Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 09 úno 2014 02:19

+umyje si vlasy a pak vyleze ven z vany, vyfénuje si je (snad tam nějaký fén Jacob má pro případné dámské návštěvy:)) a pak se před zrcadlem nalíčí na večer. Vyjde z koupelny a hned uvidí Jacoba, jak to tam zalomil. Přemýšlí, jestli ho vzbudit, ale pak si to rozmyslí a posadí se do křesla a kouká na televizi sama. Když už to trvá dlouho, nakonec se přece jen zvedne, klekne si ke gauči a chvilku se na něj dívá, když o tom neví a pak do něj jemně strčí prstem+ Jacobe +šeptá+ Nechceš si jít lehnout do ložnice? Zabral jsi mi místo na spaní +zavtipkuje s úsměvem+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 09 úno 2014 02:54

+spokojeně spí, sem tam si tiše pochrupne, ale jako chrápání se to klasifikovat nedá, když se ho snaží vzbudit zamžourá na ni a pak koukne z okna+ Jé, já jsem usnul. +uculí se omluvně+ Ne, ne, musíme jít na tu večeři. +vyskočí z gauče+ Gauč je zase tvůj. Zcela a úplně. +usměje se na ni a jde se upravit do koupelny, pak si vezme čistý tričko a svetr a vrátí se zpátky+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 09 úno 2014 13:14

+zasměje se, jak tak prudce vyskočí+ V klidu, Jacobe, času máme spoustu, je teprve osm večer +když Jacob zapadne do koupelny, převlékne se do černých džínů a nějakého sexy topu a sotva se natáhne na gauč, Jacob se vynoří zpátky+ Jsi mnohem rychlejší než já +zasměje se a zvedne se+ Takže...můžeme vyrazit za zábavou do víru nočního velkoměsta?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2014 00:33

(právě jsem shlédla film Walter Mitty a jeho tajný život, je tam fotograf Seana O'Connell a tak nějak si představuju Jacoba :D)

+pousměje se+ Ale tobě to o hodně víc sluší. +usměje se na ni mile, vezme si bundu a peněženku, mobil a otevře dveře+ Prosím, madmoasell. +pustí ji ven a zamkne za nima a rozpomene se na adresu toho klubu, kam mají jít, sejdou dolů a v taxíku to řidiči zadá+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 10 úno 2014 02:30

(už ho mám taky stažený a jdu hned na něj, tak jsem na to hrozně zvědavá;))

+polije ji ruměnec, když jí Jacob zalichotí a kromě zrůžovělých tváří nedá ničím najevo, jak ji jeho nečekaný kompliment polichotil+ Díky +oblékne si krátkou teplou bundičku a projde dveřmi+ Merci monsieur +oplatí mu s úsměvem a pak nasednou do taxíku, který je odveze až do Buddha Baru. Vejdou dovnitř, v šatně nechají bundy a vstoupí do baru, Vanessa se zvědavě rozhlíží+ Páni, vypadá to tady ještě lépe, než v tom časopise +ujme se jich personál a zavede je k jejich rezervovanému stolečku a nabídne jim jídelní a nápojový lístek+

(opravdový Buddha Bar v NY, ať jsme styloví:))
Obrázek
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 10 úno 2014 18:03

(kdes to stáhla? nemůžu to najít, chci se na to kouknout ještě jednou :D)

+vejde s ní do baru, bundu si dají asi do šatny, když jsou tam tak noobl a posadí se. Poděkuje číšníkovi za lístek a rozhlídne se kolem+ Vypadá to tady parádně. +pokývá hlavou uznale a po chvíli si otevře lístek+ Doufám, že tu mají kari. Dneska na něj mám chuť. +hledá v lístku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 10 úno 2014 19:59

(tady http://www.ulozto.cz/xSqwbsKw/the-secre ... -mitty-avi A ten fotograf se mi moc líbil, jak byl nepolapitelný a neúnavný hnát se po celém světě za příběhy a pak tu trpělivost čekat, aby se mu povedl dobrý záběr/sněžný leopard. Jsem měla Jacoba nominovat do Dobrodruha :D :Love )

+kouká zvědavě kolem sebe+ Je to tady moc pěkné. Ale nikde nevidím žádného Buddhu +uculí se a začte se do lístku+ Kari není vůbec špatný nápad, taky bych si docela dala po tom zázvoru +chvilku vybírá a když se k nim přiblíží číšník, objedná si thajské kuře na kari s rýží a zeleninou a minerálku+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2014 01:25

+Jacob si dá zeleninové kari, taky s rýží a pivo, protože pálivost toho, co si vybral on, je poněkud větší+ Však on se určitě někde nějaký objeví, až ho budeme nejmíň čekat. +pousměje se rošťácky+ Třeba na záchodě. +uculí se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 11 úno 2014 02:34

Anebo možná vaří v kuchyni +zasměje se a pak se chvíli zvědavě rozhlíží po baru+ Tamhle je i taneční parket, takže předpokládám, že se tady opravdu bude hrát a tančit. Jen doufám, že to nebude taková ta typická barová hudba k poslechu, s piánem a zpěvačkou s hlubokým altem +uculí se+ Jakou hudbu vlastně posloucháš?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2014 02:48

+koukne na parket+ Já bych to spíš tipnul na nějakou tradiční hudbu. V takovýchle tématických barech ji většinou mají. +koukne na hodinky+ Ale na to je ještě bro. +pousměje se+ Já jsem spíš takový pasivní posluchač... +připustí+ Co kde hraje, to poslouchám, ale pokud si můžu vybrat, tak dám přednost dobrému jazzu.
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum