se u toho ušklíbá+ To je pohoda... už ani nepamatuji, kdy mi bylo tak fajn +kouká na televizi a lenoší a když dopije čaj, odloží hrnek+ Můžu si taky udělat pohodlí? +radši se zeptá, přece jen je tady hostem+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2014 17:17

+koukne na ni, docela udiveně, proč se vůbec zná a pokyne jí rukou+ Jasně. +přikývne+ Jak chceš, nemusíš se mě dovolovat. +usměje se na ni a dál kouká na televizi i když poočku ji sleduje, co bude dělat+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 08 úno 2014 19:16

+zvedne se a odejde do koupelny, kde si napustí plnou vanu horké vody, okoukne, co tam má Jacob za přípravky a přidá si do vody nějakou hezkou vůni. Pak se svlékne a vleze si dovnitř, zavře oči a s požitkem relaxuje, jen občas si kouzlem ohřeje vodu, když začne stydnout+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 09 úno 2014 01:12

+pousměje se a dál se kouká na televizi a čeká na ni, vlastně ani nic moc nedělá a po nějaký době se mu začnou klížit oči a za zvuků televize nakonec i usne+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum