Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 21 úno 2014 22:00

Než to vychladne. +přikývne, přitiskne ji k sobě blíž, a políbí ji do vlasů, hladí ji po kůži, a občas zachytí její rty v krátkým polibku, okousne jí čelist, nebo jí palcem sklouzne po tváři+ Miluju tě. +pošeptá jí do kůže+ Rozmáčíme se a svlíkne se nám kůže. +dodá romanticky, pohladí ji po zadku, a vtiskne pusu na rty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 úno 2014 22:37

Já tě taky miluju. +zašeptá mu do rtů a děsně ji uvnitř zahřeje, když jí to on řekne+ To nevadí, já stejně miluju to, co máš uvnitř. +zazubí se na něj, ale teda konečně se zvedne a vyleze z vody a hnedka ke krbu, aby jí nebyla zima a utírá se a usmívá se a kouká na něj a vůbec ho neočumuje, vůůůůbec ne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 úno 2014 23:42

To jo, ale přece nechcem, aby to mý přitažlivý nitro všichni očumovali. +zazubí se, a kouká jí na zadek, když vyleze z vody. Pak vyleze sám, a přitom po ní po očku furt pokukuje, jen ta zběžně se osuší a pak tam vezme nějakou velkou osušku a do tý ji zabalí, teda spíš na ni zaútočí a omotá ji do toho jak do kokonu, a když se nemůže bránit, šupne si ji přes rameno a donese ji na postel+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2014 00:00

+jen se tak v klidu osušuje, když je tak zákeřně zakokoněna a odnesena pryč. Nejdřív vyjekne, načež dostane záchvat smíchu a směje se+ Lamoro! Co to děláš! Strhneš se. +trošku sebou zazmítá, pak přistane na posteli a kroutí se v tý osušce+ Co to je, tohleto? To je přepadení. +protestuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2014 01:03

Strhnout se? Dyť seš jak pírko, ženo moje. +zazubí se, skočí za ní na postel a poněkud ji zalehne+ Máš dvacet kilo i s klíčema. +zazubí se a olízne ji na krku, když se nemůže bránit+ Třeba z tebe bude krásná housenka, když tě nechám takhle zamotanou dost dlouho. +uculuje se, a trochu ji olíbává a okusuje kůži, kterou nemá zakokoněnou, ještě je sám trochu mokrej, tak jí kape z vlasů na kůži studený kapičky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2014 01:28

No tos uhád. +směje se+ Já tě přeperu hnedka, jak se odtud vymotám. +slibuje mu a hází sebou jako lachtan na souši, ale hlavně tak, aby mu nijak zásadně nebránila v tom ji okusovat a když se z tama trochu vyprostí, tak toho zmítání se radši nechá, aby ho ještě nenapadlo přestat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2014 01:55

Leda ve snu. +zazubí se na ni, a nějak se mu povede vklouznout do záhybu tý osušky, a polechtat ji na holý kůži; a musí se smát, jak se tam tak elegantně lachtaní, ovšem nijak mu to nebrání ji okousnout ještě trochu níž a na dekolt, a vůbec se nechová jako někdo kdo zrovna dosouložil. jakmile si všimne, že se vysvobodila, odhrne z ní tu osušku, chytne jí ruce, vtiskne je do peřin, a políbí ji mezi prsa+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2014 02:07

To není fééér. +směje se+ Já tě chci přeprat. Pak bych s tebou mohla dělat... +jen se uculí a vyplázne na něj jazyk, jak ji tam tak drží a vyzývavě se na něj kouká a mrká, najednou se mu zazmítá v rukách ve zřejmě marném pokusu se vyprostit+ tak jo. +přizná+ Máš mě ve svý moci a můžeš si se mnou dělat co chceš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2014 02:26

Jenomže já jsem děsně moc silnější. +sdělí jí truchlivě+ No? Co bys se mnou dělala, co? +zajímá se vesele, a jak to nečeká, má trošku problém ji tam udržet, ale když to zvládne, zatváří se děsně drsoňsky+ Já tě mám ve svý moci pořád. +zazubí se, skloní se k ní, a olízne ji přesně na tom místě na krku, kde je citlivá. Vlasama ji u toho lechtá na tváři, a pak se pomalu přesune a vtiskne jí polibek do koutku rtů, překvapivě něžnej, načež se zmocní jejích rtů, poněkud hluboce a tvrději, užívá si mít ji tak přitisklou pod sebou a líbá ji dokud nejsou oba bez dechu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2014 02:38

Hm, chm. No máš, no. +přizná se mu a pak se usměje a nechá se od něj olíbávat na krku, což se jí děsně líbí a tak spokojeně mhouří oči, oplatí mu ten něžnej polibek a než se stačí rozkoukat už ji líbá jako o život. Za chvilku s ním srovná tempo a tiskne se k němu a když skončí jen se k němu zas přitiskne a líbá ho dál rozhodnutá do dělat, dokud tam oba neumřou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí