Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 20 úno 2014 23:16

Ten přípitek se mi líbí. Budu se moc těšit na naše další setkání +usměje se na něj a pak si vloží do pusy brčko a opatrně se napije. Chvilku nápoj převrací na jazyku a ochutnává jej+ Hm...je to vážně výborné! +zvolá nadšeně a rychle se znovu napije a ve tváři má takový slastný výraz+ Jak chutná to tvoje pití...dobré? +zajímá se+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 úno 2014 23:51

+vyčkávavě ji sleduje, jak se na to bude tvářit a když se usměje, tak se i jeho tvář roztáhne v úsměvu+ To jsem rád. +napije se rumu+ Ano. +pokýve hlavou+ Je to vynikající, chceš ochutnat? Je to teda o dost ostřejší, tak bys měla dát pozor, aby ses nezakuckala. +varuje ji+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 úno 2014 00:30

Tak tohle jsem si celá ta léta odpírala... Muslimové neví, co je dobré +znovu se napije, ale hlídá si to, aby se opravdu neopila+ Vážně můžu ochutnat? +vezme si od něj sklenku, smočí rty a opatrně se napije, alkohol ji okamžitě začne pálit na jazyku. Ušklíbne se a jak se to snaží rychle polknout, rozkašle se+ Uf...to je tedy síla +koukne na něj se zaslzenýma očima, ale směje se, takže se neudusila+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 úno 2014 00:38

+kouká na ni, jak bude reagovat, načež jí přisune její pinacoladu+ Zapij to, neboj se, to přejde. +usměje se na ni povzbudivě+ To je chlapský pití. Ale jsou i panáky pro holky, třeba melounová vodka. Je jako žvýkačka. +usměje se na ni pobaveně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 úno 2014 11:58

+vrátí mu jeho skleničku a rychle to zapije svým drinkem, po chvíli ji pusa opravdu přestane pálit+ Tak na tohle to chce trochu praxe +zasměje se a otře si zaslzené oči a trochu si je rozmaže+ Melounová vodka? To vyzkouším. Ale až příště. Myslím, že dnes už radši nebudu nic míchat +usměje se na něj a pak ucítí příjemné proudění alkoholu ve svých žilách, až jí z toho ztěžknou ruce i nohy+ Je mi tak nějak...příjemně divně +přivře slastně oči a užívá si ten nádherný pocit, že se dokázala vzbouřit proti přísným pravidlům svého řádu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 úno 2014 17:16

Příjemně divně? To jsi už malinko opilá, řekl bych. I když je mi záhadou, jak by ses mohla opít tak rychle. +zasměje se+ Když to přeženeš, tak ti bude nepříjemně a špatně. +varuje ji ještě pro jistotu a dopije zbytek svého rumu, co měl ještě ve skleničce+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 úno 2014 19:36

Tak jestli je to opilost, tak je to velice příjemné +konstatuje s úsměvem+ Jak? Možná proto, že moje tělo není na alkohol zvyklé? +sundá z hrany skleničky ananas, strčí si ho mezi rty a začne ho labužnicky vycucávat (to zní fakt úchylně:D)+ Jo, já vím, bude mi blbě, budu chtít umřít a budu zvracet +protočí se smíchem oči+ Ale neboj, tolik toho dnes nevypiju +uklidní ho+ Ještě ti objednám? Ať nejsem tady přiopilá sama +mrkne na něj+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 úno 2014 22:39

No... tak to je možné. +přikývne a koukne na skleničku, pak na ni, na číšníka a zase kývne, jakože teda dobrá, dá si ještě jednu+ Ale ne, že mě opiješ pod stůl a pak se mě pokusíš zneužít. +uculí se na Vanessu a vezme si od číšníka další skleničku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 úno 2014 23:16

+barman mu nalije další sklenici rumu+ Opít tě? A kdo by nás pak odvedl domů, kdybychom se oba opili? +rozesměje se pobaveně. Pochutnává si na ananasu a pak se na něj rozverně po očku koukne+ A ty by ses nechal? Zneužít? +v očích jí jiskří smích+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 22 úno 2014 00:03

Taxík? +navrhne s jistou dávkou naděje, ale moc jistej si taky není+ Já? +uculí se na ni a chvilku si jen tak krouží před rty skleničkou s rumem a sleduje Vanessu, než se napije a položí ji+ No když bych byl namol pod stolem a neschopen protestu, tak asi ano. +usměje se na ni rošťácky+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum